Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν είμαι άξιος εγώ να κρίνω Ανέσταρε.
Απλά εξέφρασα μια "ανησυχία" θα έλεγα πιο σωστά.
Θα ρίξω μία ματιά λίαν συντόμως στην ιστορία σου αδελφέ.

:)
Σώπα ρε δεν είσαι άξιος!
Τι γνωμη μας λέμε εδω μέσα παιχταρε μου, χαβαλέ κάνουμε.
Με τη Δώρα, τον Άγιο και τον αδικομπαναρισμένο Σέλφι έχουμε κάνει τρελούς χαβαλέδες εδώ μέσα.
Και η Δώρα είναι τυπάκι εξαιρετικό, η αντιπαράθεση της με τον Άγιο  είναι Ό,ΤΙ πιο διασκεδαστικό και ευφυές έχω διαβάσει εδω μέσα.
Δεν παιζονται.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Και η Δώρα είναι τυπάκι εξαιρετικό, η αντιπαράθεση της με τον Άγιο  είναι Ό,ΤΙ πιο διασκεδαστικό και ευφυές έχω διαβάσει εδω μέσα.

Συμφωνώ.
Φαίνεται ευφυές και σκεπτόμενο άτομο, με ατάκες φωτιά και χαβαλέ.
Λατρεύω και εγώ να τους διαβάζω.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καλε μου θα σου προτεινα να μην ακολουθησεις τη συμβουλη του κυριου. Εισαι αξιολατρευτος οπως εισαι γιατι να γινεις ενας φτηνος μιμητης ,καποιου αλλου; Εχεις προσωπικοτητα εσυ ,δε χρειαζεται να πιθηκιζεις :) αστα αυτα για αυτους που δεν εχουν προσωπικη αξια
Αχ κουκλιτσα μου, πως τα λες όμως!
Ακόμη και όταν είναι να ρίξεις τη σπόντα σου το κάνεις με τέτοιο τρόπο, που να μη μπορώ να θυμώσω μαζί σου.
Κουκλάρα μου εσυ.
Για τον Νίτσε σου και αυτά που του χώνω, έχεις να πεις τίποτα ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Συμφωνώ.
Φαίνεται ευφυές και σκεπτόμενο άτομο, με ατάκες φωτιά και χαβαλέ.
Λατρεύω και εγώ να τους διαβάζω.
Ε, κάτσε στην παρέα μας να γουστάρουμε all together

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αχ κουκλιτσα μου, πως τα λες όμως!
Ακόμη και όταν είναι να ρίξεις τη σπόντα σου το κάνεις με τέτοιο τρόπο, που να μη μπορώ να θυμώσω μαζί σου.
Κουκλάρα μου εσυ.
Για τον Νίτσε σου και αυτά που του χώνω, έχεις να πεις τίποτα ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ;

Μπορείς να μου δειξεις εναν σπουδαιο αντρα που δεν ειχε καποια ψυχικη διαταραχη; καλλιτεχνη , ποιητη ,επιστήμονα ,ηγετη;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μπορείς να μου δειξεις εναν σπουδαιο αντρα που δεν ειχε καποια ψυχικη διαταραχη; καλλιτεχνη , ποιητη ,επιστήμονα ,ηγετη;
Δε μιλάω για αυτό κουκλαρα μου!
Υποστηρίζω ότι ο Νιτσε ήταν ηλιθιος και τσάμπα μάγκας φιλόσοφος.
Είπες τ-ι-π-ο-τ-α;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
ετσι και ο πικερ με την αρρυθμηστη ocd
θα μεγαλουργει και θα κανει νομους

με τα χαπια θα ηταν απλα ενας θολωμενος ευνουχος
;)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
πολλοι παντως αν δεν ηταν θεομουρλοι ισως να μην ηταν σπουδαιοι

ιδιως ζωγραφοι ποιητες κλπ κλπ

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
μπορεί κάποιος να μας δείξει κάποιον σπουδαίο ή μη που να είναι 100% αλφάδι;;;;;;;; τον φανταστικό υπεράνθρωπο του Νίτσε ίσως.....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Γιάννη αντιλαμβάνομαι πως είσαι άνθρωπος με στερεες και μάλλον αμετακινητες απόψεις, γι΄αυτό και ίσως, είναι λάθος αυτό το ποστ αλλά... δε βαριέσαι -άλλωστε είσαι καλλιεργημένος άνθρωπος δείξε κατανόηση στη διαφωνία μου.
Οι Έλληνες είμαστε παιδιά του Σωκράτη/Πλάτωνα. Μέχρι σήμερα.
Μέσα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, τίποτε δεν εξηγείτε χωρίς τη διαλεκτική, χωρίς τη θεωρία των ιδεεών, χωρίς το "ουδείς εκών κακός".
Και αργότερα ακόμα και στο ρεμπέτικο -και ας ακούγεται αστείο- βρίσκεις διάσπαρτες σωκρατικές/πλατωνικές αντιλήψεις.
Διάβασε ποια ήταν η γνώμη του Νίτσε για τον Σωκράτη/Πλάτωνα
Ο Νίτσε ήταν ένας πολύ θυμωμένος άνθρωπος, Ο Φρουντ διεγνωσε αυτό το θυμό ως σύμπτωμα ερωτικής δυσλειτουργίας.
Δε χρειάζεται να πουμε κατι άλλο, απλά διαφωνούμε, ίσως έχουμε άλλα διαβάσματα, δεν έχει σημασία.
Ας μεινουμε στο οτι διαφωνούμε :)

Ξανά. Ο Νίτσε ως γνώστης και των δύο κοσμοθεωριών ισχυρίστηκε ότι η Ελληνική Θρησκεία, θεωρεί τη σεξουαλική πράξη σαν κάτι Ιερό, γι αυτό και η Διονυσιακή Λατρεία. Από το Δημοτικό βέβαια γνωρίζουμε ότι στην Ελληνική Κοσμοθέαση υπήρχε Θεά της Αγάπης (η Αφροδίτη) και ότι ο γιός της, ο Έρωτας, επίσης λατρευόταν σαν Θεός (ας ξεπεράσουμε το φολκλόρ με τα βέλη) και φυσικά υπήρχαν οι Ιέρειες της Αφροδίτης. Στον χριστιανισμό δεν υπάρχουν Ιέρειες, οι Καλόγριες έχουν δώσει όρκο Αγαμίας και η μόνη γυναίκα που λατρεύεται θεωρήθηκε Αειπάρθενος, πέτυχε μάλιστα το Απόλυτο Ρεκόρ Γκίνες, να καταφέρει να βγει το παιδί από τον κόλπο της χωρίς να διαρρήξει με την έξοδο του τον παρθενικό της υμένα. Μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω πως συνδέονται; Και βεβαίως, αν μπορείς να καταρρίψεις το Λυκόφως των Ειδώλων, θα κερδίσεις Παγκόσμια Αναγνώριση. Ιδού ο Έλληνας που κατάφερε να αποδομήσει τον Νίτσε. 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Φαντάζομαι πως αυτό θα αρέσει στη Δώρα.
Τον Σωκράτη δίδαξε την ερωτική φιλοσσοφία μια γυναίκα, η Διοτίμα
Απόσπασμα από το "Περι Έρωτος ή Συμπόσιον"¨του Πλάτωνα.

Αυτό που γράφεις, είναι προς Επίρρωση του δικού μου κειμένου. Οι πρόγονοι είχαν γυναίκες Φιλοσόφους, Ποιήτριες, Αθλήτριες, γενικά γυναίκες των γραμμάτων μέχρι και πολεμίστρια. Με την επικράτηση του χριστιανισμού έπεσε μαύρη ταφόπλακα, μέχρι τη Γαλλική Επανάσταση. Αν τώρα γνωρίζεις κάποια ονόματα χριστιανών όπως ας πούμε η Διοτίμα, η Αγνοδίκη, η Αταλάντη, η Σαπφώ, η Υπατία, η Τελέσιλα, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Γνώσεις ψάχνω κι εγώ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Ώρες ώρες αισθάνομαι στα τον Δημήτρη Χορν που ήταν ερωτευμενος με την Κοντου στο "Αλίμονο στους νέους".
Προτιμάς τον πλούσιο γέρο από τον όμορφο και ρομαντικό νέο.
Εγώ ρομάντζο και ποίηση, ο Άγιος λεφτά και μαλάμια.
Τελικά μήπως να γινόμουν MGTOW;

Ας είναι καλά το γινατι σου, Κυπριακό διαολάκι.

Δηλαδή δεν είδες πιο πάνω το βίντεο που ανέβασα, για την γλυκιά, ευαίσθητη και γεμάτη με όμορφα και υψηλά συναισθήματα κοπέλα η οποία θα παρατούσε το αγόρι με το οποίο έχει δεσμό 5 χρόνια, που την πήγε διακοπές στην Ιταλία και τη γνώρισε στην οικογένειά του, για κάποιον που απλά έχει μια Λαμποργκίνι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επισης συμφωνα με ερευνες, οι δικηγοροι καταλαμβανουν τη δευτερη θεση στην καταταξη επαγγελματιων ψυχοπαθων :cheesy:
Και την πρωτη θεση στα επαγγελματα που γουσταρουν οι γυναικες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656

Σουν Τσου, Μοριχέϊ Ουεσίμπα, Κομφούκιος, Περικλής, Μιλτιάδης, Αριστοφάνης, Σωκράτης

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Δε μιλάω για αυτό κουκλαρα μου!
Υποστηρίζω ότι ο Νιτσε ήταν ηλιθιος και τσάμπα μάγκας φιλόσοφος.
Είπες τ-ι-π-ο-τ-α;

Επανέρχομαι. Αν το αποδείξεις θα κερδίσεις την Παγκόσμια Αναγνώριση. Ο δρόμος είναι ανοικτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom