ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
τι ασχολιστε με τον πικερ υπαρχουν καλυτερα πραγματα εγω δεν πιστευω στον νομο του αλλα δεν τον κοροιδευω
τι ασχολιστε με τον πικερ υπαρχουν καλυτερα πραγματα εγω δεν πιστευω στον νομο του αλλα δεν τον κοροιδευω
Ειπαμε καφεδακι ...Stay focus !!
εμεις τον κοροιδευουμε και γουσταρουμε. ειναι ευνοουμενος της διοικησης, βριζει μαναδες και θελει να επιβαλλει που θα γαμαμε και πως.
εχει ολες τις προδιαγραφες για να τον γαμησουμε!!!!!
του κορμου μουΕσύ ποιανού κλώνος είσαι;
οσο ασχολειστε του δινετε αξια
πικερακο μη λυγιζεις, σε θελουμε δυνατο εμεις οι θαυμαστες σουΕίμαι ευνοούμενος γιατί αντιπροσωπεύω τη βασική φιλοσοφία αυτού του site. Είμαι ο ορισμός του μπουρδελιάρη με 18 γαμήσια στα μπουρδέλα κάθε μήνα. Εσύ και οι άλλοι μαλάκες που μπαίνετε εδώ μέσα μόνο για να με συκοφαντείτε τι αντιπροσωπεύετε ρε ΒΛΑΚΑ;
Σε κανέναν δεν επιβάλλω πού θα γαμάει. Ο νόμος μου απευθύνεται στους μοναχικούς τύπους. Έχω πει 100 φορές ότι όσοι ασχολείστε με γκόμενες δεν έχετε κανένα λόγο να γράφετε στο νόμο του Picker. EΣΕΙΣ μπαίνετε συνέχεια εδώ και προσπαθείτε να με χλευάσετε και να με συκοφαντήσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Από τη μία λέγοντας πως είμαι πούστης, από την άλλη λέγοντας ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ και γενικά με ένα κάρο ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ξέρετε καλά ότι δεν ισχύουν.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλα τα κάνετε από ΖΗΛΕΙΑ γιατί δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιο μπακούρι χωρίς καμία προσπάθεια και με ελάχιστο κόστος μπορεί πλέον να γαμάει περισσότερο από εσάς. Και όσο για το ποιος γαμάει ποιον, σας το έδειξα και απόψε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
στην περίπτωση μπήκερ ισχύει το "δύναμη σου...οιυπουργοίmods σου"
σε όποιο νήμα, σε όποιο forum, σε όποια χώρα αν κάποιος έλεγε δημόσια ότι "βάζω λίγο δάχτυλο για καθαριότητα όταν κάνω μπάνιο" θα έτρωγε και το ανάλογο δούλεμα και το θεωρώ λογικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα forum που το 90% μπαίνει για να τρολάρει και να διασκεδάσει.
Παρόλα αυτά ο μπήκερ βρίζει μάνες πατεράδες ανενόχλητος χωρίς την παραμικρή σύσταση και βγαίνουν και κάποια λάχανα να τον υποστηρίξουν κιόλας.