anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Άγιε, όχι κρεας τη Σερακοστή. ΑμαρτάνειςΑντί για μασάζ, γίνεται να μου ρίξεις ένα μουνί και μετά μία μοσχαρίσια στα κάρβουνα;
Άγιε, όχι κρεας τη Σερακοστή. ΑμαρτάνειςΑντί για μασάζ, γίνεται να μου ρίξεις ένα μουνί και μετά μία μοσχαρίσια στα κάρβουνα;
Σαν τι δηλαδή; Πες καμιά ιδεα, νομίζω πως και εκείνη είναι φεμινίστρια - αλήθεια τι αρέσει σε εσάς τις φεμινίστριες;
Άγιε, όχι κρεας τη Σερακοστή. Αμαρτάνεις
Οι αντρες στην αγχόνη
ανεστη προσεχευθηκα για εσενα ευτυχως δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο με αυτο που επαθες
Άγιε διαβάστε με να συγχωρεθουν οι αμαρτίες μου, σβήνω
Άκαρδη γυνή
Άγιε διαβάστε με να συγχωρεθουν οι αμαρτίες μου, σβήνω
Άκαρδη γυνή
Ἐξορκίζω σὲ τὸν ἀρχέκακον τῆς βλασφημίας, τὸν ἀρχηγὸν τῆς ἀνταρσίας, καὶ αὐτουργόν τῆς πονηρίας.
Ἐξορκίζω σε τὸν ἐκρίφθεντα ἐκ τῆς ἄνω φωτοφορίας, καὶ σκότω βυθοῦ κατενεχθέντα διὰ τὴν ἔπαρσιν. Ἐξορκίζω σε, καὶ πάσαν τὴν ἐκπεσοῦσαν δύναμιν, τῆς σῆς ἀκόλουθον προαιρέσεως. Ὀρκίζω σε, πνεῦμα ἀκάθαρτον, κατὰ τοῦ Θεοῦ Σαβαώθ, καὶ πάσης στρατιὰς Ἀγγέλων Θεοῦ, Ἀδωναῒ, Ἐλωῒ, Θεοῦ παντοκράτορος, ἔξελθε καὶ ἀπαναχώρησον ἀπὸ τοῦ δούλου τοῦ Θεοῦ
Μπλα μπλα μπλα
Ἐξορκίζω σὲ τὸν ἀρχέκακον τῆς βλασφημίας, τὸν ἀρχηγὸν τῆς ἀνταρσίας, καὶ αὐτουργόν τῆς πονηρίας.
Ἐξορκίζω σε τὸν ἐκρίφθεντα ἐκ τῆς ἄνω φωτοφορίας, καὶ σκότω βυθοῦ κατενεχθέντα διὰ τὴν ἔπαρσιν. Ἐξορκίζω σε, καὶ πάσαν τὴν ἐκπεσοῦσαν δύναμιν, τῆς σῆς ἀκόλουθον προαιρέσεως. Ὀρκίζω σε, πνεῦμα ἀκάθαρτον, κατὰ τοῦ Θεοῦ Σαβαώθ, καὶ πάσης στρατιὰς Ἀγγέλων Θεοῦ, Ἀδωναῒ, Ἐλωῒ, Θεοῦ παντοκράτορος, ἔξελθε καὶ ἀπαναχώρησον ἀπὸ τοῦ δούλου τοῦ Θεοῦ
Μπλα μπλα μπλα
Σάλτα να ρουφήξεις καμιά πούτσα μωρή...
Που θες να διαβάσεις και ευχές... Τσιμπουκομαζώχτρα...
Μετανοήσατε τέκνον μου;
Συνετρίβη η καρδιά σας;
Μπορουμε να ανταλλαξουμε εργασια για σημερα . Εγω θα λεω ευχες και εσεις θα γλυψετε ενα φιλο μου. Τι λετε;
Εγώ λέω να περάσεις από το γηροκομείο, να σε πλακώσω στα πουτσοσκάμπιλα, να έρθεις στα ίσια σου.
Μπλα μπλα μπλα
50 λεπτα σου πηρε τυπε να βρεις αυτη τη μαλακια στον γκουγκλη;![]()
Μιλατε εσεις ,που σας εχει παρει 6 μηνες και ακομα να καταλαβετε οτι δε ειμαι τυπος;![]()
Μιλατε εσεις ,που σας εχει παρει 6 μηνες και ακομα να καταλαβετε οτι δε ειμαι τυπος;![]()