pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Εχετε καθε δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο ,αλλα προσωπικα δε σας θεωρω ναυαγιο
τιτανικος ειναι οχι ναυαγιο απλο
Να σαι καλα ουτε εγω πιστευω οτι εισαι φιλοσοφημενη πουτανα που ασχολειται με ναυαγια σε ενα μπουρδελοσαι...
Θα βρω ενα τριημερο ελευθερο, ως γεροντολαγνα που σεβεται τον εαυτο της,θα δυσκολευτω να αποχωρησω απο χωρο που φιλοξενει γλυκα ,υπεροχα ραμολιμεντα.
Μη με αγαπησετε μονο ,οι γεροντοερωτες ειναι
Οτι χειροτερο
μηπως εισαι Δωρος?
Μακάρι να ήξερε κι αυτή τι είναι...
Τη Dora;;Σήμερα στις 8. Σήμερα στις 8 θα τη συναντήσω. Θα της προσφέρω τις μαργαρίτες που μάζεψα για εκείνη -κι ας με πειράζει η γύρη της άνοιξης και φτερνίζομαι.
Σημερα στις 8 θα είμαστε μαζί.
Και ο ήλιος λάμπει και τα πουλάκια τραγουδούν, τα συννεφάκια φτιάχνουν καρδούλες και τα κυματάκια φουσκώνουν απαλά και με χάρη σκάνε στα βραχάκια.
Φλατς φλουτς τα κυματάκια.
Τραλαρα λα ρα λαλα, τραλαλα, τραλα λα...
Τη Dora;;
Ελα μουνι στο τοπο σουΔασκαλε ,αν αγαπησω ,θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθεις ,οποτε οχι
Ελα μουνι στο τοπο σου
Αφιερωμένo σε εκεινη
Ρε τι πηγα να παθω...δεν ειναι κ η μερα μου σημερα...οκ ,ισως με χρονοκαθυστερηση
Σήμερα στις 8. Σήμερα στις 8 θα τη συναντήσω. Θα της προσφέρω τις μαργαρίτες που μάζεψα για εκείνη -κι ας με πειράζει η γύρη της άνοιξης και φτερνίζομαι.
Σημερα στις 8 θα είμαστε μαζί.
Και ο ήλιος λάμπει και τα πουλάκια τραγουδούν, τα συννεφάκια φτιάχνουν καρδούλες και τα κυματάκια φουσκώνουν απαλά και με χάρη σκάνε στα βραχάκια.
Φλατς φλουτς τα κυματάκια.
Τραλαρα λα ρα λαλα, τραλαλα, τραλα λα...
Ρε τι πηγα να παθω...δεν ειναι κ η μερα μου σημερα...
Με εστησε εναs μαθητηs μου κ εχω τα νευρα μου...Τι επαθες δασκαλε;