Επισκέπτης
Καλώς τον Πικεροτυπο...θα κρατήσεις τη περσονα Ντορα για τα προσχήματα ή θα την αποσυρεις άμεσα; Επίσης το δούλεμα σε συνεργασία με διάφορα τυπακια τύπου σελφι θα συνεχιστεί και σε μελλοντικά σενάρια;
Καλώς τον Πικεροτυπο...θα κρατήσεις τη περσονα Ντορα για τα προσχήματα ή θα την αποσυρεις άμεσα; Επίσης το δούλεμα σε συνεργασία με διάφορα υπάκουα τύπου σελφι θα συνεχιστεί και σε μελλοντικά σενάρια;
Τραβά γαμησου ναυαγιο δεν σου μίλησε κανένας,όπως πάντα άλλωστε, στον Πικεροτυπο-Ντόρα μίλησα...εισαι μεγαλος μαλακας τελικα
γι αυτο εισαι ολυμπιακος δεν εξηγειται αλλιως
Τραβά γαμησου ναυαγιο δεν σου μίλησε κανένας,όπως πάντα άλλωστε, στον Πικεροτυπο-Ντόρα μίλησα...
Θέλω να με συγχωρήσουν οι φίλοι μου αν δεν απαντώ ευθέως στα ερωτήματά τους. Θα προσπαθήσω να μην έρχομαι σε ευθεία αντιπαράθεση με τα λαμόγια και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αδικώ και πολλούς οπαδούς. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται αλλιώς.
Απάντησε σε ένα ερώτημα όμως, που έχει τρεις χρονικές τοποθετήσεις. Τι ήταν για σένα η Ντόρα; τι είναι αυτή τη στιγμή; θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον;
Bανακια ειχες υποσχεθει θα κατεβαινες Μεταξι :S :S :Sελα παιχταρα μου
επιασε βροχα :S
Bανακια ειχες υποσχεθει θα κατεβαινες Μεταξι :S :S :S
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ζεις χωρίς το bourdela. Και θα μπορούσα να ζήσω άνετα κι εγώ χωρίς αυτό αλλά νιώθω μέσα μου την ανάγκη της εκπροσώπησης των μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Δεν γίνεται bourdela χωρίς το νόμο του Picker.
νιώθω σαν μπουλούκος μνηστήρας που με τα λεφτά του μπαμπά πήρα άμαξα με καγκουρίστικα ζαντολάστιχα και ήρθα στο ανάκτορο να πυφορίσω την Πηνελόπη-Ντορή μαζί με τα άλλα αργόσχολα ρεμάλια και ξαφνικά γύρισε ο Οδυσσέας
μετανοώ και σε προσκυνώ ω παλαιέ μας βασιλιά
Βανακια ο μυημενος μπουρδελιαρης παει με βροχη για να μην εχει κοσμο.ελα,μην ξηγιεσαι ετσι,διπλα εισαι :S :S :Snasso βρεχει μην ειμαστε και πλεονεκτες
αυριο... :S
Βανακια ο μυημενος μπουρδελιαρης παει με βροχη για να μην εχει κοσμο.ελα,μην ξηγιεσαι ετσι,διπλα εισαι :S :S :S
Καλώς τον Πικεροτυπο...θα κρατήσεις τη περσονα Ντορα για τα προσχήματα ή θα την αποσυρεις άμεσα; Επίσης το δούλεμα σε συνεργασία με διάφορα τυπακια τύπου σελφι θα συνεχιστεί και σε μελλοντικά σενάρια;
λυπάμαι αλλά κάνετε λάθος
επί ευκαιρία, μόλις ξανά μιλήσω με την Ερασμία, θα της προτείνω ποτάκι στο στέκι του φίλτατου Άγιου, παρουσία Πούση και όποιου άλλου αξιότιμου κυρίου επιθυμεί να παρευρεθεί
θα ακολουθήσει παρτούζα (διαδικτυακής φύσεως με αλληλοταγκαρίσματα στο σάη)