Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παλαιοκομματικα λαμογια δε σας ανεχομαστε πια! Θα φοραμε μακιγιαζ και σκουλαρικια,  θα εχουμε τα μαλλια μας μακρια και θα ζησουμε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσαμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.535
Πόντοι
566
Παλαιοκομματικα λαμογια δε σας ανεχομαστε πια! Θα φοραμε μακιγιαζ και σκουλαρικια,  θα εχουμε τα μαλλια μας μακρια και θα ζησουμε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσαμε.

Βαλτε και στριγκακια, ψηλοτακουνα και μινι φουστες και θα ζησετε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσατε  :gay: :gay: :gay:  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Κάποιος έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει ότι τότε που η Ελλάδα είχε το τελειότερο πολιτισμό του κόσμου, δεν πίστευε στον Εβραίο Μαραγκό και στην πολύτεκνη παρθένα Μαριάμ. Αν βέβαια είχε κάνει τον κόπο να διαβάασει τον μεγάλο Ελληνιστή, τον Φρειδερίκο Νίτσε, θα είχε μάθει. Ο Νίτσε ήταν γιος Λουθηριανού Ιερέα και Καθηγητής Ελληνικών σε Γερμανικό Πανεπιστήμιο (στα 24 του χρόνια). Δύσκολα λοιπόν θα βρούμε κάποιον που να έχει και τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα ώστε να συγκρίνει τις δυο αυτές θεάσεις. Ο Νίτσε στο Λυκόφως των Ειδώλων θεωρεί ότι υπήρξε ο πρώτος που εκτίμησε σοβαρά το θαυμάσιο φαινόμενο το γνωστό με το όνομα Διόνυσος. Σύμφωνα με το Νίτσε τα μυστήρια εξασφάλιζαν στους Έλληνες την Αιώνια ζωή, την πραγματική ζωή σαν συγκεντρωτική προέκταση με τη γέννηση και τα μυστήρια της σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό το σεξουαλικό σύμβολο αποτέλεσε για τους Έλληνες το κατ’ εξοχήν σύμβολο λατρείας. Ο Νίτσε δηλώνει ότι δεν γνωρίζει συμβολισμό πιο καλλιεργημένο από το συμβολισμό των Διονυσιακών γιορτών. Το ίδιο ένστικτο της ζωής ερμηνεύεται με ένα θρησκευτικό τρόπο, η ίδια η οδός της ζωής, η γέννηση, σαν ιερή οδός. Σε αντιδιαστολή με το Χριστιανισμό που στο βάθος του υπάρχει το αίσθημα του μίσους κατά της ζωής, αυτός που θεωρεί το σεξουαλικό σαν κάτι ακάθαρτο. Ρίχνει λάσπη στην αφετηρία, στην πρώτη προϋπόθεση της ζωής μας.

:rockon: :rockon:

URL]]

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κάποιος έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει ότι τότε που η Ελλάδα είχε το τελειότερο πολιτισμό του κόσμου, δεν πίστευε στον Εβραίο Μαραγκό και στην πολύτεκνη παρθένα Μαριάμ. Αν βέβαια είχε κάνει τον κόπο να διαβάασει τον μεγάλο Ελληνιστή, τον Φρειδερίκο Νίτσε, ... Ρίχνει λάσπη στην αφετηρία, στην πρώτη προϋπόθεση της ζωής μας.
Γιάννη αντιλαμβάνομαι πως είσαι άνθρωπος με στερεες και μάλλον αμετακινητες απόψεις, γι΄αυτό και ίσως, είναι λάθος αυτό το ποστ αλλά... δε βαριέσαι -άλλωστε είσαι καλλιεργημένος άνθρωπος δείξε κατανόηση στη διαφωνία μου.
Οι Έλληνες είμαστε παιδιά του Σωκράτη/Πλάτωνα. Μέχρι σήμερα.
Μέσα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, τίποτε δεν εξηγείτε χωρίς τη διαλεκτική, χωρίς τη θεωρία των ιδεεών, χωρίς το "ουδείς εκών κακός".
Και αργότερα ακόμα και στο ρεμπέτικο -και ας ακούγεται αστείο- βρίσκεις διάσπαρτες σωκρατικές/πλατωνικές αντιλήψεις.
Διάβασε ποια ήταν η γνώμη του Νίτσε για τον Σωκράτη/Πλάτωνα
Ο Νίτσε ήταν ένας πολύ θυμωμένος άνθρωπος, Ο Φρουντ διεγνωσε αυτό το θυμό ως σύμπτωμα ερωτικής δυσλειτουργίας.
Δε χρειάζεται να πουμε κατι άλλο, απλά διαφωνούμε, ίσως έχουμε άλλα διαβάσματα, δεν έχει σημασία.
Ας μεινουμε στο οτι διαφωνούμε :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φαντάζομαι πως αυτό θα αρέσει στη Δώρα.
Τον Σωκράτη δίδαξε την ερωτική φιλοσσοφία μια γυναίκα, η Διοτίμα
Απόσπασμα από το "Περι Έρωτος ή Συμπόσιον"¨του Πλάτωνα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.202
Πόντοι
25.467
Αγαπητε μου ,δε θα εκανα ποτε προσπαθεια να σας στεναχωρησω . Θα ηταν μια ανωφελη προσπαθεια ,προυποθετει ανθρωπινη ιδιοσυγκρασία. Εσείς ειστε πιο ψυχρός και απο ρομποτ :)  Εντελως συναισθηματικα ανεπαρκης ,σχεδον νεκρος :)

Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση. :)

Επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.202
Πόντοι
25.467
Με τον αγιο; φανταζομαι ο ιδιος επιθυμει μια συζευξη τυπου ναρκισσος-ηχω .
Αλλα εγω επιθυμώ μια συζευξη τυπου ταρζαν -τζειν . Με τον αγιο στο ρολο της τζειν ,φυσικα :)

Φυσικό να διαλέξετε τον Ταρζάν. Άλλωστε που να βρείτε την θηλυκότητα και την σέξυ γυμνασμενη κορμοστασιά της Τζέιν. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Βαλτε και στριγκακια, ψηλοτακουνα και μινι φουστες και θα ζησετε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσατε  :gay: :gay: :gay:  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
ο, τι γουσταρουμε θα κανουμε. Δε χρειαζομαστε την αδεια της γυναικας μας λαμογιο. Ο, τι ωρα θελουμε βγαινουμε απο το σπιτι οποια ωρα και μερα θελουμε γυρναμε. Ελευθερια!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
ελα τι εγινε γυρισε ο πικερ ?  :wanker:

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
είναι κουνημένες αδερφές η τρόπος του διαφημίζειν για να κάνουν καριέρα;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Στο μολις ξυπνησα και πληκτρολογω με το ενα ματι κλειστο ακομη
Ξυπνάς 23:00 πουλάκι μου;
Ευτυχισμένο κοριτσι.
Η Δώρα όταν ξυπναει στις 11 τοβράδυ και σκέφτεται εμας τους μικροαστούς που ξυπναμε στις 7 το πρωϊ.

Συνημμένα

• 1723772.gif
    1723772.gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 42

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ξυπνάς 23:00 πουλάκι μου;
Ευτυχισμένο κοριτσι.
Η Δώρα όταν ξυπναει στις 11 τοβράδυ και σκέφτεται εμας τους μικροαστούς που ξυπναμε στις 7 το πρωϊ.

Συμφωνα με ερευνες ,δε μπορουν να κοιμηθουν τη νυχτα 2 τυποι ανθρωπων. Οι ευφυείς και οι ψυχοπαθεις. Σε ποια κατηγορια άραγε να ανηκω; :cheesy:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Συμφωνα με ερευνες ,δε μπορουν να κοιμηθουν τη νυχτα 2 τυποι ανθρωπων. Οι ευφυείς και οι ψυχοπαθεις. Σε ποια κατηγορια άραγε να ανηκω; :cheesy:
Καλή ερώτηση.
Εγώ δε θα απαντήσω, είμαι τζιντλιμαν.
Για τους υπόλοιπους ΔΕΝ στο εγγυώμαι.
Μήπως είσαι μέλος της Mensa;
Γιατί εγώ έδωσα το τεστ και όταν πήγα να πάρω τις απαντήσεις μου είπαν:
"Να 'σαι καλά παλλικάρι μου, διαβάσαμε το τεστ σου και αλλάξαμε συκωταριά απ' το γέλιο".
Τουλάχιστον κάνω τον κόσμο χαρούμενο.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Καλή ερώτηση.
Εγώ δε θα απαντήσω, είμαι τζιντλιμαν.
Για τους υπόλοιπους ΔΕΝ στο εγγυώμαι.
Μήπως είσαι μέλος της Mensa;
Γιατί εγώ έδωσα το τεστ και όταν πήγα να πάρω τις απαντήσεις μου είπαν:
"Να 'σαι καλά παλλικάρι μου, διαβάσαμε το τεστ σου και αλλάξαμε συκωταριά απ' το γέλιο".
Τουλάχιστον κάνω τον κόσμο χαρούμενο.

Ειναι πολυ σημαντικο αυτο  ,μη το υποτιμας :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom