μπαροκ γιατι καποια σκουπιδια του σαιτ θαυμαζουν τους νταβαδες και ρουφιανευουν κοσμο; μηπως γυρευουν βιτριολι στην μαπα;;;;;;
αυτο πολυ με εχει ενοχλησει. δειλια και πουστια!!!!!
μπαροκ γιατι καποια σκουπιδια του σαιτ θαυμαζουν τους νταβαδες και ρουφιανευουν κοσμο; μηπως γυρευουν βιτριολι στην μαπα;;;;;;
οκ καποια ειναι αληθεια. απλα μην μου μιλας ευγενικα αν δεν σου κανει κοπο. θελω να με σιχαινεσαι. εγω σιχαινομαι εδω μεσα. ειδικα τις κλικες ασθενων που ξαπλαρουν στην παλαιοτητα και στην σοβαροφανεια. οταν θα κλεισει καποτε το σαιτ επειδη δεν θα υπαρχει φραγκο για γαμησι θα αυτοκτονησουν ολοι αυτοι!!!!!
οκ καποια ειναι αληθεια. απλα μην μου μιλας ευγενικα αν δεν σου κανει κοπο. θελω να με σιχαινεσαι. εγω σιχαινομαι εδω μεσα. ειδικα τις κλικες ασθενων που ξαπλαρουν στην παλαιοτητα και στην σοβαροφανεια. οταν θα κλεισει καποτε το σαιτ επειδη δεν θα υπαρχει φραγκο για γαμησι θα αυτοκτονησουν ολοι αυτοι!!!!!
Πρέπει άμεσα κάποια πεφωτισμένα μέλη να αναλάβουν πρωτοβουλία για την εξυγίανση του μπου. Να γκρεμίσουν τις παράγκες και τις σκοτεινές σχέσεις διοικητικών και παραγόντων
Σωστότατος!!!Δεν νομίζω να πέσει άλλο βρισίδι τύπε. Ήταν σύντομο και με μεγάλη ένταση. Έτσι είναι το Blitzkrieg Μην νομίζεις ότι θα έρθει στιγμή που δεν θα υπάρχει φράγκο για γαμήσι. Όταν με το καλό η χώρα καταρρεύσει ολοκληρωτικά ένας δυσανάλογος αριθμός γυναικών θα βγουν στην πορνεία για να επιβιώσουν. Η τεράστια προσφορά σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων θα κάνει το γαμήσι ουσιαστικά τζάμπα. Πάντα έτσι γίνεται.
Δεν νομίζω να πέσει άλλο βρισίδι τύπε. Ήταν σύντομο και με μεγάλη ένταση. Έτσι είναι το Blitzkrieg Μην νομίζεις ότι θα έρθει στιγμή που δεν θα υπάρχει φράγκο για γαμήσι. Όταν με το καλό η χώρα καταρρεύσει ολοκληρωτικά ένας δυσανάλογος αριθμός γυναικών θα βγουν στην πορνεία για να επιβιώσουν. Η τεράστια προσφορά σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων θα κάνει το γαμήσι ουσιαστικά τζάμπα. Πάντα έτσι γίνεται.
Ρώτα τη μάνα σου την ΠΟΥΤΑΝΑ.
Απάντα ρε πουτανόβγαλμα. Ο μεγαλύτερος γαμιάς όλων των εποχών που τρώει κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι gay;
εγώ τύπε θέλω σκατίλα, είδες κανένα ζώο στη φύση να βάζει δάχτυλο να φύγει η σκατίλα?
και ο λίλας φαντάζομαι κάπως έτσι ξεκίνησε με την καθαριότητα του ορθού και σήμερα μπαίνει και ο προαστιακός στον πάτο του
αυτό το διαδικτυακό bulling στο πικεράκο είναι καθρεφτης αυτου που συμβαίνει στην κοινωνία στα άτομα με διανοητικό πρόβλημα.
αυτά τα άτομα λόγω του προβληματός τους αντιρροπιστικά επαίρονται και λένε ότι είμαι φοβερός είμαι γαμιάς είμαι σουπερ κτλ ...αλλά δεν είναι δυνατόν να μη δώσεις καμιά σφαλιάρα στον αυτιστικό που το λέει αυτό ...έτσι απο μόνα τους αυτά τα άτομα θυματοποιούνται δυστυχώς
αυτό το διαδικτυακό bulling στο πικεράκο είναι καθρεφτης αυτου που συμβαίνει στην κοινωνία στα άτομα με διανοητικό πρόβλημα.
αυτά τα άτομα λόγω του προβληματός τους αντιρροπιστικά επαίρονται και λένε ότι είμαι φοβερός είμαι γαμιάς είμαι σουπερ κτλ ...αλλά δεν είναι δυνατόν να μη δώσεις καμιά σφαλιάρα στον αυτιστικό που το λέει αυτό ...έτσι απο μόνα τους αυτά τα άτομα θυματοποιούνται δυστυχώς
το πρωι ειδα μια χονδρη κουραδα 20 χρονων περιπου που βαριοταν να ανεβει σκαλα και πηγε με το ασανσερ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ!!!!!!!! περιμενε να ανεβει το ασανσερ και να κατεβει για να την παραλαβει. της ειπα οτι δυο οροφοι ειναι σιγα και γελαγα κιολας αλλα με κοιταξε απαξιωτικα κανοντας την γκομενα. κανονικα θα επρεπε να τσαντιστει η να ενοχληθει. δηλαδη αυτη νομιζει οτι ειναι ωραια και κατι εκανε τωρα. το βραδυ θα μπει στο ινσταγκραμ να βαλει φωτο μηπως βρει γκομενο. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ!!!!! κανονικα σε αυτες τις ηλικιες θα επρεπε να βαζουν βραστα αυγα στην μασχαλη αν το παιζουν ντιβες με πεντακοσια κιλα.
Ο Πίκερ είναι τουλάχιστον ειλικρινής, ενώ κάτι άλλοι ελεεινοί γύφτοι σου λέγανε για εκπτώσεις στην αμοιβή επειδή ήσουν εκτός έδρας λόγω των 25Ε του κωλοξενοδοχείου.....Μιας και ο Πικερ ειναι οικονομος
Εγώ δεν θέλω να βρίζω μάνες. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου γενικά να συκοφαντώ ανθρώπους. Όταν έχεις όμως απέναντί σου κάτι γελοία υποκείμενα που σε συκοφαντούν διαρκώς δεν έχεις άλλο μέσο να τους αντιμετωπίσεις παρά μόνο με τον ίδιο τρόπο.