Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
τουλαχιστον η δωρα και ο ανεστης να κανουν τπτ και περα απο το ιντερνετ ωστε να εχει περισσοτερο νοημα η αλλαγη που εγινε στο νημα του πικερ

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
love is in the air και λοιπά τέτοια εννοείς?
όχι κακό, αλλά μέσα από το νήμα του πικέ είναι σα να διαπράτεις κακούργημα εντός εκκλησίας....

η δωρα ειναι και πικερικη φανατικη λέει
ισως ο πικερ επιτρεψει ενδεχομενη τελετη

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Δώρα μπορώ να εφαρμόσω πάνω σου τον νόμο του Picker????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Τι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι :)

Μικρή μου κοκότα!!! :)

Αν νομίζετε ότι με στεναχωρήσατε, είστε γελασμένη! :)

Δεν είστε η πρώτη που μου καμώνεται την ρομαντική και την "υπεράνω".  Στην ζωή μου, μου έχουν τύχει δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις (για να μην πω, εκατοντάδες). Επειδή όμως την πείνα τους δεν μπορούσαν να την χορτάσουν με νιάτα, ομορφιά, μόρφωση και πνευματικά χαρίσματα, και επειδή δεν μπορούσαν να ντυθούν με δύναμη και γενναιότητα καθώς και να φορέσουν ως υποδήματα τους υπέροχους εραστές, κατέληγαν τελικά όλες σε εμένα που είχα το πορτοφόλι. :)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Κατά το παλιό "με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου!" :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μικρή μου κοκότα!!! :)

Αν νομίζετε ότι με στεναχωρήσατε, είστε γελασμένη! :)

Δεν είστε η πρώτη που μου καμώνεται την ρομαντική και την "υπεράνω".  Στην ζωή μου, μου έχουν τύχει δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις (για να μην πω, εκατοντάδες). Επειδή όμως την πείνα τους δεν μπορούσαν να την χορτάσουν με νιάτα, ομορφιά, μόρφωση και πνευματικά χαρίσματα, και επειδή δεν μπορούσαν να ντυθούν με δύναμη και γενναιότητα καθώς και να φορέσουν ως υποδήματα τους υπέροχους εραστές, κατέληγαν τελικά όλες σε εμένα που είχα το πορτοφόλι. :)

Αγαπητε μου ,δε θα εκανα ποτε προσπαθεια να σας στεναχωρησω . Θα ηταν μια ανωφελη προσπαθεια ,προυποθετει ανθρωπινη ιδιοσυγκρασία. Εσείς ειστε πιο ψυχρός και απο ρομποτ :)  Εντελως συναισθηματικα ανεπαρκης ,σχεδον νεκρος :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δώρα μπορώ να εφαρμόσω πάνω σου τον νόμο του Picker????
το νομο του πικερ ουτε η οπαδος του δεν τον υποστηριζει,
δεν της φτανουν τα 10 ευρω θελει 70.
αν ολες οι γυναικες ηταν σαν την δωρα,
αντιο νομος του πικερ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Νομος του Πικερ και οι 8 εντολες του Μεταξουργειου:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

1. Δεν δινουμε πιπα
2. Δεν γλειφουμε τιποτα που δεν εχουμε καθαρισει πρωτα με οινοπνευμα
3. Προτιμαμε πουτανες που κανουν απλο προγραμμα.
4. Την παιζουμε μονοι μας να σηκωθει και ανοιγουμε καλα τα ποδια της πουτανας
5. Γαμαμε αισθητηριακα και οχι ηδονικα. Αυτο σημαινει οτι τις κινησεις μας καθοριζει η αισθηση που λαμβανουμε απο την πουτσα, οπως θα εκανε ενα ζωο. Δεν προσπαθουμε να καθυστερησουμε τον οργασμο η να κανουμε κατι που ειδαμε σε τσοντα. Δεν σκεφτομαστε. Ειμαστε κυνικοι,  ειμαστε σκυλοι.
6. Επικεντρωνομαστε σε ενα χαρακτηριστικο της πουτανας που μας αρεσει.
7. Γαμαμε και χυνουμε σε μια σταση που εχουμε εμεις τον ελεγχο (ποτε η γυναικα απο πανω) .
8. Μολις χυσουμε σφιγγουμε τη γροθια μας και λεμε ΝΑΙ! Καταφερα αλλη μια μερα να γαμησω και να χυσω μεσα σε μουνι!  Ουρανιε Πατερα σε ευχαριστω!

Τηρωντας αυτες τις οδηγιες μπορουμε να αξιοποιησουμε οσα το Μεταξουργειο προσφερει και να μην τρωμε ποτε φολα.  Ο λιτος βιος χρειαζεται ευρηματικοτητα. Καποιοι επισκευαζουν αντικειμενα που βρηκαν στα σκουπιδια και φτιαχνουν θαυματα. Εμεις εχουμε μια πληρη σεξουαλικη ζωη με 30 ευρω την εβδομαδα. Cool
"ξεχασες"
παλι τα αλλα του πικερ.
το κωλοδακτυλιασμα πού είναι?
το πεσιμο σε μαυρους?
οι βίζιτες σε παππουδια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αδελφε,δειχνω την αλληλεγγυη μου στις συναδελφους μου των 10 , εμεις θελουμε ολα τα κοριτσια να δουλευουν ,δεν μπαινουμε σε ανταγωνιστικα καπιταλιστικα παιχνιδια
αν δεν στηρίξεις αμεσα τον νομο του πικερ με νέο λαϊκο φιλοπικερικο τιμολογιο,
εισαι μονο λογια

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
το νομο του πικερ ουτε η οπαδος του δεν τον υποστηριζει,
δεν της φτανουν τα 10 ευρω θελει 70.
αν ολες οι γυναικες ηταν σαν την δωρα,
αντιο νομος του πικερ

Αδελφε,δειχνω την αλληλεγγυη μου στις συναδελφους μου των 10 , εμεις θελουμε ολα τα κοριτσια να δουλευουν ,δεν μπαινουμε σε ανταγωνιστικα καπιταλιστικα παιχνιδια

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
το αφησε ο πικερ ξεφραγο αμπελι...

σε λιγο θα μας κατσικωθει και ο σαντμαν με το φλερτερ

:vomit:
Τι θα γινει κυριε;; θα φερνεις συνεχεια νεο κοσμο ; δεν καταλαβαινεις οτι μου δημιουργεις αθεμιτο ανταγωνισμο για τον τιτλο; :(

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αδελφε ,εγω θελω να ικανοποιουμαι σαν γυναικα ,ομως ,τι θα γινει τωρα;
10 ευρω αλλιως εισαι μαϊμού πικεριστρια,
σαν τους αριστερούς με τις δεξιες τσεπες.
ειχα έναν τετοιο καθηγητη, κομμουνιστη με μερσεντές.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αγαπητε μου ,δε θα εκανα ποτε προσπαθεια να σας στεναχωρησω . Θα ηταν μια ανωφελη προσπαθεια ,προυποθετει ανθρωπινη ιδιοσυγκρασία. Εσείς ειστε πιο ψυχρός και απο ρομποτ :)  Εντελως συναισθηματικα ανεπαρκης ,σχεδον νεκρος :)
Μια φορά και ένα καιρό έιμασταν Έλληνες.
Και ξέραμε να ζούμε απλά και ανθρώπινα.
Και το κούτελο μας καθαρό.
Και βοήθεια μας μια Παναγιά και ένας Θεός κρυμμένος πίσω από το ατελείωτο Μπλε που -απλόχερα- ξόδευε για να μην Τον βλέπουμε.
Και όταν το κορμί νέκρωνε και η ψυχή μας έφευγε, με κήδος φεύγαμε (<κηδεία= φροντίδά).
Τώρα, άντε να ξαναβρούμε τον παλιό εαυτό μας, πάνω από τόνους ακαθαρσίας και απουχίας, που καταπλάκωσε τη ζωή μας.

ΡΙΤΣΟΣ-ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Aν δεν παρεις το 70αρι δεν το ευχαριστιεσαι ε?

Συναδελφε ,δεν παρακολουθεις το νομο. Ο νομος προυποθετει συνευρεση μικρης χρονικης διαρκειας , αδιαφορια για την ικανοποιηση της γυναικας , παραδοσιακη σεξουαλικη συμπεριφορα . Μπορει μια γυναικα να ειναι ευχαριστημενη με αυτο;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συναδελφε ,δεν παρακολουθεις το νομο. Ο νομος προυποθετει συνευρεση μικρης χρονικης διαρκειας , αδιαφορια για την ικανοποιηση της γυναικας , παραδοσιακη σεξουαλικη συμπεριφορα . Μπορει μια γυναικα να ειναι ευχαριστημενη με αυτο;
αρα αποτασεσαι τον πικερ.
μπλοκαρεις και μποϋκοτάρεις την εφαρμογή του νομου του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom