Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ δεν θέλω να βρίζω μάνες. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου γενικά να συκοφαντώ ανθρώπους. Όταν έχεις όμως απέναντί σου κάτι γελοία υποκείμενα που σε συκοφαντούν διαρκώς δεν έχεις άλλο μέσο να τους αντιμετωπίσεις παρά μόνο με τον ίδιο τρόπο.
2000;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πει εκατοντάδες φορές ότι δεν συνηθίζω να δέχομαι κωλοδάχτυλο. Έχω παρουσιάσει αποδείξεις ότι ακόμα και όσοι δέχονται τακτικά κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι 100% straight άντρες.

Παρόλα αυτά έχω αυτά τα γελοία υποκείμενα να μπαχαλεύουν συνέχεια το thread μου με τις ίδιες ανυπόστατες μαλακίες. Ποιον άλλο τρόπο έχω να τους αντιμετωπίσω παρά μόνο με τον ίδιο τρόπο; Με συκοφαντίες δηλαδή. Όσο λοιπόν εγώ είμαι gay άλλο τόσο οι μάνες τους είναι πουτάνες και ξεκωλιάρες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν δινουμε καμια σημασια στα κελευσματα του τρυπιου πισωγλεντη παππουδολαγνου πικερ.
γαμαμε πουτανες, γκομενες, συζυγους, με οποια συχνοτητα μας ευχαριστει.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δεν δινουμε καμια σημασια στα κελευσματα του τρυπιου πισωγλεντη παππουδολαγνου πικερ.
γαμαμε πουτανες, γκομενες, συζυγους, με οποια συχνοτητα μας ευχαριστει.

Κανένας δεν σε υποχρεώνει να τους δώσεις σημασία τύπε. Ο νόμος του Picker δεν είναι νόμος του κράτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom