Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Πεθανε ο Χαρυ Κλυν.
Χάρρυ Κλυνν
κακοί γονείς σου ροκάνισαν το παιδικό κρανίο και υποφέρεις από ελλειμματική προσοχή ως ενήλικας
Πεθανε ο Χαρυ Κλυν.
Παλαιοκομματικα λαμογια δε σας ανεχομαστε πια! Θα φοραμε μακιγιαζ και σκουλαρικια, θα εχουμε τα μαλλια μας μακρια και θα ζησουμε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσαμε.
Κάποιος έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει ότι τότε που η Ελλάδα είχε το τελειότερο πολιτισμό του κόσμου, δεν πίστευε στον Εβραίο Μαραγκό και στην πολύτεκνη παρθένα Μαριάμ. Αν βέβαια είχε κάνει τον κόπο να διαβάασει τον μεγάλο Ελληνιστή, τον Φρειδερίκο Νίτσε, θα είχε μάθει. Ο Νίτσε ήταν γιος Λουθηριανού Ιερέα και Καθηγητής Ελληνικών σε Γερμανικό Πανεπιστήμιο (στα 24 του χρόνια). Δύσκολα λοιπόν θα βρούμε κάποιον που να έχει και τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα ώστε να συγκρίνει τις δυο αυτές θεάσεις. Ο Νίτσε στο Λυκόφως των Ειδώλων θεωρεί ότι υπήρξε ο πρώτος που εκτίμησε σοβαρά το θαυμάσιο φαινόμενο το γνωστό με το όνομα Διόνυσος. Σύμφωνα με το Νίτσε τα μυστήρια εξασφάλιζαν στους Έλληνες την Αιώνια ζωή, την πραγματική ζωή σαν συγκεντρωτική προέκταση με τη γέννηση και τα μυστήρια της σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό το σεξουαλικό σύμβολο αποτέλεσε για τους Έλληνες το κατ’ εξοχήν σύμβολο λατρείας. Ο Νίτσε δηλώνει ότι δεν γνωρίζει συμβολισμό πιο καλλιεργημένο από το συμβολισμό των Διονυσιακών γιορτών. Το ίδιο ένστικτο της ζωής ερμηνεύεται με ένα θρησκευτικό τρόπο, η ίδια η οδός της ζωής, η γέννηση, σαν ιερή οδός. Σε αντιδιαστολή με το Χριστιανισμό που στο βάθος του υπάρχει το αίσθημα του μίσους κατά της ζωής, αυτός που θεωρεί το σεξουαλικό σαν κάτι ακάθαρτο. Ρίχνει λάσπη στην αφετηρία, στην πρώτη προϋπόθεση της ζωής μας.
Γιάννη αντιλαμβάνομαι πως είσαι άνθρωπος με στερεες και μάλλον αμετακινητες απόψεις, γι΄αυτό και ίσως, είναι λάθος αυτό το ποστ αλλά... δε βαριέσαι -άλλωστε είσαι καλλιεργημένος άνθρωπος δείξε κατανόηση στη διαφωνία μου.Κάποιος έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει ότι τότε που η Ελλάδα είχε το τελειότερο πολιτισμό του κόσμου, δεν πίστευε στον Εβραίο Μαραγκό και στην πολύτεκνη παρθένα Μαριάμ. Αν βέβαια είχε κάνει τον κόπο να διαβάασει τον μεγάλο Ελληνιστή, τον Φρειδερίκο Νίτσε, ... Ρίχνει λάσπη στην αφετηρία, στην πρώτη προϋπόθεση της ζωής μας.
Αγαπητε μου ,δε θα εκανα ποτε προσπαθεια να σας στεναχωρησω . Θα ηταν μια ανωφελη προσπαθεια ,προυποθετει ανθρωπινη ιδιοσυγκρασία. Εσείς ειστε πιο ψυχρός και απο ρομποτ Εντελως συναισθηματικα ανεπαρκης ,σχεδον νεκρος
Με τον αγιο; φανταζομαι ο ιδιος επιθυμει μια συζευξη τυπου ναρκισσος-ηχω .
Αλλα εγω επιθυμώ μια συζευξη τυπου ταρζαν -τζειν . Με τον αγιο στο ρολο της τζειν ,φυσικα
Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση.
Επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω.
Φαντάζομαι πως αυτό θα αρέσει στη Δώρα.
Τον Σωκράτη δίδαξε την ερωτική φιλοσσοφία μια γυναίκα, η Διοτίμα
Απόσπασμα από το "Περι Έρωτος ή Συμπόσιον"¨του Πλάτωνα.
Το μπαν που κολλαει;
ο, τι γουσταρουμε θα κανουμε. Δε χρειαζομαστε την αδεια της γυναικας μας λαμογιο. Ο, τι ωρα θελουμε βγαινουμε απο το σπιτι οποια ωρα και μερα θελουμε γυρναμε. Ελευθερια!Βαλτε και στριγκακια, ψηλοτακουνα και μινι φουστες και θα ζησετε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσατε
Στο μολις ξυπνησα και πληκτρολογω με το ενα ματι κλειστο ακομη
Το μπαν που κολλαει;
Παλαιοκομματικα λαμογια δε σας ανεχομαστε πια! Θα φοραμε μακιγιαζ και σκουλαρικια, θα εχουμε τα μαλλια μας μακρια και θα ζησουμε τη ροκ ζωη που παντα επιθυμουσαμε.
είναι κουνημένες αδερφές η τρόπος του διαφημίζειν για να κάνουν καριέρα;
Ξυπνάς 23:00 πουλάκι μου;Στο μολις ξυπνησα και πληκτρολογω με το ενα ματι κλειστο ακομη
Ξυπνάς 23:00 πουλάκι μου;
Ευτυχισμένο κοριτσι.
Η Δώρα όταν ξυπναει στις 11 τοβράδυ και σκέφτεται εμας τους μικροαστούς που ξυπναμε στις 7 το πρωϊ.
Καλή ερώτηση.Συμφωνα με ερευνες ,δε μπορουν να κοιμηθουν τη νυχτα 2 τυποι ανθρωπων. Οι ευφυείς και οι ψυχοπαθεις. Σε ποια κατηγορια άραγε να ανηκω;
Καλή ερώτηση.
Εγώ δε θα απαντήσω, είμαι τζιντλιμαν.
Για τους υπόλοιπους ΔΕΝ στο εγγυώμαι.
Μήπως είσαι μέλος της Mensa;
Γιατί εγώ έδωσα το τεστ και όταν πήγα να πάρω τις απαντήσεις μου είπαν:
"Να 'σαι καλά παλλικάρι μου, διαβάσαμε το τεστ σου και αλλάξαμε συκωταριά απ' το γέλιο".
Τουλάχιστον κάνω τον κόσμο χαρούμενο.