Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η γυναίκα σου σε χώρισε στους 3 μήνες όταν κατάλαβε ότι είσαι πούστης και έχεις εμμονή με τους κώλους. Πες τα όλα.  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την γυναικα μου της ζητησα διαζυγιο όταν η γκρινια και η ζηλεια της εγιναν καθημερινες.

εσυ τι εμμονη εχεις με τον κωλο σου για εξηγησε μας?

κωλοδακτυλιασμενε αντρακλα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επειδή στο άλλο thread μου το σβήνουν θα το γράψω εδώ:

To σημερινό μου απίστευτο γαμήσι με την Αννίτα είναι αφιερωμένο στον κώλο του nik1410 και το μουνί της καριόλας barock.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκανε καλο φιστινγκ η αννιτα?

όχι για μενα γιοα έναν φιλο μου ρωταω που τον λενε τασο και μενει Αθήνα. εγω ετσι κι αλλιως την βγαζω με πουτανες και γκομενες και 10πλασιο σεξ στην θεσσαλονικη κλαψ κλαψ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είστε άσχετοι με τα μπουρδέλα και παρείσακτοι στο site αυτό. Θα σας γαμάμε και θα σας γαμάμε μέχρι να βγάλετε αίμα.  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ορμα πικερ πρωτυπο μπουρδελιαρη

γαμα όλα τα κωλοδακτυλα των ιεροδουλων μην σταματας πουθενα

ο κωλος σου είναι που θα ταπεινωνει μια ζωη το γυναικειο φυλο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα είχε πλάκα να ρωτούσαμε τη γυναίκα σου μωρή λούγκρα γιατί σε χώρισε μετά από 3 μήνες γάμου. Αν και μάλλον ξέρω.  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρωτα την.

για την ωρα εχει περισσοτερη πλακα

ενας κωλοδακτυλιασμενος που γαμαει λιγοτερο από μιση ωρα την εβδομαδα να παραδιδει οδηγιες προς πιο πετυχημένους αντρες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η εμμονή σου με το κωλοδάχτυλο - το οποίο εγώ πολύ σπάνια τρώω και μόνο από γυναίκα - δείχνει κατά βάθος πόσο μεγάλη και κομπλεξική πουστάρα είσαι. Επίσης έχεις δηλώσει ότι γαμάς κάθε μέρα κώλο - ανδρικό προφανώς γιατί καμία πραγματική γυναίκα δεν δέχεται να τη γαμάνε κάθε μέρα από τον κώλο. Παραδέξου ότι είσαι αδερφή σαν τον (κωλο)barock να τελειώνουμε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δροσεροι και παλικαρια γινατε μαλλια κουβαρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γεια σου πικερ παω και εγω να γαμησω σε ένα απόγευμα οσο εσυ γαμας σε 5 μερες.

και να κανω σε ένα απόγευμα περισσοτερο σεξ από ότι κανεις εσυ σε 10 μερες.

αααααααν σταματησω στα 60
και αααααν συνεχιζεις μεχρι τα 102
αααααν βεβαια ζεις μεχρι τοτε.

θα με περασεις. σνιφ σνιφ , κλαψ κλαψ.

πολυ πετυχημενος ο νομος σου.

κωλοδακτυλιασμενε αντρακλα πόνα λαμογιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η εμμονή σου με το κωλοδάχτυλο - το οποίο εγώ πολύ σπάνια τρώω και μόνο από γυναίκα - δείχνει κατά βάθος πόσο μεγάλη και κομπλεξική πουστάρα είσαι. Επίσης έχεις δηλώσει ότι γαμάς κάθε μέρα κώλο - ανδρικό προφανώς γιατί καμία πραγματική γυναίκα δεν δέχεται να τη γαμάνε κάθε μέρα από τον κώλο. Παραδέξου ότι είσαι αδερφή σαν τον (κωλο)barock να τελειώνουμε.
μου εχουν τυχει πανω από 5 που κάθε μερα κωλο μου εδιναν και άλλες 5 που μου εδιναν περιστασιακα.
βεβαια εσυ με τις 7 ολόκληρες σχεσεις μεχρι τα 40 που να εχεις τέτοιες εμπειριες.
ξανακλαψε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέχασες να πεις και τους άλλους 5 που γαμούσαν τον δικό σου κώλο και κάνατε αλλαξοκωλιές σαν γνήσιοι κωλομπαράδες.  :effemine:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
οχι εξυπνακια.
ο πικερ γαμαει 4 φορες την εβδομαδα απο 8 λεπτα =32 λεπτα την εβδομαδα
εγω γαμαω 8 φορες την εβδομαδα απο 22 λεπτα =176 λεπτα την εβδομαδα

ειναι κατι παραπανω απο 5 φορες παραπανω αλλα του κανω μια μικρη χαρη να λεω μικροτερα νουμερα για να μην τον πληγωνω ακομη περισσοτερο.

αν ηθελα να τον πληγωσω περισσοτερο θα του ελεγα για περισσοτερο σεξ που για μενα ειναι περιπου 40 λεπτα την φορα και οχι μονο τα 22 που υπαρχει γαμησι=διεισδυση,  ετσι ομως θα φαινοταν τουλαχιστον 10 φορες παραπανω σεξ απο οτι αυτος και θα πληγωνοταν πολυ, ειμαι καλοκαρδος.

Α με τον χρόνο το πας; Καλά...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.716
Πόντοι
5.827
Τελικά δεν βρίσκω μόνο εγώ το πρωκτικό σεξ ανωμαλία...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εγώ δεν το βρίσκω ανωμαλία αλλά δεν το γουστάρω. Για μουνί πάω...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τελικά δεν βρίσκω μόνο εγώ το πρωκτικό σεξ ανωμαλία...

Φίλε θα σου πω απλά κάτι. Ήξερα κάποιον που έλεγε συνέχεια ότι προτιμά να γαμάει κώλο από μουνί και ότι όλες τις γκόμενες τις έπαιρνε πρώτα από κώλο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κρυφόπουστας όταν άρχισε να μου λέει κάτι άλλα περίεργα όπως ότι μαζεύονταν με τους φίλους του και κάνανε "πουτσομαχίες".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω να πω ότι το να είναι ο κώλος η τρύπα που προτιμάς ενώ υπάρχει δίπλα το μουνί είναι καθαρή διαστροφή και ανωμαλία. Και τα άτομα αυτά, αν τα μελετήσεις καλύτερα, κρύβουν μέσα τους πολύ περισσότερη ανωμαλία από όση φαίνεται αρχικά.  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.716
Πόντοι
5.827
Φίλε θα σου πω απλά κάτι. Ήξερα κάποιον που έλεγε συνέχεια ότι προτιμά να γαμάει κώλο από μουνί και ότι όλες τις γκόμενες τις έπαιρνε πρώτα από κώλο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κρυφόπουστας όταν άρχισε να μου λέει κάτι άλλα περίεργα όπως ότι μαζεύονταν με τους φίλους του και κάνανε "πουτσομαχίες".
:2funny: :2funny: :2funny:
:worship: :worship: :worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom