Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές.

Τι λες ρε κακομοίρη? Νομιζεις ότι θα προλαβαινες να βιασεις κάποια?

Η γυναικα μου πάντως ανετα θα σε εκοβε φέτες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.828
Πόντοι
5.827
Picker πας στην εκκλησία; Νηστεύεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 37 ισόγειο: Τζωρτζιάνα (η ψηλή) και Ντενίσα. :-* Πανέμορφο μωρό η Ντενίσα, τρελαίνομαι να τη βάζω κάτω και να τη γαμώ. Σήμερα είχε μόλις γευματίσει το μωρό και μου ζήτησε "με το μαλακό".

Το σημερινό μου γαμήσι με τη Ντενίσα είναι αφιερωμένο στο απύθμενο κωλάντερο του nik1410 και στο τριχωτό artificial μουνί της τρανσέξουαλ πουτάνας acapoeira. Θα σας γαμάω μέχρι να φτύσετε αίμα. Όλα μέσα καριόλες.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker, γαμάμε με ποικιλία, εκτονώνουμε τις ορμές μας, γλιτώνουν οι γκόμενες τον βιασμό.  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ρε χαμενε τι σχεση εχεις εσυ με τον Θεό αφου δεν πιστεύεις?

Αλλαξε τροπαρι κουραστικος εχεις γίνει με τις θρησκευτικες σου αναζητήσεις....

Άλλο άθρησκος άλλο άθεος τύπε. Μπορείς να πιστεύεις στον Θεό χωρίς να ακολουθείς κάποια θρησκεία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πει εκατό φορές ότι είμαι άθρησκος. Και φυσικά ξέρω πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ άθρησκου και άθεου. Προσωπικά μπορώ να πω ότι αυτοχαρακτηρίζομαι ως αγνωστικός θεϊστής. Πιστεύω ότι υπάρχει μια κοινή βάση σε όλες τις θρησκείες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Έχω πει εκατό φορές ότι είμαι άθρησκος. Και φυσικά ξέρω πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ άθρησκου και άθεου. Προσωπικά μπορώ να πω ότι αυτοχαρακτηρίζομαι ως αγνωστικός θεϊστής. Πιστεύω ότι υπάρχει μια κοινή βάση σε όλες τις θρησκείες.

Agnostic theist ;)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Για να δούμε ποιά θρησκεία είναι η καλύτερη να διαλέξουμε και εμείς οι αναποφάσιστοι .. :P παλιό ανέκδοτο αλλά καλο για όσους δεν το ξέρουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πλούτος συμπερασμάτων απλά με την παρατήρηση της συμπεριφοράς του ψυχιατρικού πειραματοζώου πικερ :

φαίνεται ότι η αποκλειστική αυνανιστική αγχωμένη ταχυπαράτριψη σε παθητικό πληρωμένο κρέας που διατίθεται στην κρεαταγορά κάποιου μπουρδέλου , όχι μόνο είναι φτωχή σε ποιότητα και ποσότητα ηδονής , αλλά προκαλεί ψυχοπαθολογία , ίσως η ελλιπής ικανοποίηση, προϊον ανεπαρκους σεροτονινεργικής έκκρισης δεν "σβήνει" το ντοπαμινεργικό μίγμα με αποτέλεσμα το άτομο να νιώθει οργή , δυσφορία μέχρι και ψυχώσεις θρησκευτικού τύπου
δημιουργώντας ένα φαυλο κύκλο ψυχοπαθολογίας και κοινωνικής δυσλειτουργίας που αποκλείει το άτομο απο πιο υγιείς, πιο ολοκληρωμένες και αμοιβαίες σχέσεις με το άλλο φύλο ...θυμίζει η όλη κατάσταση τον εθισμό στην μαλακία με όλα τα ψυχικά και κοινωνικά παρελκόμενα που επιφέρει ...

rigormortis 16/12/17

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.035
Πόντοι
10.686
Αφού βρήκες δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις τρύπες χωρίς περιορισμούς,όρους και προϋποθέσεις,και ταυτόχρονα υπάρχει αμοιβαία έλξη και εμπιστοσύνη,τι να πω,έχεις αγγίξει την πεμπτουσία της ευτυχίας!  :respect:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.349
Πόντοι
1.686
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ συγγνωμη που παρανομησα σε σχεση με τον νομο σου και αυτην την εβδομαδα.
εκανα σεξ 7 φορες αντι για 4 και κατά μεσο ορο 20 λεπτα σε αντιθεση με τα 7 λεπτα σου.
να δω να μηδενιζομαι στα 60 και εσυ να προσπαθεις απο τα 60 ως τα 80 να με φτασεις σε αριθμο σεξουαλικων συνευρεσεων.
για ποιοτητα δεν το συζηταμε....
ειναι να με λυπασαι τελικα ρε πικερ.

υγ σημερα μου εκανε και κατι μπριζολιτσες, λουκουμι σκετο, ειχαν λειωσει.
βαλε την μανα σου να σου μαγειρεψει εσυ, εγω την χουφτωνα και την φιλουσα και στην κουζινα που μαγειρευε...
χοχοχοχο

ο νομος του πικερ καταψηφιστηκε παμε παρακατω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.349
Πόντοι
1.686

Πίκερ πήγαινε Κολωνου 11, δουλεύει μια
ψηλή εντυπωσιακή . Ρώτα βάρδια, διότι
δεν είναι πάντα στην ίδια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πλέον με το κάθε λαμόγιο που λέει το μακρύ του και το κοντό του σχετικά με τη συχνότητα του σεξ. Ας γαμάνε περισσότερο μερικοί, δεν μας νοιάζει. Εμείς έχουμε ως στόχο τουλάχιστον 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια, που είναι ο μέσος όρος ζωής. Τα λαμόγια μπορεί να γαμάνε τώρα κάθε μέρα και του χρόνου να μη γαμάνε καθόλου. Εμείς αντίθετα έχουμε στόχο, οργάνωση και πλάνο. Και ναι, το πιο πιθανό είναι στα 70 μας εμείς να γαμάμε ακόμα με την ίδια συχνότητα ενώ τα λαμόγια, λόγω του παρορμητικού και ευκαιριακού τους χαρακτήρα, να τα έχουν φτύσει προ πολλού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ ειτε γαμας συχνα στα 20 ειτε μετρια στα 20 και μετρια στα 50, γυρω στις 6-7 χιλιαδες εκσπερματισεις είναι φτιαγμενο να κανει το αρσενικο ανθρωπινο συστημα, ως βιολόγος στο λεω. οποτε καλυτερα να γαμας οσο συχνοτερα μπορεις τωρα γιατι στα 80 μην βαζεις το χερι στην φωτια ότι θα μπορεις να γαμας 4 φορες την εβδομαδα, ασε που μπορει να τα τινάξεις στα 70...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.828
Πόντοι
5.827
πικερ ειτε γαμας συχνα στα 20 ειτε μετρια στα 20 και μετρια στα 50, γυρω στις 6-7 χιλιαδες εκσπερματισεις είναι φτιαγμενο να κανει το αρσενικο ανθρωπινο συστημα, ως βιολόγος στο λεω. οποτε καλυτερα να γαμας οσο συχνοτερα μπορεις τωρα γιατι στα 80 μην βαζεις το χερι στην φωτια ότι θα μπορεις να γαμας 4 φορες την εβδομαδα, ασε που μπορει να τα τινάξεις στα 70...
Αυτό παίζει όντως τώρα; Αν είναι έτσι, είμαι ήδη στις 2500 και δε μου μένουν πολλές ακόμα. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom