Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς σε έχουν γνωρίσει. Αλλά και να ήξερα, ρουφιάνος δεν είμαι.

καλά χαιρετίσματα ...

βρε δε γ...στε λεω γω εσυ και ο αυτιστικός

πολύ έκανα την αποκλειστική ατόμων με αναπηρία

άντε γεια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
καλά χαιρετίσματα ...

βρε δε γ...στε λεω γω εσυ και ο αυτιστικός

πολύ έκανα την αποκλειστική ατόμων με αναπηρία

άντε γεια
Έγινε διάνοια μου, εμείς που θέλουμε να χύνουμε στα 10 λεπτά φυσιολογικά είμαστε ανάπηροι. Τουλάχιστον δεν το παίζουμε γαμίκοι με 2 γκόμενες που έχουμε πηδήξει ως τα 40.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Το τραγουδι της ημέρας : Πυξ Λαξ - λένε για μένα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Kαι όλο αυτό που έκανες σου φαίνεται λογικό?
αμα σκεφτοταν λογικα θα τον στελνανε στους ψυχιατρους?
πρωτον δεν τον ενδιαφερει να εχουν οι γυναικες καλη γνωμη γι αυτόν γιατι είναι ολιγον γκεη.
δευτερον εχει το ενστικτο να γαμησει, το προαπαιτουμενο ενστικτο όμως να φλερταρει δεν το εχει. ο εγκέφαλος του προφανως εχει βασικα ελαττωματα.
ευτυχως γι αυτόν ζει στην αθηνα που υπαρχοθυν πουτανες, αν ηταν σε κανενα νησακι ή κανενα κορφοβουνι θα ειχε βαρεσει ακομη μεγαλυτερη μπιελα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Ίσως γι' αυτό τους το κάνουν κιόλας. Ώστε δηλαδή να μην απολαμβάνουν το σεξ που κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.

Οι Εβραίοι, δούλοι των Αιγυπτίων, πήραν τη συνήθεια από τους αφεντάδες τους. Έχει το πλεονέκτημα να μην ικανοποιείσαι πλήρως και να θες να γαμάς συνέχεια. Θα κάνεις πολλά παιδιά, δηλ. μελλοντικούς στρατιώτες και πιστούς. Κατάσταση win - win για τις πολιτικές / ιερατικές εξουσίες. Εσύ θα είσαι άσχημα, αλλά τι έγινε. Αναλώσιμα πιόνια. Τα πνευματικλά τους παιδιά (Χριστιανιμός, Ισλάμ) συνέχισαν την τακτική οι μεν δημιουργώντας ενοχές και επιτρέποντας το σεξ μόνο για τεκνοποίηση, οι δε συνεχίζοντας τις ζημιές σε όλους τους άντρες κι όπου μπορούν να πετσοκόβουν άγρια και τις γυναίκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Η αστειευεστε η απλως ειστε ασχετοι και λετε ο,τι σας κατεβει. Εχω κανει περιτομη 19 χρονων λογω φιμωσης και τα αποτελεσματα πριν και μετα ειναι θεαματικα. Οι δε γυναικες οι πιο πολλες για να μη πω ολες, τρελαινονται, τους αρεσει.

κι εγω από 19 χρονών την έκανα. Έχασα τη μισή απόλαυση. Κάποιες που ήταν ερωτευμένες μαζί μου, γούσταραν. Οι άλλες, δυσανασχετούσαν

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελεεινά λαμόγια παντού, παίζουν με την υπομονή του Θεού. Ως πότε όμως; Αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν. Μοναχικέ μπουρδελιάρη μην τους ζηλεύεις. Ο δρόμος που διάλεξες είναι ο δύσκολος αλλά είναι και αυτός που στο τέλος θα νικήσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορεί να μην έχεις δική σου γυναίκα αλλά έχεις δίπλα σου το Θεό. Αρκεί ένα σου κάλεσμα για να γεμίσει το πνεύμα Του την ψυχή σου. Ο Θεός μοναχικέ μπουρδελιάρη σε αγαπάει γιατί είσαι τίμιος και ειλικρινής. Και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

Επισκέπτης
Μπορεί να μην έχεις δική σου γυναίκα αλλά έχεις δίπλα σου το Θεό. Αρκεί ένα σου κάλεσμα για να γεμίσει το πνεύμα Του την ψυχή σου. Ο Θεός μοναχικέ μπουρδελιάρη σε αγαπάει γιατί είσαι τίμιος και ειλικρινής. Και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

Νομίζω ότι ο Θεός δεν ενθαρρύνει τις ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ μη παντρεμένων! Τι σε έμαθαν στο κατηχητικό σχολείο που πήγαινες; Ο παπάς της ενορίας σου επέτρεψε να γαμάς ελεύθερα; Τι συμβουλές σου έχει δώσει;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταλάβαμε νωρίς ότι το σύγχρονο φλερτ απαιτεί να είσαι ψεύτης. Το μόνο φλερτ που μάθαμε εμείς είναι το εξής: "Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα, θέλω να σε γαμήσω τώρα". Ο Θεός συγκινήθηκε από την τιμιότητά μας και μας έστειλε τις πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές. Με ποιο δικαίωμα το κάθε βρωμόμουνο αποφασίζει αν θέλει να το γαμήσουμε ή όχι; Δεν μας αρέσει το φλερτ και τα αστειάκια. Είμαστε ευθείς χαρακτήρες, είμαστε τα λεγόμενα παλιά αρσενικά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές. Με ποιο δικαίωμα το κάθε βρωμόμουνο αποφασίζει αν θέλει να το γαμήσουμε ή όχι; Δεν μας αρέσει το φλερτ και τα αστειάκια. Είμαστε ευθείς χαρακτήρες, είμαστε τα λεγόμενα παλιά αρσενικά.

Στην πρώτη ΑΠΟΠΕΙΡΑ θα γινόσουν μακαρίτης

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566

Ρε χαμενε τι σχεση εχεις εσυ με τον Θεό αφου δεν πιστεύεις?

Αλλαξε τροπαρι κουραστικος εχεις γίνει με τις θρησκευτικες σου αναζητήσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom