mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
Δεν μπορείς να βρίσεις κάποιον που δεν τον γνωρίζεις, πόσο μάλλον την μάνα του. Και εσύ με λες αδερφή εδώ και ώρα ενώ εγώ μιλάω για υγιεινή.
μπορεί λέω τύπε
Δεν μπορείς να βρίσεις κάποιον που δεν τον γνωρίζεις, πόσο μάλλον την μάνα του. Και εσύ με λες αδερφή εδώ και ώρα ενώ εγώ μιλάω για υγιεινή.
μπηκερ πες οτι είσαι bi σαν τον ρόκο
κρις 82 που πιστευεις οτι οφειλεται η ψυχοσυνθεση μελων στο σαιτ να βριζουν μαναδες και αλλες τετοιες μαλακιες και μετα να το παιζουν ποιοτικοι, συμβουλατορες κτλ καραγκιοζιλικια;;;;;;
κρις 82 που πιστευεις οτι οφειλεται η ψυχοσυνθεση μελων στο σαιτ να βριζουν μαναδες και αλλες τετοιες μαλακιες και μετα να το παιζουν ποιοτικοι, συμβουλατορες κτλ καραγκιοζιλικια;;;;;;
αν έτρωγαν ban σύμφωνα με τους κανόνες του foroum, κυρίες θα ήταν τύπε.
O γαμιάς της μάνας σου της ΞΕΚΩΛΙΑΡΑΣ είμαι.
Έχεις δει πουθενά να λένε τον Rocco Siffredi bisexual ρε πουτάνας γιε;
Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του μπου. Δεν μπορείς να κωλοτρίβεσαι κάπου και μετά όταν σε μπινελικιάσουν να απαιτείς ban.
Δόπα εσύ;
εσύ που δηλώνεις straight δηλαδή μπήκερ είσαι κιόλλας θες να μας πεις.
πες μωρή λούγκρα την αλήθεια μην καταπιέζεσαι
μπαροκ γιατι καποια σκουπιδια του σαιτ θαυμαζουν τους νταβαδες και ρουφιανευουν κοσμο; μηπως γυρευουν βιτριολι στην μαπα;;;;;;
Εχεις παει ποτε Αmerika?
Έχεις μπερδέψει το τρολάρισμα και την πλάκα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Ψάξου.
Εχεις παει ποτε Αmerika?
Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του μπου. Δεν μπορείς να κωλοτρίβεσαι κάπου και μετά όταν σε μπινελικιάσουν να απαιτείς ban.
Όπως είναι πλάκα να με λες πούστη ενώ δεν είμαι άλλο τόσο είναι να λέω τη μάνα σου ΓΑΜΙΟΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΑ.