Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
ασπαζομαι τη βασικη αρχη του νομου του πικερ (οπως την εχω αντιληφθει) που ειναι δε βαραμε μαλακια ποτε!!! αυτος ειναι ο σκοπος! αν το μεσο ειναι τα μπουρδελακια τοτε το μεσο ειναι αγιασμενο!! σε περιοδους αποχης απο τη μαλακια ανακαλυπτουμε νεες δυναμεις και ειμαστε αητητοι!

διαφωνω οτι δε δινουμε στις γκομενες την παραμικρη αξια, συμφωνω οτι με την παραμικρη ενδειξη υπεροψιας απο τη μερια της ελευθερας βοσκης γκομενας της αναφερουμε οτι στο μεταξουργιο μας γλυφουν τα μπαλακια με 10$

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Βλάκα καραφλόπουστα, πόσα τηλέφωνα πρέπει να σηκώσεις για να βγάλεις 100 Ευρώ;

H πικερίτσα η τηλεφωνήτρια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
πικερ και μικρη μπαρου

γερνουνε απο παντου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Με άντρα ήσουν παντρεμένος μωρή αδερφάρα και γάμαγες κάθε μέρα κώλο. Επίσης κάθε μέρα σου γάμαγε κι αυτός τον δικό σου κώλο. Έτσι είναι, άμα δεν υπάρχει μουνί γαμάς κάθε μέρα κώλο. Ανώμαλε.

πολυ σωστος!!! το μουνακι πανω απο ολα!!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
με την παραμικρη ενδειξη υπεροψιας απο τη μερια της ελευθερας βοσκης γκομενας της αναφερουμε οτι στο μεταξουργιο μας γλυφουν τα μπαλακια με 10$

Σωστός. Και να μην της το αναφέρεις αρκεί να το συνειδητοποιείς εσύ. Βλέπεις την κάθε πατσαβούρα με ύφος 1000 καρδιναλίων. Αλλά δεν φταίνε αυτές, οι πιρφόροι φταίνε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
piker σου ευχομαι να βρεις και το νέο ετος οσα περισσοτερα κωλοδακτυλα στον κωλο σου γουστάρεις.

ετσι γιατι εισαι πολύ αντρας και κανεις και κυρηγματα ανδρισμου σε αυτους που γαμησαν, γαμανε και θα γαμανε 5 φορες περισσοτερο από σενα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Τι εννοείς φίλε; Η μεγαλύτερη κανονική σχέση που έχω κάνει ήταν για 1 μήνα. Οι πουτάνες που γαμώ είναι πιο ωραίες από τις γκόμενες που είχα. Άρα καθόλου δεν μου λείπουν αυτές οι γκόμενες που είχα. Με τις περισσότερες από αυτές το προχώρησα για να λέω ότι έχω κάνει και μερικές σχέσεις στη ζωή μου. Στην πραγματικότητα ως γυναίκες μου άρεσαν από λίγο έως καθόλου.

Αντε πικερ και του χρονου να κανεις σχεση για 2 μηνες.... ετσι για αλλαγη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
piker σου ευχομαι να βρεις και το νέο ετος οσα περισσοτερα κωλοδακτυλα στον κωλο σου γουστάρεις.

ετσι γιατι εισαι πολύ αντρας και κανεις και κυρηγματα ανδρισμου σε αυτους που γαμησαν, γαμανε και θα γαμανε 5 φορες περισσοτερο από σενα

3 φορές τη μέρα τύπε; Και φυσικά ακάποτα και ικετεύει και να πιει τα χύσια σου...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
3 φορές τη μέρα τύπε; Και φυσικά ακάποτα και ικετεύει και να πιει τα χύσια σου...

Ξέχασες που ήταν παντρεμένος και γαμούσε επί 7 χρόνια το σύζυγό του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τον κώλο.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι εξυπνακια.
ο πικερ γαμαει 4 φορες την εβδομαδα απο 8 λεπτα =32 λεπτα την εβδομαδα
εγω γαμαω 8 φορες την εβδομαδα απο 22 λεπτα =176 λεπτα την εβδομαδα

ειναι κατι παραπανω απο 5 φορες παραπανω αλλα του κανω μια μικρη χαρη να λεω μικροτερα νουμερα για να μην τον πληγωνω ακομη περισσοτερο.

αν ηθελα να τον πληγωσω περισσοτερο θα του ελεγα για περισσοτερο σεξ που για μενα ειναι περιπου 40 λεπτα την φορα και οχι μονο τα 22 που υπαρχει γαμησι=διεισδυση,  ετσι ομως θα φαινοταν τουλαχιστον 10 φορες παραπανω σεξ απο οτι αυτος και θα πληγωνοταν πολυ, ειμαι καλοκαρδος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ γαμάς βασικά μόνο τον κώλο του εραστή σου. Και μετά γαμάει αυτός τον δικό σου.  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ξέχασες που ήταν παντρεμένος και γαμούσε επί 7 χρόνια το σύζυγό του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τον κώλο.  :2funny:
χαζουλη παντρεμένος ημουν μονο 3,5 μηνες.

με άλλη ειχα σχεση 7 χρονια

και με άλλη ειχα σχεση 5 χρονια

ολες οι προαναφερθησες τον ετρωγαν καθημερινα από τον κωλο.

εκτος από 7 μερες τον μηνα την συζυγο μου που την γαμαγα από μουνι γιατι προσπαθούσαμε για παιδι στις γονιμες μερες.

είμαι ειληκρινης βλέπεις και δεν θελω να σε κλεβω.

επισης αν δεν σου βγαινουν τα νουμερα μαθε ότι μπορουν καποιες γκομενες να αλληλοεπικαλυπτονται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ

πονας λαμογιο της βιβλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom