You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς σε έχουν γνωρίσει. Αλλά και να ήξερα, ρουφιάνος δεν είμαι.
καλά χαιρετίσματα ...
βρε δε γ...στε λεω γω εσυ και ο αυτιστικός
πολύ έκανα την αποκλειστική ατόμων με αναπηρία
άντε γεια
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Ίσως.Eσενα vril σε εχουν γνωρισει μελη του σιτε?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Έγινε διάνοια μου, εμείς που θέλουμε να χύνουμε στα 10 λεπτά φυσιολογικά είμαστε ανάπηροι. Τουλάχιστον δεν το παίζουμε γαμίκοι με 2 γκόμενες που έχουμε πηδήξει ως τα 40.καλά χαιρετίσματα ...
βρε δε γ...στε λεω γω εσυ και ο αυτιστικός
πολύ έκανα την αποκλειστική ατόμων με αναπηρία
άντε γεια
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Δε θα θελες να ηξερες τι λενε για σενα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Αν ήξερες, δε θα με ρωταγες.Δε θα θελες να ηξερες τι λενε για σενα
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Ξέρω και πολύ καλά μάλισταΑν ήξερες, δε θα με ρωταγες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αμα σκεφτοταν λογικα θα τον στελνανε στους ψυχιατρους?Kαι όλο αυτό που έκανες σου φαίνεται λογικό?
πρωτον δεν τον ενδιαφερει να εχουν οι γυναικες καλη γνωμη γι αυτόν γιατι είναι ολιγον γκεη.
δευτερον εχει το ενστικτο να γαμησει, το προαπαιτουμενο ενστικτο όμως να φλερταρει δεν το εχει. ο εγκέφαλος του προφανως εχει βασικα ελαττωματα.
ευτυχως γι αυτόν ζει στην αθηνα που υπαρχοθυν πουτανες, αν ηταν σε κανενα νησακι ή κανενα κορφοβουνι θα ειχε βαρεσει ακομη μεγαλυτερη μπιελα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.186
- Πόντοι
- 3.656
Ίσως γι' αυτό τους το κάνουν κιόλας. Ώστε δηλαδή να μην απολαμβάνουν το σεξ που κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.
Οι Εβραίοι, δούλοι των Αιγυπτίων, πήραν τη συνήθεια από τους αφεντάδες τους. Έχει το πλεονέκτημα να μην ικανοποιείσαι πλήρως και να θες να γαμάς συνέχεια. Θα κάνεις πολλά παιδιά, δηλ. μελλοντικούς στρατιώτες και πιστούς. Κατάσταση win - win για τις πολιτικές / ιερατικές εξουσίες. Εσύ θα είσαι άσχημα, αλλά τι έγινε. Αναλώσιμα πιόνια. Τα πνευματικλά τους παιδιά (Χριστιανιμός, Ισλάμ) συνέχισαν την τακτική οι μεν δημιουργώντας ενοχές και επιτρέποντας το σεξ μόνο για τεκνοποίηση, οι δε συνεχίζοντας τις ζημιές σε όλους τους άντρες κι όπου μπορούν να πετσοκόβουν άγρια και τις γυναίκες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.186
- Πόντοι
- 3.656
Η αστειευεστε η απλως ειστε ασχετοι και λετε ο,τι σας κατεβει. Εχω κανει περιτομη 19 χρονων λογω φιμωσης και τα αποτελεσματα πριν και μετα ειναι θεαματικα. Οι δε γυναικες οι πιο πολλες για να μη πω ολες, τρελαινονται, τους αρεσει.
κι εγω από 19 χρονών την έκανα. Έχασα τη μισή απόλαυση. Κάποιες που ήταν ερωτευμένες μαζί μου, γούσταραν. Οι άλλες, δυσανασχετούσαν
Ελεεινά λαμόγια παντού, παίζουν με την υπομονή του Θεού. Ως πότε όμως; Αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν. Μοναχικέ μπουρδελιάρη μην τους ζηλεύεις. Ο δρόμος που διάλεξες είναι ο δύσκολος αλλά είναι και αυτός που στο τέλος θα νικήσει.
Μπορεί να μην έχεις δική σου γυναίκα αλλά έχεις δίπλα σου το Θεό. Αρκεί ένα σου κάλεσμα για να γεμίσει το πνεύμα Του την ψυχή σου. Ο Θεός μοναχικέ μπουρδελιάρη σε αγαπάει γιατί είσαι τίμιος και ειλικρινής. Και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.
Επισκέπτης
Μπορεί να μην έχεις δική σου γυναίκα αλλά έχεις δίπλα σου το Θεό. Αρκεί ένα σου κάλεσμα για να γεμίσει το πνεύμα Του την ψυχή σου. Ο Θεός μοναχικέ μπουρδελιάρη σε αγαπάει γιατί είσαι τίμιος και ειλικρινής. Και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.
Νομίζω ότι ο Θεός δεν ενθαρρύνει τις ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ μη παντρεμένων! Τι σε έμαθαν στο κατηχητικό σχολείο που πήγαινες; Ο παπάς της ενορίας σου επέτρεψε να γαμάς ελεύθερα; Τι συμβουλές σου έχει δώσει;
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.308
- Πόντοι
- 1.686
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.
Καταλάβαμε νωρίς ότι το σύγχρονο φλερτ απαιτεί να είσαι ψεύτης. Το μόνο φλερτ που μάθαμε εμείς είναι το εξής: "Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα, θέλω να σε γαμήσω τώρα". Ο Θεός συγκινήθηκε από την τιμιότητά μας και μας έστειλε τις πουτάνες.
Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές. Με ποιο δικαίωμα το κάθε βρωμόμουνο αποφασίζει αν θέλει να το γαμήσουμε ή όχι; Δεν μας αρέσει το φλερτ και τα αστειάκια. Είμαστε ευθείς χαρακτήρες, είμαστε τα λεγόμενα παλιά αρσενικά.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές. Με ποιο δικαίωμα το κάθε βρωμόμουνο αποφασίζει αν θέλει να το γαμήσουμε ή όχι; Δεν μας αρέσει το φλερτ και τα αστειάκια. Είμαστε ευθείς χαρακτήρες, είμαστε τα λεγόμενα παλιά αρσενικά.
Στην πρώτη ΑΠΟΠΕΙΡΑ θα γινόσουν μακαρίτης
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
Ρε χαμενε τι σχεση εχεις εσυ με τον Θεό αφου δεν πιστεύεις?
Αλλαξε τροπαρι κουραστικος εχεις γίνει με τις θρησκευτικες σου αναζητήσεις....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις