Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με εστησε εναs μαθητηs μου κ εχω τα νευρα μου...
Με εστησε εναs μαθητηs μου κ εχω τα νευρα μου...
Ματακια σου γραφω κατι σε περιμενω στον αστερισμο του Ηνιοχου ναρθεις να τα πουμε απο κοντα
Ματακια σου γραφω κατι σε περιμενω στον αστερισμο του Ηνιοχου ναρθεις να τα πουμε απο κοντα
Δεν έχει νόημα να σου δώσω την καρδιά και την ψυχή μου γιατί τα έχεις ήδη.
Έτσι σου έφερα έναν καθρέφτη
....
Κοίταξε τον εαυτό σου. Θυμήσου με!
Στο έχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Πριν γράψεις κάτι που θεωρείς έξυπνο / φιλοσοφημένο / πραγματικό, συμβουλέψου τον άντρα του ντουέτου. Αυτός μάλλον θα γνωρίζει ότι η καρδιά είναι απλά μια αντλία που τρομπάρει αίμα και τίποτα παραπάνω. Ότι η ψυχή είναι ένα ανύπαρκτο φανταστικό κατασκεύασμα ανθρώπων που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το Σύμπαν θα συνεχίσει να υπάρχει για δισεκατομμύρια χρόνια αφού έχουν σαπίσει και αφομοιωθεί από άλλες μορφές ζωής. Ότι ΟΛΑ τα συναισθήματα προέρχονται από τον εγκέφαλο με διαδικασίες που έχουν εξηγηθεί αρκετά ικανοποιητικά. Τέτοιες ανοησίες καταλήγουν να πιστεύουν οι περισσότερες γιατί αντί να προσέχουν στο μάθημα της Βιολογίας είχαν κάτω από το θρανίο τη Μανίνα και τη Σούπερ Κατερίνα
Καλημέρα Γιαννάκη.
Τα γραφόμενά σου είναι γροθιά στο στομάχι.
Τι θα κάνω ο δυστυχής; Ζωγραφίζω καρδούλες, γράφω ποιηματάκια, σήμερα που είναι και ωραία μέρα μάζεψα μαργαρίτες για να της τις προσφέρω...
Ωιμέ! Τι καταντια!
Μη με κρίνετε αυστηρά αδέρφια, είμαι άνθρωπος και έχω αδυναμίες.
Έχω και ευαίσθητη καρδούλα. Και οι αλλεργίες μου φουντώνουν τώρα την άνοιξη και φτερνίζομαι. Και συλλάβανε και τον Σαρκοζί σήμερα.
Περνάω δύσκολες στιγμές.
PICKER WHERE ARE YOU?
Μπορεί επιστημονικά να είναι όπως τα λες,έτσι όμως χάνεται η μαγεία της ζωής και καταλήγεις να τα βλέπεις όλα πεζά και ανούσια... Ένα ζευγάρι λαχταριστά γυναικεία βυζιά π.χ. ή ένας τορνευτός κώλος δεν είναι τίποτα άλλο από λιπώδης ιστός,κι ένα φρεσκοξυρισμένο και αρωματισμένο μουνάκι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια τρύπα για να μπει το πέος και να γίνει η διαιώνιση του είδους...Στο έχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Πριν γράψεις κάτι που θεωρείς έξυπνο / φιλοσοφημένο / πραγματικό, συμβουλέψου τον άντρα του ντουέτου. Αυτός μάλλον θα γνωρίζει ότι η καρδιά είναι απλά μια αντλία που τρομπάρει αίμα και τίποτα παραπάνω. Ότι η ψυχή είναι ένα ανύπαρκτο φανταστικό κατασκεύασμα ανθρώπων που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το Σύμπαν θα συνεχίσει να υπάρχει για δισεκατομμύρια χρόνια αφού έχουν σαπίσει και αφομοιωθεί από άλλες μορφές ζωής. Ότι ΟΛΑ τα συναισθήματα προέρχονται από τον εγκέφαλο με διαδικασίες που έχουν εξηγηθεί αρκετά ικανοποιητικά. Τέτοιες ανοησίες καταλήγουν να πιστεύουν οι περισσότερες γιατί αντί να προσέχουν στο μάθημα της Βιολογίας είχαν κάτω από το θρανίο τη Μανίνα και τη Σούπερ Κατερίνα
Ποιημα του rumi ειναι κυριε ,αμαν μας σκοτωνετε τον ρομαντισμο!! Αφηστε μας να φλερταρουμε τον ετοιμοθανατο φιλο σας ήσυχα !
Μπορεί επιστημονικά να είναι όπως τα λες,έτσι όμως χάνεται η μαγεία της ζωής και καταλήγεις να τα βλέπεις όλα πεζά και ανούσια... Ένα ζευγάρι λαχταριστά γυναικεία βυζιά π.χ. ή ένας τορνευτός κώλος δεν είναι τίποτα άλλο από λιπώδης ιστός,κι ένα φρεσκοξυρισμένο και αρωματισμένο μουνάκι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια τρύπα για να μπει το πέος και να γίνει η διαιώνιση του είδους...
Δυστυχώς ή ευτυχώς (η Φύση δεν κρίνεται),τα θηλυκά έχουν το φυσιολογικό πλεονέκτημα στο σεξ να καυλώνουν πολλαπλάσια σε σχέση με τα αρσενικά,αλλιώς δεν θα είχαν το κίνητρο να δεχτούν τον άμεσο βιασμό της διείσδυσης...Και γιατί είναι πεζό το να γνωρίζεις την εξήγηση των συναισθημάτων; Αν η φύση δεν μας έδινε το τυράκι της καύλας, δεν θα κάναμε παιδιά και το είδος μας απλά θα εξαφανιζόταν, όπως τόσα και τόσα. Το ότι γνωρίζω την εξήγηση της πείνας, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω ένα Ιταλικό Δείπνο με Σαλάτα του Καίσαρα, Μανιτάρια για ορεκτικό, Πένες Πάλια και Φένο σαν κύριο πιάτο συνοδευόμενες από λευκό κρασί και Τιραμισού γλυκό για τελείωμα
Δυστυχώς ή ευτυχώς (η Φύση δεν κρίνεται),τα θηλυκά έχουν το φυσιολογικό πλεονέκτημα στο σεξ να καυλώνουν πολλαπλάσια σε σχέση με τα αρσενικά,αλλιώς δεν θα είχαν το κίνητρο να δεχτούν τον άμεσο βιασμό της διείσδυσης...
Και γιατί είναι πεζό το να γνωρίζεις την εξήγηση των συναισθημάτων; Αν η φύση δεν μας έδινε το τυράκι της καύλας, δεν θα κάναμε παιδιά και το είδος μας απλά θα εξαφανιζόταν, όπως τόσα και τόσα. Το ότι γνωρίζω την εξήγηση της πείνας, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω ένα Ιταλικό Δείπνο με Σαλάτα του Καίσαρα, Μανιτάρια για ορεκτικό, Πένες Πάλια και Φένο σαν κύριο πιάτο συνοδευόμενες από λευκό κρασί και Τιραμισού γλυκό για τελείωμα
Πολυ τρωτε . Καθολου ρομαντικο ,οταν δις ανθρωπων πεινανε . Για να μιλαμε για τη σκληρη πραγματικότητα
"Το οτι δισεκατομμυρια ανθρωποι ειναι ανω των 60 κιλων ,συνιστα ασυνειδησια " c.p.linkola
Oikofasism
πουσι, εχεις παει με δωρα? λεει τιποτα εμφανησιακα? επι των καθεκαστων???
φλυαρει πολυ στα σοσιαλ?
(αν δεν θες δημοσια....και πιμι)
Και το σεξ υπερτιμημενο ειναι...και το φαι υπερτιμημενο ειναι
κοροιδευουν το κοσμο τα τελευταια χρονια και θελουν να γινουν οολοι σεφ και τρωνε και κατι πραματα που ειναι για πεταμα
φαγητο με μετρο και απ ολα η μεσογειακη διατροφη ειναι πολυ σωστη τρως και ενα σουβλακι για βραδυ και εισαι κομπλε
αυτα τα μπεργκερ ειναι αηδιες αμερικανιες το κινεζικο απο την αλλη που τωρα τα βρηκανε και τα σουσι ειναι καραγκιοζιλικια
δε λεω καλο και το κινεζικο αλλα με μετρο ολα τα σουσι ομως αηδια δεν εχω φαει ουτε προκειται
Και το σεξ υπερτιμημενο ειναι...
Στην Ινδία το αρχαιότερο κείμενο σχετικά με τον έρωτα, η Kάμα Σoύτρα του Βατσαγιανα, λέει πως εάν κάνεις πραγματικά τρελό έρωτα, μια φορά το χρόνο είναι αρκετό! Φαίνεται σχεδόν αδύνατον για το σύγχρονό μου- μια φορά το χρόνο; Και αυτοί δεν ήταν άνθρωποι καταπιεσμένοι με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Βατσαγιάνα είναι ο πρώτος σεξολόγος του κόσμου και ο πρωτος που εισήγαγε το διαλογισμό στο σεξ, ο πρώτος που συνειδητοποίησε τα βαθύτερα κέντρα του. Έχει δίκιο. Εάν η ερωτική πράξη φτάσει πραγματικά στα άκρα, μια φορά το χρόνο είναι μάλλον αρκετό.
Osho
Ηκουσες βαγκον;;; μια φορα το χρονο πλεον