Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Όπως είναι πλάκα να με λες πούστη ενώ δεν είμαι άλλο τόσο είναι να λέω τη μάνα σου ΓΑΜΙΟΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΑ.

Μόνος σου τα λες, εμείς απλά στα υπενθυμίζουμε.

Κλαίει η μάνα μου τώρα με μαύρο δάκρυ που μια ΚΟΤΑ στο bou.com βρίζει, γιατί αν ήσουν μπροστά σε κάποιον απ' αυτούς που προκαλείς ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ 3 ΚΙΛΑ. Κλασσικό γνώρισμα των πούστηδων.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πόσο μάλλον όταν αυτό το gay χάπατο θέλει να μου επιβάλει και νόμο....

Δεν θέλω να σου επιβάλλω τίποτα. Άμα δεν γουστάρεις μη διαβάζεις. Άντε τώρα σπίτι που γαμιέται η μαμά σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Σωστό. Αλλά από την άλλη δεν σε είδα να δείχνεις την ίδια ευαισθησία σε κάποιες άλλες περιπτώσεις

Εγώ ένα απλό μέλος είμαι, κάνω την πλάκα μου, όπου, όποτε και όσο γουστάρω. Το τι κάνουν οι υπόλοιποι δε με αφορά.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Σωστό. Αλλά από την άλλη δεν σε είδα να δείχνεις την ίδια ευαισθησία σε κάποιες άλλες περιπτώσεις

ο μπήκε είναι ο μόνος που μας "απαγορεύει" να γαμάμε στα μπουρδέλα επειδή δεν είμαστε ελέυθεροι.
όταν λέει ότι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ θα τα ακούσει
όπως βλέπεις εγώ φέρομαι κόσμια  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κλαίει η μάνα μου τώρα με μαύρο δάκρυ που μια ΚΟΤΑ στο bou.com βρίζει, γιατί αν ήσουν μπροστά σε κάποιον απ' αυτούς που προκαλείς ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ 3 ΚΙΛΑ. Κλασσικό γνώρισμα των πούστηδων.

Η μάνα σου κλαίει από τις αμέτρητες πούτσες που έχει φάει η πουτάνα. Άμα ήσουν μπροστά μου εσύ και με έλεγες πούστη μπορεί να έφευγες και σφαγμένος.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μάγκες δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Καταντάει αυτιστική συμπεριφορά.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Όπως είναι πλάκα να με λες πούστη ενώ δεν είμαι άλλο τόσο είναι να λέω τη μάνα σου ΓΑΜΙΟΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΑ.

μπορεις να αναφερεσαι στον ιδιο και οχι στην μητερα του πικερ.
και τωρα συρε να γαμησεις σε χρονο dt καποιο φυματικο μουλικο πουτανακι της μεταξουπολης με νερουλα βυζια!!!!!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Δεν θέλω να σου επιβάλλω τίποτα. Άμα δεν γουστάρεις μη διαβάζεις. Άντε τώρα σπίτι που γαμιέται η μαμά σου.

όλη μέρα εδώ θα μαι, μαρέσει που ανεβάζεις πίεση
μπορεί να χεις και νευράκια μετά στη δουλειά και να στο κλείνουν στη ΜΑΠΑ ακόμα περισσότερο
κανένας δεν γουστάρει να μιλάει με γκέουλες στο τηλέφωνο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ο μπήκε είναι ο μόνος που μας "απαγορεύει" να γαμάμε στα μπουρδέλα επειδή δεν είμαστε ελέυθεροι.

Ό,τι θέλεις κάνε. Τίποτα δεν σου απαγορεύω. Έχω το δικαίωμα όμως αν σε δω στα μπουρδέλα να σε δώσω στη γκόμενά σου στεγνά. Γιατί δεν γουστάρω τις κότες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι γιατι απανταει ο Πικερ σε ολους

Stories

Νέο!