ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είμαι νομικός αλλά έχω την εντύπωση ότι για ότι ισχυρίζεται στον Δικαστήριο θα πρέπει να το αποδείξει. Δεν μπορεί να σου στερήσει τα παιδιά σου εαν είσαι σωστός σύζυγος και πατέρας. Επίσης εάν αυτή έχει οικονομική δυνατότητα, κοινός δουλεύει και δεν είναι κλεισμένη στο σπίτι να μαγειρεύει λαμβάνεται υπόψιν όπως και το αν έχει δικό της σπίτι και το αν το σπίτι το αγοράσατε μετά τον γάμο και πολλά.
Επίσης εάν είσαι πατέρας και μητέρα και σε ενδιαφέρει το καλό των παιδιών σου ΜΟΝΟ δεν θα μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια προσωπική διαμάχη και να τους στερήσεις τους γονείς τους . Όσοι και όσες το κάνουν να πάνε να πνιγούν στο Φάληρο. Μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που οι γονείς είναι φυσιολογικοί. Γιατί εαν πχ ο πατέρας ξημεροβραδιάζεται στο μεταξουργείο ή η γυναίκα πηδιέται με τον τάκη από το γυμναστήριο ή αν παίζουν καταστάσεις με τσακωμούς κτλπ είναι άλλο.
Όταν χώρισα πήγα σε τρεις διαφορετικούς Δικηγόρους. Μου είπαν ακριβώς όσα σου έγραψα, λες και είχαν μαγνητοφωνημένες τις απαντήσεις. Την επιμέλεια των παιδιών θα την πάρει η γυναίκα, εκτός αν είναι αλκοολική, ναρκομανής, ή ψυχικά ασθενής με διάγνωση από Δημόσιο Ψυχιατρείο, δηλ. στο 99% των περιπτώσεων. Ο Άλεξ μπορεί να επιβεβαιώσει αν λέω την αλήθεια ή αν ψεύδομαι. Και βέβαια αν δεν σου δίνει τα παιδιά για να στη σπάσει, αδιαφορώντας για την ψυχική τους υγεία, δεν μπορείς να κάνει πολλά πράγματα. Το δικαστήριο δεν θα σε προφυλάξει από κακόπιστη πρώην σύζυγο. Μέχρι Σύλλογο για τα δικαιώματα του πατέρα αναγκάστηκαν να φτιάξουν