Ο νόμος του Picker απευθύνεται στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες μόνο. Με τους δεσμευμένους / παντρεμένους που πάνε με πουτάνες δεν σκοπεύω πλέον να ασχοληθώ. Γελοία υποκείμενα ήταν και θα είναι πάντα. Δεν μας νοιάζει αν και πόσο γαμάνε αυτοί. Τα γαμήσια τους δεν έχουν καμία ηθική αξία αφού είναι βουτηγμένα στη λαμογιά και στο ψέμα. Λυπόμαστε αυτούς και τις ηλίθιες γυναίκες που πάνε μαζί τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Taklamakan_
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
για ποιον λεςΈτσι δάσκαλε,μην τσιμπάς και φας κόκκινη κάρτα όπως το άλλο διακεκριμένο μέλος...
Taklamakan_
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
όνομα δεν εχει;Παλιός και έγκυρος ενημερωτής...
Taklamakan_
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
αυτος που εβριζε και ενημέρωνε λεμε τωρα ΄΄΄΄;Digweed.
Taklamakan_
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Θα σου'λεγα καμιά βαριά κουβέντα αλλά... Λίγο το προφίλ σου να ψάξει κάποιος πρωτοετής κλωνολόγος
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες μόνο. Με τους δεσμευμένους / παντρεμένους που πάνε με πουτάνες δεν σκοπεύω πλέον να ασχοληθώ. Γελοία υποκείμενα ήταν και θα είναι πάντα. Δεν μας νοιάζει αν και πόσο γαμάνε αυτοί. Τα γαμήσια τους δεν έχουν καμία ηθική αξία αφού είναι βουτηγμένα στη λαμογιά και στο ψέμα. Λυπόμαστε αυτούς και τις ηλίθιες γυναίκες που πάνε μαζί τους.
πικερ οταν κοιταζω την φωτο σου μεθυσμενος μου θυμιζεις τον μπονο σε νεοελλ εκδοση
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Πικερ ως εκπρόσωπος των παντρεμένων πουτανιάριδων σε καλωσορίζω.
Τον νόμο σου τον ξευτιλίζουμε καθημερινά, γαμώντας τα πουτανακια που γουστάρουμε, μετά επιστροφή στις γυναίκες και στις γκόμενες μας για άλλες ομορφιές.
Μπακουρι και πουτανιαρης μονο είναι ντροπή και κατάρα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
πςςς τι ειπες τωρα...πικερ γιατι δε σε κανουν μοδερατορ στο θρεντ σου ?? πρεπει να εχεις τον πληρη ελεγχο δικο σου ειναι.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
πςςς τι ειπες τωρα...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
τυπε ο xxx δεν εχει καρτα για μηνυματα,ο Βανακιας δεν εχει μπενζινα,ο Πικερ τις εφαγε παλι απο Κορινα,ολα υπο διαλυση :S :S :S
εγω πηγα στον αλβανο το φιλο μου που εχει λαπτοπ και βγαζει με αλγοριθμο 16ψηφιους κωδικους για καρτοκινητα..
20 ευρω μου εβαλε και του εδωσα 3 !! εβαλα και μεγαμπαιτ ολα καλα,ζωαρα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Πικερ ως εκπρόσωπος των παντρεμένων πουτανιάριδων σε καλωσορίζω.
Τον νόμο σου τον ξευτιλίζουμε καθημερινά, γαμώντας τα πουτανακια που γουστάρουμε, μετά επιστροφή στις γυναίκες και στις γκόμενες μας για άλλες ομορφιές.
Μπακουρι και πουτανιαρης μονο είναι ντροπή και κατάρα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εγω πηγα στον αλβανο το φιλο μου που εχει λαπτοπ και βγαζει με αλγοριθμο 16ψηφιους κωδικους για καρτοκινητα..
για πες ...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Κομπλέ. Τώρα να βρεις και έναν Αλβανό που να σου δίνει τα νούμερα του τζόκερ.εγω πηγα στον αλβανο το φιλο μου που εχει λαπτοπ και βγαζει με αλγοριθμο 16ψηφιους κωδικους για καρτοκινητα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31