Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καποιοι ανιδεοι κραζουν
δεν πειραζει, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
ο νομος του πικερ ειναι σα το νομο του μωυση, το ξερω κι εγω, το ξερεις κι εσυ
χαραγμενος σε πετρινες πλακες, αιωνιος, αμετακινητος, αναλλοιωτος
ειναι η προαιωνια αληθεια που μας θυμιζει το χρεος μας και μας καθοριζει το στοχο μας
θανατος στα βρωμομουνα και τους αξιολυπητους υπηρετες τους

συνωμοσια πυρηνων της μπουρδελοτσαρκας

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
πίκερ έχεις σκεφτεί να γαμάς το βρωμόμουνο αλλά να μην μετράς τα εξτραδάκια που πλεονάζουν των 210 γαμησιών?  :idiot: :uglystupid: :idiot:

Ο πικερ δεν εχει εξτραδακια τυπε.... μετα τα 208 γαμησια των 10ευρώ τον χρονο σταματαει....

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
καποιοι ανιδεοι κραζουν
δεν πειραζει, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
ο νομος του πικερ ειναι σα το νομο του μωυση, το ξερω κι εγω, το ξερεις κι εσυ
χαραγμενος σε πετρινες πλακες, αιωνιος, αμετακινητος, αναλλοιωτος
ειναι η προαιωνια αληθεια που μας θυμιζει το χρεος μας και μας καθοριζει το στοχο μας
θανατος στα βρωμομουνα και τους αξιολυπητους υπηρετες τους

συνωμοσια πυρηνων της μπουρδελοτσαρκας
:heavymetalbig:

Επισκέπτης
Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ !!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκεφτήκαμε πολύ και αποφασίσαμε να ζήσουμε αντρίκια και περήφανα και όχι σαν σκλάβοι και σαν ικέτες. Δεν μπορεί να είναι σε θέση το μουνί να αποφασίζει εκείνο για το αν θα το γαμήσουμε ή όχι. Δεν μπορεί να λες στο μουνί πάντα αυτό που θέλει εκείνο να ακούσει προκειμένου να μην σε αρνηθεί. Ζούμε σε μια χώρα που ευτυχώς έχει διατηρήσει ακέραιο έναν βασικό πυλώνα του δυτικού συντηρητισμού: την πορνεία. Εκμεταλλευόμαστε αυτή την πολυτέλεια και εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε θέλω περήφανο και όχι ικέτη. Σε θέλω ειλικρινή και ντόμπρο και όχι κότα σαν τα λαμόγια που κυκλοφορούν με καπέλο και γυαλιά. Να τους πετάς στη μάπα την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Να ξέρουν τα βρωμόμουνα ότι όποτε γουστάρεις θα γαμάς!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σε θέλω περήφανο και όχι ικέτη. Σε θέλω ειλικρινή και ντόμπρο και όχι κότα σαν τα λαμόγια που κυκλοφορούν με καπέλο και γυαλιά. Να τους πετάς στη μάπα την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Να ξέρουν τα βρωμόμουνα ότι όποτε γουστάρεις θα γαμάς!

Ξαναδιάβασε τις 2 τελευταίς απαντήσεις του Στέκα που στα λέει τέλεια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξαναδιάβασε τις 2 τελευταίς απαντήσεις του Στέκα που στα λέει τέλεια.

Ο Στέκας είναι ένα γελοίο ελεεινό λαμόγιο που ντροπιάζει το αντρικό φύλο. Κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Σιγά μην δεν το έγραφες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.722
Πόντοι
5.827
Picker, σου λείπουν έστω και λίγο οι παλιές μέρες που είχες γκόμενες και ζούσες μια φυσιολογική ζωή;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι εννοείς φίλε; Η μεγαλύτερη κανονική σχέση που έχω κάνει ήταν για 1 μήνα. Οι πουτάνες που γαμώ είναι πιο ωραίες από τις γκόμενες που είχα. Άρα καθόλου δεν μου λείπουν αυτές οι γκόμενες που είχα. Με τις περισσότερες από αυτές το προχώρησα για να λέω ότι έχω κάνει και μερικές σχέσεις στη ζωή μου. Στην πραγματικότητα ως γυναίκες μου άρεσαν από λίγο έως καθόλου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γκόμενες που βλέπω στο δρόμο και θα ήθελα να γαμούσα ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου κάτσουν γιατί έχουν καλύτερες επιλογές. Τους την πέφτουν όλοι και είναι πολύ μικρότερες από μένα. Έτσι προτιμώ να γαμώ 20-χρονες πόρνες με 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάντως γενικά αν γαμάς 4 πουτάνες τη βδομάδα δεν σου λείπει η σχέση πιστεύω. Δεν προλαβαίνει να σου λείψει η σχέση.  :sunglasses:

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Picker όλοι στον δρόμο που χάραξες. Άξιος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.722
Πόντοι
5.827
Τι εννοείς φίλε; Η μεγαλύτερη κανονική σχέση που έχω κάνει ήταν για 1 μήνα. Οι πουτάνες που γαμώ είναι πιο ωραίες από τις γκόμενες που είχα. Άρα καθόλου δεν μου λείπουν αυτές οι γκόμενες που είχα. Με τις περισσότερες από αυτές το προχώρησα για να λέω ότι έχω κάνει και μερικές σχέσεις στη ζωή μου. Στην πραγματικότητα ως γυναίκες μου άρεσαν από λίγο έως καθόλου.
Όχι αν σου λείπουν οι γκόμενες. Αυτές καλά κάνεις και δε σου λείπουν. Αν σου λείπει η παλιά σου ζωή έστω και λίγο που ήσουν ένας κανονικός άνθρωπος όπως όλοι που δεν πήγαινε μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα και ασχολούνταν με γκόμενες μια στο τόσο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι να μου λείπει ρε φίλε; Οι 100 ντροπιαστικές χυλόπιτες που έτρωγα από γκόμενες με το μισό IQ από το δικό μου για να μου κάτσει τελικά ένα μπάζο το οποίο μετά από 2 εβδομάδες το βαριόμουν; Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι φίλε καθόλου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνε τη δουλειά σου, προσπάθησε να είσαι καλά στα επαγγελματικά σου, γάμα πολλές πουτάνες και γράψε τις γκόμενες στις αρχιδάρες σου. Θα γαμάς μόνο αυτές που σε παρακαλάνε. Και γκόμενα θα γαμάς μόνο αν κάνει την πρώτη κίνηση η ίδια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom