Όσον αφορά στη συχνότητα έχω ορίσει ως απώτερο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια (3 φορές την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 80). Εσύ αποφασίζεις μοναχικέ μπουρδελιάρη τον τρόπο που θα φτάσεις σε αυτόν τον αριθμό!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
Αρα νομιζω το μερα παρα μερα ειναι ο καλυτερος τροπος, το πιο βατο μονοπατι μεχρι την επιτευξη του τελικου στοχου των 10.200 γαμησιων ως τα βαθια μας γεραματα. αν και νομιζω οτι αν γυρισει το κοντερ και γραψει 5ψηφιο (10.000 γαμησα) εχεις ολοκληρωθει ως μοναχικος μπουρδελιαρης ακομα κι αν δεν καταφερεις τα τελευταια 200Όσον αφορά στη συχνότητα έχω ορίσει ως απώτερο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια (3 φορές την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 80). Εσύ αποφασίζεις μοναχικέ μπουρδελιάρη τον τρόπο που θα φτάσεις σε αυτόν τον αριθμό!
Είναι ένας στόχος απόλυτα εφικτός, αρκεί να έχεις πρόγραμμα και πίστη και κάθε νέα χρονιά να θέτεις έναν ετήσιο στόχο. Η συχνότητα με την οποία γαμάς πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια είτε έχεις γκόμενα (για κάποια περίοδο) ή γαμάς συνέχεια στα μπουρδέλα. Αν η γκόμενα θέλει περισσότερο ή λιγότερο σεξ από τον στόχο σου τη διώχνεις και γαμάς ξανά στα μπουρδέλα!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
τα γαμησια με τη γκομενα μετρανε μεσα στα 10.200; θελω να πω μπορει ενα χυσαμολικο βρωμομουνο να σου προσφερει ενα γαμησι ανταξιο μπουρδελου που θα μπορεις να το μετρησεις στο παλμαρε σου ως μοναχικος και γνησιος μπουρδελιαρης;Είναι ένας στόχος απόλυτα εφικτός, αρκεί να έχεις πρόγραμμα και πίστη και κάθε νέα χρονιά να θέτεις έναν ετήσιο στόχο. Η συχνότητα με την οποία γαμάς πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια είτε έχεις γκόμενα (για κάποια περίοδο) ή γαμάς συνέχεια στα μπουρδέλα. Αν η γκόμενα θέλει περισσότερο ή λιγότερο σεξ από τον στόχο σου τη διώχνεις και γαμάς ξανά στα μπουρδέλα!
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Τυπε Picker κοιτα να αυξησεις τα γαμησια την βδομαδα η καποιες βδομαδες γιατι τα 80 χρονια δεν ειναι σιγουρα για κανεναν γιατι παιζουν και αρωστιες,τροχαια ατυχηματα και γενικα οποιον παρει ο χαρος :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
αυτο δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης. εγω θεωρουσα οτι ενα μπουρδελογαμησι θεωρειται ανωτερο σε σχεση με το ελεεινο γκομενογαμησι για εναν μοναχικο αυθεντικο μπουρδελιαρη. ας πουμε οτι 2 γκομενογαμησια ισουνται με 1 μπουρδελογαμησι, καπως ετσι το εβλεπα :-Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
πικερ ποια η γνωμη σου για την ταση των συγχρονων ελλεεινιδων να θεωρουν κελεπουρια κατι κονιορδους σε στυλ Μαραβεγια με αποτελεσμα αυτος ο γιωτας να αλλαζει τα μουνια σαν τα πουκαμισα; τι λεει ενας γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης γι'αυτη την κατασταση στη συγχρονη ελλαδα; δεν ειναι πιο αξιοπρεπης σταση η καταθεση στα μπουρδελα;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 5.827
Φίλε μου θέλεις να μας παρουσιάζεις ότι αλλάζεις τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα, αλλά 31 γκόμενες στα 37 σου είναι πολύ λίγες να ξέρεις. Χωρίς παρεξήγηση.η ρουμανα ηταν του επαγγέλματος, ειχα παει να ξεχαρμανιασω γιατι 10 ωρες πιο πριν ειχα χωρισει ταυτόχρονα μια 20χρονη φοιτητρια βιολογιας και μια 23χρονη φοιτητρια νομικης. οποτε ειχα μεινει από γκομενα 10 ολόκληρες ωρες, σε κατασταση πικερ και δεν το αντεχα.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
Εισαι τεραστιος μαλακας λεμε....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
αυτο δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης. εγω θεωρουσα οτι ενα μπουρδελογαμησι θεωρειται ανωτερο σε σχεση με το ελεεινο γκομενογαμησι για εναν μοναχικο αυθεντικο μπουρδελιαρη. ας πουμε οτι 2 γκομενογαμησια ισουνται με 1 μπουρδελογαμησι, καπως ετσι το εβλεπα :-
τι διάλο κλινική αυτισμού είναι δω ?!
να δω τι αλλη μαλακια θα ειπωθει
Χαζούλη Στέκα έχεις αφιέρωση. Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα με αναγκάσει να χύνω στο ρυθμό που θέλει εκείνη; Αν έχω αποφασίσει να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε έχω γκόμενα ή γαμώ πουτάνες.
Ακολουθούμε κι εφαρμόζουμε τον ετήσιο στόχο μας ανεξάρτητα από το αν έχουμε γκόμενα ή όχι. Αν έχουμε π.χ. αποφασίσει στην αρχή του έτους να κάνουμε 210 γαμήσια, αυτός ο στόχος δεν αλλάζει με καμία Παναγία. Αν τα φτιάξουμε με κανένα βρωμόμουνο και θέλει περισσότερο σεξ από αυτό που θα κάναμε αν δεν είχαμε σχέση, τη στέλνουμε από εκεί που ήρθε.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ακολουθούμε κι εφαρμόζουμε τον ετήσιο στόχο μας ανεξάρτητα από το αν έχουμε γκόμενα ή όχι. Αν έχουμε π.χ. αποφασίσει στην αρχή του έτους να κάνουμε 210 γαμήσια, αυτός ο στόχος δεν αλλάζει με καμία Παναγία. Αν τα φτιάξουμε με κανένα βρωμόμουνο και θέλει περισσότερο σεξ από αυτό που θα κάναμε αν δεν είχαμε σχέση, τη στέλνουμε από εκεί που ήρθε.
Καλά στα λέει κάθε φορά ο Στέκας,Πίκερ/Τάσο.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
πίκερ έχεις σκεφτεί να γαμάς το βρωμόμουνο αλλά να μην μετράς τα εξτραδάκια που πλεονάζουν των 210 γαμησιών?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Χαζούλη Στέκα έχεις αφιέρωση. Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα με αναγκάσει να χύνω στο ρυθμό που θέλει εκείνη; Αν έχω αποφασίσει να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε έχω γκόμενα ή γαμώ πουτάνες.
Καταρχην να εχεις κάποτε γκομενα αποκλείεται με το μυαλο που κουβαλάς.
Το σεξ είναι να χαιρονται και οι δυο, ανδρας και γυναίκα.
Ειναι φανερό πως δεν μπορείς να ικανοποιήσεις καμιά γυναίκα, ερωτικά εισαι αναπηρος. Μπορεί εσυ να γαμας και να χυνεις σε 5 λεπτα, αλλά χαρά σε γυναίκα δεν μπορείς να δώσεις.
Οπότε σου μενουν οι πουτανες ως τελευταία επιλογή.
Και εισαι τοσο εγωιστής και ηλίθιος που την αναπηρία σου την κανεις νόμο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις