Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μια φορά και ένα καιρό έιμασταν Έλληνες.
Και ξέραμε να ζούμε απλά και ανθρώπινα.
Και το κούτελο μας καθαρό.
Και βοήθεια μας μια Παναγιά και ένας Θεός κρυμμένος πίσω από το ατελείωτο Μπλε που -απλόχερα- ξόδευε για να μην Τον βλέπουμε.
Και όταν το κορμί νέκρωνε και η ψυχή μας έφευγε, με κήδος φεύγαμε (<κηδεία= φροντίδά).
Τώρα, άντε να ξαναβρούμε τον παλιό εαυτό μας, πάνω από τόνους ακαθαρσίας και απουχίας, που καταπλάκωσε τη ζωή μας.

ΡΙΤΣΟΣ-ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ

Αχ ανεστη εισαι το alter ego μου

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αχ ανεστη εισαι το alter ego μου
Και το Σάββατο κοίμησα τη γάτα μου.
Δε γινοταν αλλιως, ήταν πολύ άρρωστο το καημενο.
Όσο για το  alter ego που λες, εσεις οι φεμινιστριες αυτά λέτε στα ευαισθητα και φτωχα αγόρια για να μας "παιζετε".
Ντροπή.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
δωρα καποτε δηλωνες αμετανοητη πικερικια
δεν σε αναγνωριζω

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και το Σάββατο κοίμησα τη γάτα μου.
Δε γινοταν αλλιως, ήταν πολύ άρρωστο το καημενο.
Όσο για το  alter ego που λες, εσεις οι φεμινιστριες αυτά λέτε στα ευαισθητα και φτωχα αγόρια για να μας "παιζετε".
Ντροπή.

:(  τι ειχε η γλυκουλα; αν θες αλλη γατουλα ,εδω !!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Με τον αγιο; φανταζομαι ο ιδιος επιθυμει μια συζευξη τυπου ναρκισσος-ηχω .
Αλλα εγω επιθυμώ μια συζευξη τυπου ταρζαν -τζειν . Με τον αγιο στο ρολο της τζειν ,φυσικα :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Συναδελφε ,δεν παρακολουθεις το νομο. Ο νομος προυποθετει συνευρεση μικρης χρονικης διαρκειας , αδιαφορια για την ικανοποιηση της γυναικας , παραδοσιακη σεξουαλικη συμπεριφορα . Μπορει μια γυναικα να ειναι ευχαριστημενη με αυτο;
Μπορεί αν είναι ιερόδουλη και δουλεύει στο μετάξυ λογικά θα πρέπει να χαρεί με την μικρή διάρκεια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Αδελφε,δειχνω την αλληλεγγυη μου στις συναδελφους μου των 10 , εμεις θελουμε ολα τα κοριτσια να δουλευουν ,δεν μπαινουμε σε ανταγωνιστικα καπιταλιστικα παιχνιδια
Μα στην πραγματικότητα αυτό κάνεις από την πίσω πόρτα,στο ανταγωνιστικό καπιταλιστικό παιχνίδι παίζεις,άσχετα αν ευθέως το κατηγορείς!Ορίζεις μια τιμή που πιστεύεις ότι αξίζεις και προσδοκείς την ανάλογη πελατεία...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Απο την άλλη ο πίκερ έχει δηλώσει στο παρελθόν οτι κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει την τιμή της , δηλαδή να κάθετε στον δικό της "τζάμπα" και στους άλλους με κάποια τιμή , φυσικά δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε ακριβώς ένα τέτοιο μοντέλο, δηλαδή λογικά μια μέτρια θα ζητούσε ισως 50 ευρώ και μια μουνάρα θα ζητούσε πχ 100 ευρω ; ναι αλλά για πόση ώρα ;  μετά θα ζητουσε απο όλους τα ίδια η θα έκανε έκπτωση σε κάποιον που θα της άρεσε ; η σε κάποιον που θα την ικανοποιούσε ;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αν δεν σου αρέσει το κείμενο οποιουδήποτε μέλους, μην το διαβάζεις. Οι λογικοί άνθρωποι ασχολούνται με τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και μόνο. Κριτικές κειμένων, στους εκδοτικούς οίκους

για 3 χρόνια συνεργαζόμουν κι έπαιρνα πίπα-κώλο-εμπλοκή-τρενάκι-τσαφ-τσουφ-κι ακάποτα τη μεγαλύτερη μπεστσελλερού-τσιμπουκλού της Ελλάδος :) :birdman: :wanker:  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για 3 χρόνια συνεργαζόμουν κι έπαιρνα πίπα-κώλο-εμπλοκή-τρενάκι-τσαφ-τσουφ-κι ακάποτα τη μεγαλύτερη μπεστσελλερού-τσιμπουκλού της Ελλάδος :) :birdman: :wanker: 
δινουν και οι κουλτουριάρες κωλο?
για φεμινιστολεσβιες τις ειχα

Επισκέπτης
Αν γαμουσατε αντι να τον παιζετε δε θα γεμιζατε το νημα με τοσες μαλακιες. Ο αυνανισμος απομονωνει τον ανθρωπου και του δημιουργει ανια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λες να είναι μονιμη η ζημια του πικερ από τα 27 που δεν ειχε γαμησει ποτέ και μαλακιζοταν?
εγω νομιζω ο ανθρωπος δεν γινεται, γεννιεται.
και στο ισλαμ να ηταν να τον παντρεύανε από τα 15 , παλι θα γλυκοκοιταζε παππούδες και μαυρους.
αντε το πολύ πολύ αντι να πληρωνει 10ρικο για να τον δακτυλιαζουν να εβαζε την γυναικα του να του γαμαει τον κωλο.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αν γαμουσατε αντι να τον παιζετε δε θα γεμιζατε το νημα με τοσες μαλακιες. Ο αυνανισμος απομονωνει τον ανθρωπου και του δημιουργει ανια.

επιτέλους αποκαλύφθηκες ναυάγιο  :wanker:  
το καράβι σε απόγνωση κανονιοβολεί στέλνοντας σήματα κινδύνου...
όμως βουλιάζει με βραδύτητα, με μεγαλείο...
βουλιάζεις παραπονιάρικο ναυάγιο   :wanker:

σε γύρευα καιρό
παίξε το παιχνίδι μου... και θα σου χώσω βαθύ το σκουριασμένο πριόνι στην κοιλιά... :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.191
Πόντοι
3.656
Μια φορά και ένα καιρό έιμασταν Έλληνες.
Και ξέραμε να ζούμε απλά και ανθρώπινα.
Και το κούτελο μας καθαρό.
Και βοήθεια μας μια Παναγιά και ένας Θεός κρυμμένος πίσω από το ατελείωτο Μπλε που -απλόχερα- ξόδευε για να μην Τον βλέπουμε.
Και όταν το κορμί νέκρωνε και η ψυχή μας έφευγε, με κήδος φεύγαμε (<κηδεία= φροντίδά).
Τώρα, άντε να ξαναβρούμε τον παλιό εαυτό μας, πάνω από τόνους ακαθαρσίας και απουχίας, που καταπλάκωσε τη ζωή μας.

ΡΙΤΣΟΣ-ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ

Κάποιος έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει ότι τότε που η Ελλάδα είχε το τελειότερο πολιτισμό του κόσμου, δεν πίστευε στον Εβραίο Μαραγκό και στην πολύτεκνη παρθένα Μαριάμ. Αν βέβαια είχε κάνει τον κόπο να διαβάασει τον μεγάλο Ελληνιστή, τον Φρειδερίκο Νίτσε, θα είχε μάθει. Ο Νίτσε ήταν γιος Λουθηριανού Ιερέα και Καθηγητής Ελληνικών σε Γερμανικό Πανεπιστήμιο (στα 24 του χρόνια). Δύσκολα λοιπόν θα βρούμε κάποιον που να έχει και τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα ώστε να συγκρίνει τις δυο αυτές θεάσεις. Ο Νίτσε στο Λυκόφως των Ειδώλων θεωρεί ότι υπήρξε ο πρώτος που εκτίμησε σοβαρά το θαυμάσιο φαινόμενο το γνωστό με το όνομα Διόνυσος. Σύμφωνα με το Νίτσε τα μυστήρια εξασφάλιζαν στους Έλληνες την Αιώνια ζωή, την πραγματική ζωή σαν συγκεντρωτική προέκταση με τη γέννηση και τα μυστήρια της σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό το σεξουαλικό σύμβολο αποτέλεσε για τους Έλληνες το κατ’ εξοχήν σύμβολο λατρείας. Ο Νίτσε δηλώνει ότι δεν γνωρίζει συμβολισμό πιο καλλιεργημένο από το συμβολισμό των Διονυσιακών γιορτών. Το ίδιο ένστικτο της ζωής ερμηνεύεται με ένα θρησκευτικό τρόπο, η ίδια η οδός της ζωής, η γέννηση, σαν ιερή οδός. Σε αντιδιαστολή με το Χριστιανισμό που στο βάθος του υπάρχει το αίσθημα του μίσους κατά της ζωής, αυτός που θεωρεί το σεξουαλικό σαν κάτι ακάθαρτο. Ρίχνει λάσπη στην αφετηρία, στην πρώτη προϋπόθεση της ζωής μας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.191
Πόντοι
3.656
Με τον αγιο; φανταζομαι ο ιδιος επιθυμει μια συζευξη τυπου ναρκισσος-ηχω .
Αλλα εγω επιθυμώ μια συζευξη τυπου ταρζαν -τζειν . Με τον αγιο στο ρολο της τζειν ,φυσικα :)

Υπέροχο. Ένα άτομο που δηλώνει γυναίκα, θεωρεί ότι είναι ικανό να πηδάει από κλαδί σε κλαδί όταν η μέση γυναίκα είναι ανίκανη να κάνει έστω μια έλξη στο μονόζυγο και να περάσει μισή φορά το πολύζυγο σε κάποια παιδική χαρά. Τι υπέροχη ψευδαίσθηση Μεγαλείου!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom