Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Ό,τι θέλεις κάνε. Τίποτα δεν σου απαγορεύω. Έχω το δικαίωμα όμως αν σε δω στα μπουρδέλα να σε δώσω στη γκόμενά σου στεγνά. Γιατί δεν γουστάρω τις κότες.

εγώ αν σε δω θα σε γαμήσω τώρα που ξέρω ότι το εντεράκι σου λάμπει
πες μου οτι είσαι και άτριχος

Επισκέπτης
Με όλο το σεβασμό Picker αυτό με τις μανάδες έχει παραγίνει. Εντωμεταξύ δεν ξέρεις ποιανού η μάνα ζει και ποιανού έχει πεθάνει. Πηδάς πολλά κεφάλαια δηλαδή με σκοπό απλά να βρίσεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Η μάνα σου κλαίει από τις αμέτρητες πούτσες που έχει φάει η πουτάνα. Άμα ήσουν μπροστά μου εσύ και με έλεγες πούστη μπορεί να έφευγες και σφαγμένος.

[move][size=90pt]ΚΡΑΚ[/size][/move]

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Exω περασει pola στη ζωη μου

Δεν εχω να αποδειξω τιποτα καλε μου φιλε

αν εισαι φιλος μου πρεπει να καταστρεψεις το σπαμοθρεντ. αρρωσταινω που εκτονωνονται εκει. ειναι καποια νηματα που λειτουργουν ακομα εστω και λιγο. ΛΑΘΟΣ!!!!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το θεμα ειναι γιατι απανταει ο Πικερ σε ολους

Προφανές τύπε: μάρκετινγκ. Νομίζεις ότι τις μαλακίες που του λένε τις παίρνει στα σοβαρά; Επίσης τα διάφορα βρισίδια είναι καθαρά τρολλιές.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Προφανές τύπε: μάρκετινγκ. Νομίζεις ότι τις μαλακίες που του λένε τις παίρνει στα σοβαρά; Επίσης τα διάφορα βρισίδια είναι καθαρά τρολλιές.

σωστα. απλως επρεπε να μου την πεσει για να ερθω εδω. δεν βολευε να ερχομουν μονος μου. ευκολακι επειδη στανταρ θα το εκανε!!!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Η μάνα σου κλαίει από τις αμέτρητες πούτσες που έχει φάει η πουτάνα. Άμα ήσουν μπροστά μου εσύ και με έλεγες πούστη μπορεί να έφευγες και σφαγμένος.

εισσι κλωνος της διοικησης!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Τα 4 από τα 5 προφίλ που μου έχει αποκλείσει τα έχω μετονομάσει "Corina Sagapo". Δηλαδή τώρα πάει στις ρυθμίσεις του προφίλ της και βλέπει ότι έχει μπλοκάρει 4 άτομα με το όνομα "Corina Sagapo".  :grin:

Το Κορινάκι δεν μου ξανακάθεται με τίποτα, έχει απίστευτο πείσμα και μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.

Έλα Λουστράκο, πάρτα στη μάπα.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1

οκ καποια ειναι αληθεια. απλα μην μου μιλας ευγενικα αν δεν σου κανει κοπο. θελω να με σιχαινεσαι. εγω σιχαινομαι εδω μεσα. ειδικα τις κλικες ασθενων που ξαπλαρουν στην παλαιοτητα και στην σοβαροφανεια. οταν θα κλεισει καποτε το σαιτ επειδη δεν θα υπαρχει φραγκο για γαμησι θα αυτοκτονησουν ολοι αυτοι!!!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Με όλο το σεβασμό Picker αυτό με τις μανάδες έχει παραγίνει. Εντωμεταξύ δεν ξέρεις ποιανού η μάνα ζει και ποιανού έχει πεθάνει. Πηδάς πολλά κεφάλαια δηλαδή με σκοπό απλά να βρίσεις

προσπαθεις να βρεις χρυση τομη και να επικρατησει ειρηνη. δηλαδη να μας απονευρωσεις. να μας κανεις κοσμοπολιταν. επισης εισαι φιλος του ντουνταρα και του μπλιτζοτετοιου που υποστηριζουν τον πικερ. εισαι πρακτορισκος!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom