Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
μπαροκ γιατι καποια σκουπιδια του σαιτ θαυμαζουν τους νταβαδες και ρουφιανευουν κοσμο; μηπως γυρευουν βιτριολι στην μαπα;;;;;;

αυτο πολυ με εχει ενοχλησει. δειλια και πουστια!!!!!

Επισκέπτης
οκ καποια ειναι αληθεια. απλα μην μου μιλας ευγενικα αν δεν σου κανει κοπο. θελω να με σιχαινεσαι. εγω σιχαινομαι εδω μεσα. ειδικα τις κλικες ασθενων που ξαπλαρουν στην παλαιοτητα και στην σοβαροφανεια. οταν θα κλεισει καποτε το σαιτ επειδη δεν θα υπαρχει φραγκο για γαμησι θα αυτοκτονησουν ολοι αυτοι!!!!!

Πρέπει άμεσα κάποια πεφωτισμένα μέλη να αναλάβουν πρωτοβουλία για την εξυγίανση του μπου. Να γκρεμίσουν τις παράγκες και τις σκοτεινές σχέσεις διοικητικών και παραγόντων

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
οκ καποια ειναι αληθεια. απλα μην μου μιλας ευγενικα αν δεν σου κανει κοπο. θελω να με σιχαινεσαι. εγω σιχαινομαι εδω μεσα. ειδικα τις κλικες ασθενων που ξαπλαρουν στην παλαιοτητα και στην σοβαροφανεια. οταν θα κλεισει καποτε το σαιτ επειδη δεν θα υπαρχει φραγκο για γαμησι θα αυτοκτονησουν ολοι αυτοι!!!!!

Δεν νομίζω να πέσει άλλο βρισίδι τύπε. Ήταν σύντομο και με μεγάλη ένταση. Έτσι είναι το Blitzkrieg :) Μην νομίζεις ότι θα έρθει στιγμή που δεν θα υπάρχει φράγκο για γαμήσι. Όταν με το καλό η χώρα καταρρεύσει ολοκληρωτικά ένας δυσανάλογος αριθμός γυναικών θα βγουν στην πορνεία για να επιβιώσουν. Η τεράστια προσφορά σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων θα κάνει το γαμήσι ουσιαστικά τζάμπα. Πάντα έτσι γίνεται.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Πρέπει άμεσα κάποια πεφωτισμένα μέλη να αναλάβουν πρωτοβουλία για την εξυγίανση του μπου. Να γκρεμίσουν τις παράγκες και τις σκοτεινές σχέσεις διοικητικών και παραγόντων

τα πεφωτισμενα μελη ειναι απορροφημενα στις εξαγορασμενες μουνοτρυπες. ασε που νομιζουν οτι κσποιοι ειναι. αθεραπευτοι!!!!!

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
Δεν νομίζω να πέσει άλλο βρισίδι τύπε. Ήταν σύντομο και με μεγάλη ένταση. Έτσι είναι το Blitzkrieg :) Μην νομίζεις ότι θα έρθει στιγμή που δεν θα υπάρχει φράγκο για γαμήσι. Όταν με το καλό η χώρα καταρρεύσει ολοκληρωτικά ένας δυσανάλογος αριθμός γυναικών θα βγουν στην πορνεία για να επιβιώσουν. Η τεράστια προσφορά σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων θα κάνει το γαμήσι ουσιαστικά τζάμπα. Πάντα έτσι γίνεται.
Σωστότατος!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1

δυστυχως εχεις δικιο. το θεμα ειναι να μην φτασουμε εκει αλλα να υπαρξει στερηση σε ολα οποτε να γινουμε αργεντινη στα χειροτερα της. με την μαλακια και την μαλθακοτητα που εχει ο ελληνας θα μπαινουμε στα μαγαζια καο θα βουταμε οτι θελουμε ανετα. λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν. ευχομαι να κοπουν κι οι συνταξεις γιατι παραγιναν οι σοφοι της περασμενης γενιας. ασε που ζουν και πολλοι με μια συνταξη. πρωτογενης τομεας ανυπαρκτος!!!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
εγώ τύπε θέλω σκατίλα, είδες κανένα ζώο στη φύση να βάζει δάχτυλο να φύγει η σκατίλα?
και ο λίλας φαντάζομαι κάπως έτσι ξεκίνησε με την καθαριότητα του ορθού και σήμερα μπαίνει και ο προαστιακός στον πάτο του

κι η περιοδος καλη. κανει πλιτσι πλιτσι και δεν γκαστρωνεται η μουνα!!!!!!!!  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αυτό το διαδικτυακό bulling στο πικεράκο είναι καθρεφτης αυτου που συμβαίνει στην κοινωνία στα άτομα με διανοητικό πρόβλημα.

αυτά τα άτομα λόγω του προβληματός τους αντιρροπιστικά επαίρονται και λένε ότι είμαι φοβερός είμαι γαμιάς είμαι σουπερ κτλ ...αλλά δεν είναι δυνατόν να μη δώσεις καμιά σφαλιάρα στον αυτιστικό που το λέει αυτό ...έτσι απο μόνα τους αυτά τα άτομα θυματοποιούνται δυστυχώς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
αυτό το διαδικτυακό bulling στο πικεράκο είναι καθρεφτης αυτου που συμβαίνει στην κοινωνία στα άτομα με διανοητικό πρόβλημα.

αυτά τα άτομα λόγω του προβληματός τους αντιρροπιστικά επαίρονται και λένε ότι είμαι φοβερός είμαι γαμιάς είμαι σουπερ κτλ ...αλλά δεν είναι δυνατόν να μη δώσεις καμιά σφαλιάρα στον αυτιστικό που το λέει αυτό ...έτσι απο μόνα τους αυτά τα άτομα θυματοποιούνται δυστυχώς

Σοφά λόγια.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1

το πρωι ειδα μια χονδρη κουραδα 20 χρονων περιπου που βαριοταν να ανεβει σκαλα και πηγε με το ασανσερ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ!!!!!!!! περιμενε να ανεβει το ασανσερ και να κατεβει για να την παραλαβει. της ειπα οτι δυο οροφοι ειναι σιγα και γελαγα κιολας αλλα με κοιταξε απαξιωτικα κανοντας την γκομενα. κανονικα θα επρεπε να τσαντιστει η να ενοχληθει. δηλαδη αυτη νομιζει οτι ειναι ωραια και κατι εκανε τωρα. το βραδυ θα μπει στο ινσταγκραμ να βαλει φωτο μηπως βρει γκομενο. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ!!!!! κανονικα σε αυτες τις ηλικιες θα επρεπε να βαζουν βραστα αυγα στην μασχαλη αν το παιζουν ντιβες με πεντακοσια κιλα.  :gay: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
το πρωι ειδα μια χονδρη κουραδα 20 χρονων περιπου που βαριοταν να ανεβει σκαλα και πηγε με το ασανσερ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ!!!!!!!! περιμενε να ανεβει το ασανσερ και να κατεβει για να την παραλαβει. της ειπα οτι δυο οροφοι ειναι σιγα και γελαγα κιολας αλλα με κοιταξε απαξιωτικα κανοντας την γκομενα. κανονικα θα επρεπε να τσαντιστει η να ενοχληθει. δηλαδη αυτη νομιζει οτι ειναι ωραια και κατι εκανε τωρα. το βραδυ θα μπει στο ινσταγκραμ να βαλει φωτο μηπως βρει γκομενο. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ!!!!! κανονικα σε αυτες τις ηλικιες θα επρεπε να βαζουν βραστα αυγα στην μασχαλη αν το παιζουν ντιβες με πεντακοσια κιλα.  :gay: :2funny:

η αυταρεσκεια είναι εμφυτη στις γυναίκες όσο αγελάδες και να είναι ...και φυσικά συμφωνω ότι θα βρει γκομενο !

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ριγκομορτις τι εχεις αποκομισει απο την ενασχοληση σου με τον αγοραιο ερωτα; αισθανεσαι περισσοτερο η λιγοτερο ωριμος ως ανδρας η στην ψωλη σου ολα;

Επισκέπτης
Μιας και ο Πικερ ειναι οικονομος
Ο Πίκερ είναι τουλάχιστον ειλικρινής, ενώ κάτι άλλοι ελεεινοί γύφτοι σου λέγανε για εκπτώσεις στην αμοιβή επειδή ήσουν εκτός έδρας λόγω των 25Ε του κωλοξενοδοχείου.....
Σε 4αστερο ξενοδοχείο θα κάνεις έρωτα με τον Άρειο αγρότη σου :rockon:
Όμως θα σου αγοράσω προληπτικά φίμωτρο γιατί αν αρχίζεις να φωνάζεις από την ηδονή, ε δε θα γίνουμε ρεζίλι σε όλη τη Μεσσηνία ΓΚΡ...........
Ή δε με πιστεύεις και πρέπει να ποστάρω φωτογραφίες και με αμερικάνικα δολλάρια?  :rolleyes:
Θα τα πούμε κι αυτά από κοντά χαζοπούλι μου :smitten: θα πρέπει όμως να χαιδεύεις τη μουναρίτσα κάποιες συγκεκριμένες ημέρες που θα ρίχvω σκορ........
Από Άνοιξη και μετά κυνηγάμε πιο πολλά ;)
Και άμα γίνει το ανάθεμα τότε να δεις (θα το αναλύσουμε στον καφέ αυτό)........

Στείλε μου γρήγορα με pm φιλάκι, άντε έχουμε δουλειές όλο με εσένα θα ασχολιόμαστε, έχουμε κι ανιψιά να προικήσουμε, εσένα να χαρτζιλικώσουμε, τη Ρίβερ Πλέητ, άντε γρήγορα ΓΚΡ μη θυμώσω σε παραχαιδέψαμε εδώ μέσα.........

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
:happy:

Συνημμένα

• 20457725_luxury_monopoly_bankerstray_s.limghandler.jpg
    20457725_luxury_monopoly_bankerstray_s.limghandler.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 17

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
πικερ ποιες οι προτεραιοτητες στην ζωη σου εκτος πουτανιασματος;
εγω ας πουμε εχω αποβαλλει αυτη την φαιδρη επιθυμια διοτι οικονομικα δεν βολευομαι ευκολα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ δεν θέλω να βρίζω μάνες. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου γενικά να συκοφαντώ ανθρώπους. Όταν έχεις όμως απέναντί σου κάτι γελοία υποκείμενα που σε συκοφαντούν διαρκώς δεν έχεις άλλο μέσο να τους αντιμετωπίσεις παρά μόνο με τον ίδιο τρόπο.

Επισκέπτης
Εγώ δεν θέλω να βρίζω μάνες. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου γενικά να συκοφαντώ ανθρώπους. Όταν έχεις όμως απέναντί σου κάτι γελοία υποκείμενα που σε συκοφαντούν διαρκώς δεν έχεις άλλο μέσο να τους αντιμετωπίσεις παρά μόνο με τον ίδιο τρόπο.

Αφου εισαι μαλακας ρε Πικερ...τσιμπας με τη παραμικρη μαλακια που σου γραφουν.Αμα τους εγραφες στα αρχιδια σου θα λακιζανε γιατι δεν θα ειχε ενδιαφερον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom