pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ρε κοιταω σαν καθυστερημενος καθε δυο λεπτα το παραθυρο απ εξω
μια αγωνια ζωγραφισμενη στο προσωπο μου ...θα χαθω στο κεντρο της αθηνας εκει δεν θα με βρουνε ποτε ομως πρεπει να φυγω απο το σπιτι οσο ειναι νωρις,κακως καθομαι και γραφω εδω διοτι ο χρονος ειναι πολυτιμος και καθε λεπτο που περναει μπορει να με φερει πιο κοντα στο χαμο μου
το σπιτι δεν ειναι ασφαλες για μενα γιατι ερχονται...
πρεπει να φυγω ομως λεω σε λιγο σε λιγο...λιγο ακομα να χαζεψω στο νετ...
Ο Κ ηξερε οτι ειχε χασει το παιχνιδι απο τη στιγμη που δεν εφυγε οταν ελαβε τη προειδοποιηση...πιστεψε οτι ειναι μπλοφα αλλα αυτη τη φορα το ενστικτο του τον ειχε ξεγελασει
Καριοληδες τη πατησα
Ο Κ ειναι σαν το ποντικο...
Το ημιαυτοματο τυφεκιο πολεμικου τυπου τον περιμενει...ειναι η γυναικα του...η φιλη του ,η συντροφια και ερωμενη του
Κουμπωνει τον γεμιστηρα...
-Γυριστε αριστερα παρακαλω...
τσακ...τσακ το φλας
Επρεπε να ειχα φυγει η εστω να πυροβολησω
Με τον όρο Αδράνεια, στη Φυσική, ονομάζεται η χαρακτηριστική ιδιότητα των σωμάτων να αντιστέκονται στην οποιαδήποτε μεταβολή της κινητικής τους κατάστασης
μια αγωνια ζωγραφισμενη στο προσωπο μου ...θα χαθω στο κεντρο της αθηνας εκει δεν θα με βρουνε ποτε ομως πρεπει να φυγω απο το σπιτι οσο ειναι νωρις,κακως καθομαι και γραφω εδω διοτι ο χρονος ειναι πολυτιμος και καθε λεπτο που περναει μπορει να με φερει πιο κοντα στο χαμο μου
το σπιτι δεν ειναι ασφαλες για μενα γιατι ερχονται...
πρεπει να φυγω ομως λεω σε λιγο σε λιγο...λιγο ακομα να χαζεψω στο νετ...
Ο Κ ηξερε οτι ειχε χασει το παιχνιδι απο τη στιγμη που δεν εφυγε οταν ελαβε τη προειδοποιηση...πιστεψε οτι ειναι μπλοφα αλλα αυτη τη φορα το ενστικτο του τον ειχε ξεγελασει
Καριοληδες τη πατησα
Ο Κ ειναι σαν το ποντικο...
Το ημιαυτοματο τυφεκιο πολεμικου τυπου τον περιμενει...ειναι η γυναικα του...η φιλη του ,η συντροφια και ερωμενη του
Κουμπωνει τον γεμιστηρα...
-Γυριστε αριστερα παρακαλω...
τσακ...τσακ το φλας
Επρεπε να ειχα φυγει η εστω να πυροβολησω
Με τον όρο Αδράνεια, στη Φυσική, ονομάζεται η χαρακτηριστική ιδιότητα των σωμάτων να αντιστέκονται στην οποιαδήποτε μεταβολή της κινητικής τους κατάστασης