Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
κρις 82 που πιστευεις οτι οφειλεται η ψυχοσυνθεση μελων στο σαιτ να βριζουν μαναδες και αλλες τετοιες μαλακιες και μετα να το παιζουν ποιοτικοι, συμβουλατορες κτλ καραγκιοζιλικια;;;;;;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
μπηκερ το μόνο καλό είναι οτι αυτόν που θα σε γαμήσει σύντομα δεν θα τον μερεντιάσεις

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
κρις 82 που πιστευεις οτι οφειλεται η ψυχοσυνθεση μελων στο σαιτ να βριζουν μαναδες και αλλες τετοιες μαλακιες και μετα να το παιζουν ποιοτικοι, συμβουλατορες κτλ καραγκιοζιλικια;;;;;;

αν έτρωγαν ban σύμφωνα με τους κανόνες του foroum, κυρίες θα ήταν τύπε.

Επισκέπτης

Είναι θέμα επιχειρηματολογίας τύπε. Δεν μπορείς να πείσεις έναν βλάκα για κάτι, αν όμως του βρίσεις τη μάνα, πιθανόν να λακίσει γιατί θα φρικάρει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά ο Picker το κάνει (λάθος κατά την αποψή μου)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Έχεις δει πουθενά να λένε τον Rocco Siffredi bisexual ρε πουτάνας γιε;

εσύ που δηλώνεις straight δηλαδή μπήκερ είσαι κιόλλας θες να μας πεις.
πες μωρή λούγκρα την αλήθεια μην καταπιέζεσαι

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
μπαροκ γιατι καποια σκουπιδια του σαιτ θαυμαζουν τους νταβαδες και ρουφιανευουν κοσμο; μηπως γυρευουν βιτριολι στην μαπα;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του μπου. Δεν μπορείς να κωλοτρίβεσαι κάπου και μετά όταν σε μπινελικιάσουν να απαιτείς ban.

Έχεις μπερδέψει το τρολάρισμα και την πλάκα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Ψάξου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχεις μπερδέψει το τρολάρισμα και την πλάκα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Ψάξου.

Όπως είναι πλάκα να με λες πούστη ενώ δεν είμαι άλλο τόσο είναι να λέω τη μάνα σου ΓΑΜΙΟΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΑ.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του μπου. Δεν μπορείς να κωλοτρίβεσαι κάπου και μετά όταν σε μπινελικιάσουν να απαιτείς ban.

τύπε θες να κάνουμε ένα πείραμα να αρχίσω να γαμωμανίζω τον μπήκε όπως κάνει αυτός να δούμε σε πόσα δευτερόλεπτα θα με κοκκινίσουν?
το κωλοτρίβομαι ενοείς οτι κοροιδέυω κάποιον που δημόσια λέει ότι βάζει λίγο δάχτυλο?
πρέπει δηλαδή να του πω και μπράβο?
πόσο μάλλον όταν αυτό το gay χάπατο θέλει να μου επιβάλει και νόμο....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ο πικεράκος [size=30pt]ΚΡΑΚΑΡΙΣΕ[/size] για τα καλά.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Όπως είναι πλάκα να με λες πούστη ενώ δεν είμαι άλλο τόσο είναι να λέω τη μάνα σου ΓΑΜΙΟΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΑ.

σε στραπονάρει η μάνα μου γελοίε δεν το πήρες χαμπάρι?  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom