avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
το επίπεδο του νήματος ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη.... picker γύρνα πάλι πίσω να το κάνεις μπουρδέλο όπως είναι το σωστό....
+1000
το επίπεδο του νήματος ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη.... picker γύρνα πάλι πίσω να το κάνεις μπουρδέλο όπως είναι το σωστό....
love is in the air και λοιπά τέτοια εννοείς?
όχι κακό, αλλά μέσα από το νήμα του πικέ είναι σα να διαπράτεις κακούργημα εντός εκκλησίας....
δεν ρωτας για να εφαρμοσεις το νομοΔώρα μπορώ να εφαρμόσω πάνω σου τον νόμο του Picker????
το αφησε ο πικερ ξεφραγο αμπελι...Θα το σκεφτώ να ξαναμπώ με το Peter van Norden για να γράψω σαυτό το κερατοθρέντ
Τι να κανουμε κυριε; αλλοι εχουν νιατα και ομορφια ,αλλοι μορφωση και πνευματικα χαρισματα ,αλλοι δυναμη και γενναιοτητα ,αλλοι ειναι υπεροχοι εραστες και οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα ,εχουν απλα... πορτοφολι
Μικρή μου κοκότα!!!
Αν νομίζετε ότι με στεναχωρήσατε, είστε γελασμένη!
Δεν είστε η πρώτη που μου καμώνεται την ρομαντική και την "υπεράνω". Στην ζωή μου, μου έχουν τύχει δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις (για να μην πω, εκατοντάδες). Επειδή όμως την πείνα τους δεν μπορούσαν να την χορτάσουν με νιάτα, ομορφιά, μόρφωση και πνευματικά χαρίσματα, και επειδή δεν μπορούσαν να ντυθούν με δύναμη και γενναιότητα καθώς και να φορέσουν ως υποδήματα τους υπέροχους εραστές, κατέληγαν τελικά όλες σε εμένα που είχα το πορτοφόλι.
το νομο του πικερ ουτε η οπαδος του δεν τον υποστηριζει,Δώρα μπορώ να εφαρμόσω πάνω σου τον νόμο του Picker????
"ξεχασες"Ο Νομος του Πικερ και οι 8 εντολες του Μεταξουργειου:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
1. Δεν δινουμε πιπα
2. Δεν γλειφουμε τιποτα που δεν εχουμε καθαρισει πρωτα με οινοπνευμα
3. Προτιμαμε πουτανες που κανουν απλο προγραμμα.
4. Την παιζουμε μονοι μας να σηκωθει και ανοιγουμε καλα τα ποδια της πουτανας
5. Γαμαμε αισθητηριακα και οχι ηδονικα. Αυτο σημαινει οτι τις κινησεις μας καθοριζει η αισθηση που λαμβανουμε απο την πουτσα, οπως θα εκανε ενα ζωο. Δεν προσπαθουμε να καθυστερησουμε τον οργασμο η να κανουμε κατι που ειδαμε σε τσοντα. Δεν σκεφτομαστε. Ειμαστε κυνικοι, ειμαστε σκυλοι.
6. Επικεντρωνομαστε σε ενα χαρακτηριστικο της πουτανας που μας αρεσει.
7. Γαμαμε και χυνουμε σε μια σταση που εχουμε εμεις τον ελεγχο (ποτε η γυναικα απο πανω) .
8. Μολις χυσουμε σφιγγουμε τη γροθια μας και λεμε ΝΑΙ! Καταφερα αλλη μια μερα να γαμησω και να χυσω μεσα σε μουνι! Ουρανιε Πατερα σε ευχαριστω!
Τηρωντας αυτες τις οδηγιες μπορουμε να αξιοποιησουμε οσα το Μεταξουργειο προσφερει και να μην τρωμε ποτε φολα. Ο λιτος βιος χρειαζεται ευρηματικοτητα. Καποιοι επισκευαζουν αντικειμενα που βρηκαν στα σκουπιδια και φτιαχνουν θαυματα. Εμεις εχουμε μια πληρη σεξουαλικη ζωη με 30 ευρω την εβδομαδα. Cool
αν δεν στηρίξεις αμεσα τον νομο του πικερ με νέο λαϊκο φιλοπικερικο τιμολογιο,Αδελφε,δειχνω την αλληλεγγυη μου στις συναδελφους μου των 10 , εμεις θελουμε ολα τα κοριτσια να δουλευουν ,δεν μπαινουμε σε ανταγωνιστικα καπιταλιστικα παιχνιδια
το νομο του πικερ ουτε η οπαδος του δεν τον υποστηριζει,
δεν της φτανουν τα 10 ευρω θελει 70.
αν ολες οι γυναικες ηταν σαν την δωρα,
αντιο νομος του πικερ
Τι θα γινει κυριε;; θα φερνεις συνεχεια νεο κοσμο ; δεν καταλαβαινεις οτι μου δημιουργεις αθεμιτο ανταγωνισμο για τον τιτλο;το αφησε ο πικερ ξεφραγο αμπελι...
σε λιγο θα μας κατσικωθει και ο σαντμαν με το φλερτερ
10 ευρω αλλιως εισαι μαϊμού πικεριστρια,Αδελφε ,εγω θελω να ικανοποιουμαι σαν γυναικα ,ομως ,τι θα γινει τωρα;
αν δεν στηρίξεις αμεσα τον νομο του πικερ με νέο λαϊκο φιλοπικερικο τιμολογιο,
εισαι μονο λογια
Aν δεν παρεις το 70αρι δεν το ευχαριστιεσαι ε?Αδελφε ,εγω θελω να ικανοποιουμαι σαν γυναικα ,ομως ,τι θα γινει τωρα;
Μια φορά και ένα καιρό έιμασταν Έλληνες.Αγαπητε μου ,δε θα εκανα ποτε προσπαθεια να σας στεναχωρησω . Θα ηταν μια ανωφελη προσπαθεια ,προυποθετει ανθρωπινη ιδιοσυγκρασία. Εσείς ειστε πιο ψυχρός και απο ρομποτ Εντελως συναισθηματικα ανεπαρκης ,σχεδον νεκρος
Aν δεν παρεις το 70αρι δεν το ευχαριστιεσαι ε?
αρα αποτασεσαι τον πικερ.Συναδελφε ,δεν παρακολουθεις το νομο. Ο νομος προυποθετει συνευρεση μικρης χρονικης διαρκειας , αδιαφορια για την ικανοποιηση της γυναικας , παραδοσιακη σεξουαλικη συμπεριφορα . Μπορει μια γυναικα να ειναι ευχαριστημενη με αυτο;