Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
τι ασχολιστε με τον πικερ υπαρχουν καλυτερα  πραγματα  εγω δεν πιστευω στον νομο του αλλα δεν τον κοροιδευω 

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
τι ασχολιστε με τον πικερ υπαρχουν καλυτερα  πραγματα  εγω δεν πιστευω στον νομο του αλλα δεν τον κοροιδευω 

εμεις τον κοροιδευουμε και γουσταρουμε. ειναι ευνοουμενος της διοικησης, βριζει μαναδες και θελει να επιβαλλει που θα γαμαμε και πως.
εχει ολες τις προδιαγραφες για να τον γαμησουμε!!!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
αυτα ειναι φιλοσοφιες και ειρηνισμοι του κωλου. ο τυπος θα το ραψει και μαζι τα πατσαβουρινια του. αφορμη θελαμε . ελα καληνυχτα!!!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εμεις τον κοροιδευουμε και γουσταρουμε. ειναι ευνοουμενος της διοικησης, βριζει μαναδες και θελει να επιβαλλει που θα γαμαμε και πως.
εχει ολες τις προδιαγραφες για να τον γαμησουμε!!!!!

Είμαι ευνοούμενος γιατί αντιπροσωπεύω τη βασική φιλοσοφία αυτού του site. Είμαι ο ορισμός του μπουρδελιάρη με 18 γαμήσια στα μπουρδέλα κάθε μήνα. Εσύ και οι άλλοι μαλάκες που μπαίνετε εδώ μέσα μόνο για να με συκοφαντείτε τι αντιπροσωπεύετε ρε ΒΛΑΚΑ;

Σε κανέναν δεν επιβάλλω πού θα γαμάει. Ο νόμος μου απευθύνεται στους μοναχικούς τύπους. Έχω πει 100 φορές ότι όσοι ασχολείστε με γκόμενες δεν έχετε κανένα λόγο να γράφετε στο νόμο του Picker. EΣΕΙΣ μπαίνετε συνέχεια εδώ και προσπαθείτε να με χλευάσετε και να με συκοφαντήσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Από τη μία λέγοντας πως είμαι πούστης, από την άλλη λέγοντας ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ και γενικά με ένα κάρο ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ξέρετε καλά ότι δεν ισχύουν.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλα τα κάνετε από ΖΗΛΕΙΑ γιατί δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιο μπακούρι χωρίς καμία προσπάθεια και με ελάχιστο κόστος μπορεί πλέον να γαμάει περισσότερο από εσάς. Και όσο για το ποιος γαμάει ποιον, σας το έδειξα και απόψε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο PICKER[/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ[/size]  :heavymetalbig:

Επισκέπτης

Αντί για "The Seeker" βάζετε "The Picker"  :rockon: όλα τα υπόλοιπα λόγια ισχύουν  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη βλέπεις πώς έχουν σκυλιάσει τα λαμόγια.

Ο νόμος μας τους χαλάει τη ζαχαρένια. Τώρα γαμάμε!    :rockon:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ποια φιλοσοφια ρε μανιακε; αφου σκοτωνεστε μεταξυ σας. δεν χρειαζεστε εχθρους. ποιες γκομενες ρε παρανοικε; για τα μπουρδελα γκαριζεις οτι γαμας μαγκιορικα κι οτι ολοι οι αλλοι ειναι κοροιδα. ασε που βριζεις διαρκως μαναδες. φιλοσοφιες της πουτσας συνεχεια.  :2funny: μου θυμιζεις εναν βρωμοπουστα στον πανω οροφο που ολη νυχτα γυριζει παιζοντας το μορτης που τελικα γαμαει την χουφτα του και το μεσημερι ξυπναει για να παει στην οικογενειακη επιχειρηση και να κανει το αφεντικο.
γιος του αφεντικου καταλαβες; με ξενα αρχιδια κουμανταδορος. τα χω κρυφα με την μανα του ομως και του ετοιμαζω αδερφακια!!!!!

:knockinb:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Είμαι ευνοούμενος γιατί αντιπροσωπεύω τη βασική φιλοσοφία αυτού του site. Είμαι ο ορισμός του μπουρδελιάρη με 18 γαμήσια στα μπουρδέλα κάθε μήνα. Εσύ και οι άλλοι μαλάκες που μπαίνετε εδώ μέσα μόνο για να με συκοφαντείτε τι αντιπροσωπεύετε ρε ΒΛΑΚΑ;

Σε κανέναν δεν επιβάλλω πού θα γαμάει. Ο νόμος μου απευθύνεται στους μοναχικούς τύπους. Έχω πει 100 φορές ότι όσοι ασχολείστε με γκόμενες δεν έχετε κανένα λόγο να γράφετε στο νόμο του Picker. EΣΕΙΣ μπαίνετε συνέχεια εδώ και προσπαθείτε να με χλευάσετε και να με συκοφαντήσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Από τη μία λέγοντας πως είμαι πούστης, από την άλλη λέγοντας ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ και γενικά με ένα κάρο ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ξέρετε καλά ότι δεν ισχύουν.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλα τα κάνετε από ΖΗΛΕΙΑ γιατί δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιο μπακούρι χωρίς καμία προσπάθεια και με ελάχιστο κόστος μπορεί πλέον να γαμάει περισσότερο από εσάς. Και όσο για το ποιος γαμάει ποιον, σας το έδειξα και απόψε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
πικερακο μη λυγιζεις, σε θελουμε δυνατο εμεις οι θαυμαστες σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
26167396_358859491247160_7284487996467992727_n.jpg

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
σωστα, κατι σαν, "ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ"
XfQcZCyLbYtGuaHXCtZvfE.jpg

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
στην περίπτωση μπήκερ ισχύει το "δύναμη σου...οι υπουργοί mods σου" 
σε όποιο νήμα, σε όποιο forum, σε όποια χώρα αν κάποιος έλεγε δημόσια ότι "βάζω λίγο δάχτυλο για καθαριότητα όταν κάνω μπάνιο" θα έτρωγε και το ανάλογο δούλεμα και το θεωρώ λογικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα forum που το 90% μπαίνει για να τρολάρει και να διασκεδάσει.
Παρόλα αυτά ο μπήκερ βρίζει μάνες πατεράδες ανενόχλητος χωρίς την παραμικρή σύσταση και βγαίνουν και κάποια λάχανα να τον υποστηρίξουν κιόλας.

Επισκέπτης
στην περίπτωση μπήκερ ισχύει το "δύναμη σου...οι υπουργοί mods σου"
σε όποιο νήμα, σε όποιο forum, σε όποια χώρα αν κάποιος έλεγε δημόσια ότι "βάζω λίγο δάχτυλο για καθαριότητα όταν κάνω μπάνιο" θα έτρωγε και το ανάλογο δούλεμα και το θεωρώ λογικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα forum που το 90% μπαίνει για να τρολάρει και να διασκεδάσει.
Παρόλα αυτά ο μπήκερ βρίζει μάνες πατεράδες ανενόχλητος χωρίς την παραμικρή σύσταση και βγαίνουν και κάποια λάχανα να τον υποστηρίξουν κιόλας.

Αν δεν καθαρίσεις καλά τον κώλο σου για να φύγει και το σκατό που είναι στα 2-3 εκατοστά μέσα, και αν δεν ρίξεις κάθετα λίγο ζεστό νεράκι να φύγουν τα υπολλείματα, η γκόμενα μετά που θα πλησιάσει να σου γλύψει τα αρχίδια θα φάει Εσσάνς Κωλίλας και θα απομακρυνθεί ταχύτατα από την περιοχή - και μετά θα γράφεις στην κριτική "δεν πολυασχολήθηκε με τη γύρω περιοχή" ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
Ας σταματήσουν το δούλεμα όλοι οι εξυπνάκηδες γιατί αυτά είναι θέματα μπουρδελικής ποιότητας ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom