Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Picker, από χθες (πιστεύω να το είδες) πόσταρα το δικό μου νόμο για τους εθισμένους τζογαδόρους που ταυτόχρονα πυρφορίζουν :grin: σε "λογικά" πλαίσια. Πάντως δεν έχω ουδεμία διάθεση να έλθω σε κόντρα μαζί σου, απεναντίας κι εγώ ρίχνω όσο γίνεται περισσότερα κλαπέτα, αν ήμουν Αθήνα θα έριχνα τα διπλάσια καθόσον εδώ πάει 40 (άρα δυο φορές η Φυλής - ε Μετάξι δε γουστάρω - με το ζόρι πήγα).
Ο τζόγος φίλε είναι το μέσο να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να γαμάμε ακριβότερα καριολίδια, που όσο ανεβαίνει η ταρίφα τους τόσες λιγότερες ψωλές τρώνε....

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Τι να μου λείπει ρε φίλε; Οι 100 ντροπιαστικές χυλόπιτες που έτρωγα από γκόμενες με το μισό IQ από το δικό μου για να μου κάτσει τελικά ένα μπάζο το οποίο μετά από 2 εβδομάδες το βαριόμουν; Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι φίλε καθόλου.

άρα τρίφτηκες στο σεντόνι του κρεβατιού σπυ ή σε χαρτοπετσέτα , γιατι το δικό σου iq έίναι γύρω στο 80 βία , δλδ λιγο πιο πάνω απο εκπαιδευμένο σκύλο άρα το μισό που λες μόνο σε αψυχο αντικείμενο αντιστοιχέί ή σε ζώο κατώτερο απο σκύλο ...ίσως σε χαμστερ αν και πάλι με δυσκολία ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποια είσαι εσύ μωρή γαμιόλα και μιλάς για τον Picker; Δεν βλέπεις τα γαμήσια που ρίχνω στους άσχετους διαρκώς;
Πάρε τώρα την πρώτη αφιέρωση στο μουνί σου και τα λέμε. :fuck2:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποια είσαι εσύ μωρή γαμιόλα και μιλάς για τον Picker; Δεν βλέπεις τα γαμήσια που ρίχνω στους άσχετους διαρκώς;

γαμησε τον το μαλακα ρε πικερ γαμημενος κλωνος του στουκα ειναι μην ασχολεισαι με ναυαγια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Έλα ντε, ποιός να είναι άραγε :think:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
ξερό χύνω με απαξιωτική παρέμβαση πικερ  :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Τι να μου λείπει ρε φίλε; Οι 100 ντροπιαστικές χυλόπιτες που έτρωγα από γκόμενες με το μισό IQ από το δικό μου για να μου κάτσει τελικά ένα μπάζο το οποίο μετά από 2 εβδομάδες το βαριόμουν; Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι φίλε καθόλου.

:hi:

Ο Picker λέει την αλήθεια. Οι γυναίκες έχουν γίνει υπερβολικά επιλεκτικές, σχεδόν πρέπει να πάρεις σειρά - αύξοντα αριθμό, όλες ανεξαιρέτως όμορφες, μέτριες ακόμα και τα μπάζα, έχουν έναν βασικό σύντροφο, τουλάχιστον έναν επιπλέον γκόμενο που τις γαμάει στις μεγάλες τους καύλες και καμμιά δεκαριά τύπους στον πάγο να περιμένουν. Οπότε μπαίνεις και εσύ στη λίστα για να πάρεις τη θέση - ή του βασικού συντρόφου, ή του έκτακτου γαμιά ή έστω να μπεις στον πάγο και να περιμένεις νεύμα. Έχω παίξει επανειλλημένα όλους τους παραπάνω ρόλους. Όταν είσαι ο βασικός σύντροφος (ή και σύζυγος) γαμείς κανονικά, (με τα χρόνια βέβαια αρχίζει και γίνεται "δύσκολη") και έχεις και κάποια εξτραδάκια (ίσως μαγείρεμα, αγκαλίτσες - όποτε έχει κέφια  και δεν έχει τα ρούχα της - εκδρομούλες κλπ κλπ), άλλα ξέρεις - ή τουλάχιστον ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις ότι σίγουρα γαμάει και άλλος. Αν είσαι ο γαμιάς-γκόμενος, έχει την πλάκα του γιατί παίρνεις το φιλέτο, σου έρχεται πλυμένη, έτοιμη καυλωμένη και αναστενάζει με ανακούφιση που την κάνεις να ξεχνάει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας... Ξέρεις ότι υπάρχει ο βασικός σύντροφος άλλα δεν σε πολυπειράζει, "χάνεις" όμως τα εξτραδάκια που ανέφερα πριν - χάνεις αυτό που συνήθως λέμε "συντροφικότητα". Όταν δε είσαι ο γκόμενος-γαμιάς παίρνεις συνέχεια και κώλο, ενώ αν είσαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος σαν σύντροφος-σύζυγος δεν πολυπαίρνεις κώλο. Είναι μία παράξενη ζυγαριά που έχουν όλες μέσα στο μυαλό τους. Από την άλλη, αν είσαι ο όμορφος-λεφτάς-ψωλαράς-μπον-βιβέρ και ταυτόχρονα είσαι πιστός, τότε έχεις περισσότερα εξτραδάκια σαν σύντροφος (γιατί παρέχεις τα πάντα) άλλα ετοιμάσου να πηδήξεις από το ρετιρέ όταν θα δεις ποιός είναι ο γαμιάς-γκόμενος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
12 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker στις 3:45 τη νύχτα. Πάμε καλά!  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

(Picker)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:hi:

Ο Picker λέει την αλήθεια. Οι γυναίκες έχουν γίνει υπερβολικά επιλεκτικές, σχεδόν πρέπει να πάρεις σειρά - αύξοντα αριθμό, όλες ανεξαιρέτως όμορφες, μέτριες ακόμα και τα μπάζα, έχουν έναν βασικό σύντροφο, τουλάχιστον έναν επιπλέον γκόμενο που τις γαμάει στις μεγάλες τους καύλες και καμμιά δεκαριά τύπους στον πάγο να περιμένουν. Οπότε μπαίνεις και εσύ στη λίστα για να πάρεις τη θέση - ή του βασικού συντρόφου, ή του έκτακτου γαμιά ή έστω να μπεις στον πάγο και να περιμένεις νεύμα. Έχω παίξει επανειλλημένα όλους τους παραπάνω ρόλους. Όταν είσαι ο βασικός σύντροφος (ή και σύζυγος) γαμείς κανονικά, (με τα χρόνια βέβαια αρχίζει και γίνεται "δύσκολη") και έχεις και κάποια εξτραδάκια (ίσως μαγείρεμα, αγκαλίτσες - όποτε έχει κέφια  και δεν έχει τα ρούχα της - εκδρομούλες κλπ κλπ), άλλα ξέρεις - ή τουλάχιστον ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις ότι σίγουρα γαμάει και άλλος. Αν είσαι ο γαμιάς-γκόμενος, έχει την πλάκα του γιατί παίρνεις το φιλέτο, σου έρχεται πλυμένη, έτοιμη καυλωμένη και αναστενάζει με ανακούφιση που την κάνεις να ξεχνάει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας... Ξέρεις ότι υπάρχει ο βασικός σύντροφος άλλα δεν σε πολυπειράζει, "χάνεις" όμως τα εξτραδάκια που ανέφερα πριν - χάνεις αυτό που συνήθως λέμε "συντροφικότητα". Όταν δε είσαι ο γκόμενος-γαμιάς παίρνεις συνέχεια και κώλο, ενώ αν είσαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος σαν σύντροφος-σύζυγος δεν πολυπαίρνεις κώλο. Είναι μία παράξενη ζυγαριά που έχουν όλες μέσα στο μυαλό τους. Από την άλλη, αν είσαι ο όμορφος-λεφτάς-ψωλαράς-μπον-βιβέρ και ταυτόχρονα είσαι πιστός, τότε έχεις περισσότερα εξτραδάκια σαν σύντροφος (γιατί παρέχεις τα πάντα) άλλα ετοιμάσου να πηδήξεις από το ρετιρέ όταν θα δεις ποιός είναι ο γαμιάς-γκόμενος.
τι να σου πω
εγω σαν συζυγος καθε μερα γαμαγα κωλο.
στις 2 πιο μακροχρονιες σχεσεις μου ως γκομενος 7 και 5 ετη αντιστοιχα, επισης γαμαγα καθε μερα κωλο.
αντιθετα οταν γαμησα συζυγο αλλου και αλλες 5 περιπτωσεις γκομενες αλλων, κωλο δεν γαμησα παροτι μου ειπαν οτι ειχαν ξαναδωσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με άντρα ήσουν παντρεμένος μωρή αδερφάρα και γάμαγες κάθε μέρα κώλο. Επίσης κάθε μέρα σου γάμαγε κι αυτός τον δικό σου κώλο. Έτσι είναι, άμα δεν υπάρχει μουνί γαμάς κάθε μέρα κώλο. Ανώμαλε.

Επισκέπτης
Με άντρα ήσουν παντρεμένος μωρή αδερφάρα και γάμαγες κάθε μέρα κώλο. Επίσης κάθε μέρα σου γάμαγε κι αυτός τον δικό σου κώλο. Έτσι είναι, άμα δεν υπάρχει μουνί γαμάς κάθε μέρα κώλο. Ανώμαλε.

Picker, μην ασχωλείσαι με τους ανώμαλους διότι η ανωμαλία είναι μεταδοτική!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Picker  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

Ρε ΒΛΑΚΑ, δε σε ρωτήσαμε τι κάνεις με το βανάκια στο σπίτι σας. Καραφλόπουστα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
Πικερ σαλτα γαμησου αρωστακι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Barock αγάμητε βλάκα για ένα μήνα θα σε γαμώ ασάλιωτα από το υγρό σου το μουνί καθώς εσύ θα μαζεύεις τα 100 ευρώ ένα-ένα για να γαμήσεις την Έλενα Χατζή.  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom