Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.201
Πόντοι
25.467
Να προσεχετε τοτε ,γιατι οπως θα γνωρίζετε τρεφομαι με εντομα ,οποτε σαν καμπια που ειστε κινδυνευετε :)

Καλώς! :)

Λάβετε όμως υπ΄ όψιν σας, ότι με τόσα φάρμακα που παίρνω εδώ και δεκαετίες, πιθανότατα να έχω μεταλλαχτεί σε δηλητηριώδη κάμπια. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Καλώς! :)

Λάβετε όμως υπ΄ όψιν σας, ότι με τόσα φάρμακα που παίρνω εδώ και δεκαετίες, πιθανότατα να έχω μεταλλαχτεί σε δηλητηριώδη κάμπια. :)

Μα αποφασιστε επιτελους να αποχωρησετε απο το ματαιο τουτο.κοσμο. δεν λυπαστε τα ταμεια που επιβαρυνετε με την αλογιστη χρηση φαρμακων; θα σας πληρωνουν οι επομενες γεννιες ,δηλαδη , για ποιο λογο;

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Δώρα μου ήθελα να σε ξεβρακώσω κυριολεκτικά αλλά μου φτάνει που σε ξεβράκωσα έστω και ιντερνετικά. Αν δηλώνεις Θυλικό υποτάξου στο νόμο αλλιώς...

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
με απεριόριστο σεβασμό στο υπέροχο μαλί σου και το τροφαντό κωλί σου

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μα αποφασιστε επιτελους να αποχωρησετε απο το ματαιο τουτο.κοσμο. δεν λυπαστε τα ταμεια που επιβαρυνετε με την αλογιστη χρηση φαρμακων; θα σας πληρωνουν οι επομενες γεννιες ,δηλαδη , για ποιο λογο;
Ο Άγιος δεν επιβαρύνει τα ταμεία, πληρωμένα τα έχει ο άνθρωπος!
Αλλά, βέβαία, ήρθατε εσείς οι Κυπριοι -οι ξένοι- στον τόπο μας να μας κάνετε υποδείξεις.
Επ' ευκαιρία κοίταγα τις νέες φωτό που έχεις αναρτήσει, ψιλοκαλούλα είσαι, εντάξει ψιλοβλέπεσαι, δηλαδή ψιλοπράγματα, δηλαδή ψιλο οκ είσαι.
Ψιλό...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ο Άγιος δεν επιβαρύνει τα ταμεία, πληρωμένα τα έχει ο άνθρωπος!
Αλλά, βέβαία, ήρθατε εσείς οι Κυπριοι -οι ξένοι- στον τόπο μας να μας κάνετε υποδείξεις.
Επ' ευκαιρία κοίταγα τις νέες φωτό που έχεις αναρτήσει, ψιλοκαλούλα είσαι, εντάξει ψιλοβλέπεσαι, δηλαδή ψιλοπράγματα, δηλαδή ψιλο οκ είσαι.
Ψιλό...

Ανεστη καλε μου ,πρεπει να αποφασισεις με ποιον εισαι . Δε γινεται να υποστηριζεις ολυμπιακο και παναθηναικο ταυτοχρονα.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη καλε μου ,πρεπει να αποφασισεις με ποιον εισαι . Δε γινεται να υποστηριζεις ολυμπιακο και παναθηναικο ταυτοχρονα.
Εγώ είμαι Εθνική Ελλάδος.
Προσπαθώ να σε τσαντίσω, να μου ρίξεις καμια ατάκα -  από αυτές που λές και στον Άγιο ΑΛΛΑ δεν με προτιμάς εμένα, προτιμάς τον Άγιο που είναι πλούσιος, ενώ εγώ είμαι φτωχός. Σνιφ, κλαψ.
Ανάθεμα τα τάλαρα!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ώρες ώρες αισθάνομαι στα τον Δημήτρη Χορν που ήταν ερωτευμενος με την Κοντου στο "Αλίμονο στους νέους".
Προτιμάς τον πλούσιο γέρο από τον όμορφο και ρομαντικό νέο.
Εγώ ρομάντζο και ποίηση, ο Άγιος λεφτά και μαλάμια.
Τελικά μήπως να γινόμουν MGTOW;

Ας είναι καλά το γινατι σου, Κυπριακό διαολάκι.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι Εθνική Ελλάδος.
Προσπαθώ να σε τσαντίσω, να μου ρίξεις καμια ατάκα -  από αυτές που λές και στον Άγιο ΑΛΛΑ δεν με προτιμάς εμένα, προτιμάς τον Άγιο που είναι πλούσιος, ενώ εγώ είμαι φτωχός. Σνιφ, κλαψ.
Ανάθεμα τα τάλαρα!

Ανεστη γλυκε μου ,εσυ εισαι για αλλα πραγματα. Ξερεις... ποιηση ,ρομαντισμο ,φροντιδα ,συναισθηματα . Ο αγιος παλι κανει για αλλα πραγματα ... τσιρκο ,  freak show ... μην γινεσαι ανταγωνιστικος . Καθενας στον τομεα του

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Προτιμάς τον πλούσιο γέρο από τον όμορφο και ρομαντικό νέο.

"Με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου" Ανέσταρε. Χρόόόόόόόνια τώρα.
Ο Άγιος μόνο σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει στα μέλη του μπου.
Είναι ευγενικός, κύριος, ατακαδόρος, φραγκάτος και γαμάει τα καλύτερα μουνιά. Έχει όλο το πακέτο που λέμε.
Σταμάτα λοιπόν να εκτοξεύεις εμετικές μαλακίες προς τις απανταχού αδιάφορες χαζό ξεκωλίτσες και κοίτα να πάρεις μαθήματα απ'τον δάσκαλο μπας και γίνεις ο απόλυτος γαμιάς και εσύ.
Στα γράφω επειδή μου φαίνεσαι ωραίος τύπος, μορφωμένος με λέγειν και ουσία.

Με σεβασμό,

Ένας ακόλουθος του The Saint-ισμού.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
"Με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου" Ανέσταρε. Χρόόόόόόόνια τώρα.
Ο Άγιος μόνο σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει στα μέλη του μπου.
Είναι ευγενικός, κύριος, ατακαδόρος, φραγκάτος και γαμάει τα καλύτερα μουνιά. Έχει όλο το πακέτο που λέμε.
Σταμάτα λοιπόν να εκτοξεύεις εμετικές μαλακίες προς τις απανταχού αδιάφορες χαζό ξεκωλίτσες και κοίτα να πάρεις μαθήματα απ'τον δάσκαλο μπας και γίνεις ο απόλυτος γαμιάς και εσύ.
Στα γράφω επειδή μου φαίνεσαι ωραίος τύπος, μορφωμένος με λέγειν και ουσία.

Με σεβασμό,

Ένας ακόλουθος του The Saint-ισμού.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεκτη η κριτική.
Και εγώ έχω σε εκτίμηση τον Άγιο, αλίμονο, είναι ένας από τους ξεχωριστους συφορουμίτες.
Όπως σωστα διέγνωσες, ΝΑΙ, είμαι μορφωμένος "τύπος¨, με λέγειν, ουσία, έχω και λογοτεχνικές ανησυχίες, έγραψα μια ιστοριούλα αν θες ρίξε ένα βλέφαρο.

Είμαι γενικότερα σπουδαιός και ικανός λιαν.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
νταξ μάγκες καλά όλα αυτά αλλά το σωστό θα ήταν με τη ψωλήν μου γαμώ και την κυρά μου. τώρα το αγοραστό πάει και έρχεται. σημασία δεν εχει τι έχεις αλλά τι είσαι. Δε πα να έχεις όλα τα φράγγα του κόσμου; μπορείς να αγοράσεις κορμί αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις την αγάπη. ο άνθρωπας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δε μπορεί να θέλει όπως θέλει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.533
Πόντοι
566
...και ομως βλεπει το θεμα του  :grin:

Περίληψη - Picker

Όνομα: Picker
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 13/11/15, 02:02
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:40

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
νταξ μάγκες καλά όλα αυτά αλλά το σωστό θα ήταν με τη ψωλήν μου γαμώ και την κυρά μου. τώρα το αγοραστό πάει και έρχεται. σημασία δεν εχει τι έχεις αλλά τι είσαι. Δε πα να έχεις όλα τα φράγγα του κόσμου; μπορείς να αγοράσεις κορμί αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις την αγάπη. ο άνθρωπας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δε μπορεί να θέλει όπως θέλει.
Δε θα μπορουσα να διαφωνήσω σε τίποτα απ' όσα λες.
Τα είπες όλα τυπε.
:worship:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη γλυκε μου ,εσυ εισαι για αλλα πραγματα. Ξερεις... ποιηση ,ρομαντισμο ,φροντιδα ,συναισθηματα . Ο αγιος παλι κανει για αλλα πραγματα ... τσιρκο ,  freak show ... μην γινεσαι ανταγωνιστικος . Καθενας στον τομεα του
Δώρα κόντεψα να το ξεχάσω, δε συμπαθώ τον Νιτσε ΣΟΥ.
Του έχω μια ουσιώδη αντιπάθεια, ελπίζω αυτό να γίνει αιτία να ασχοληθείς λίγο και με εμένα (όπως ασχολήσαι με τον Άγιο) πάρε παράθεση:
....
Οι Έλληνες είμαστε παιδιά του Σωκράτη/Πλάτωνα. Μέχρι σήμερα.
Μέσα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, τίποτε δεν εξηγείτε χωρίς τη διαλεκτική, χωρίς τη θεωρία των ιδεεών, χωρίς το "ουδείς εκών κακός".
Και αργότερα ακόμα και στο ρεμπέτικο -και ας ακούγεται αστείο- βρίσκεις διάσπαρτες σωκρατικές/πλατωνικές αντιλήψεις.
Διάβασε ποια ήταν η γνώμη του Νίτσε για τον Σωκράτη/Πλάτωνα
Ο Νίτσε ήταν ένας πολύ θυμωμένος άνθρωπος, Ο Φρουντ διεγνωσε αυτό το θυμό ως σύμπτωμα ερωτικής δυσλειτουργίας.
....

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
...και ομως βλεπει το θεμα του  :grin:

Περίληψη - Picker

Όνομα: Picker
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 13/11/15, 02:02
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:40
θα εστειλε τιποτα πμ στους εχθρους... :dancing:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεκτη η κριτική.
Και εγώ έχω σε εκτίμηση τον Άγιο, αλίμονο, είναι ένας από τους ξεχωριστους συφορουμίτες.
Όπως σωστα διέγνωσες, ΝΑΙ, είμαι μορφωμένος "τύπος¨, με λέγειν, ουσία, έχω και λογοτεχνικές ανησυχίες, έγραψα μια ιστοριούλα αν θες ρίξε ένα βλέφαρο.

Είμαι γενικότερα σπουδαιός και ικανός λιαν.

Καλε μου θα σου προτεινα να μην ακολουθησεις τη συμβουλη του κυριου. Εισαι αξιολατρευτος οπως εισαι γιατι να γινεις ενας φτηνος μιμητης ,καποιου αλλου; Εχεις προσωπικοτητα εσυ ,δε χρειαζεται να πιθηκιζεις :) αστα αυτα για αυτους που δεν εχουν προσωπικη αξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom