Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Αυτό παίζει όντως τώρα; Αν είναι έτσι, είμαι ήδη στις 2500 και δε μου μένουν πολλές ακόμα. :S
Όπως τα ωάρια που έχουν πεπερασμένο αριθμό, έτσι και τα σπερματοζωάρια κάποια στιγμή τελειώνουν και έρχεται η αντρική εμμηνόπαυση. Οι γυναίκες τα χάνουν κάθε μήνα θέλουν δεν θέλουν (μόνη ασπίδα τους είναι ο θηλασμός). Ο άντρας το πόσο γρήγορα θα τα χάσει είναι στο χέρι του  :jerking: :cum: . Συνήθως η μαλακία πάει σύννεφο γι αυτό τους βλέπεις όλους σαν μαδημένους κόκκορες από τα σαράντα τους.

Από εδω μέσα παραδέχομαι τον stekas που απ' ότι γράφει ξέρει να γαμάει χωρίς να χύνει. Ο rigormortis που θέλει να χύνει παραπάνω από όσο μπορεί αναγκάζεται να παίρνει φάρμακα παρακάμπτωντας την ασφάλεια που προσφέρει η φύση και θα το βρει μπροστά του φοβάμαι. Όσοι γράφουν ότι οι γυναίκες θέλουν 15 λεπτο σεξ έχουν εμπειρίες μόνο με ανοργασμικές (που είναι περίπου το 80% των μοντέρνων γυναικών) και προφανώς βιάζονται να τελειώσει η πράξη για να μην πονάει άλλο το πράμα τους. Αν δοκιμάσετε με καμιά σαραντάρα που δεν φοβάται το καβλί θα δείτε ότι δεν χορταίνουνε όσες ώρες και να περνάνε.

Επισκέπτης
πικερ ειτε γαμας συχνα στα 20 ειτε μετρια στα 20 και μετρια στα 50, γυρω στις 6-7 χιλιαδες εκσπερματισεις είναι φτιαγμενο να κανει το αρσενικο ανθρωπινο συστημα, ως βιολόγος στο λεω. οποτε καλυτερα να γαμας οσο συχνοτερα μπορεις τωρα γιατι στα 80 μην βαζεις το χερι στην φωτια ότι θα μπορεις να γαμας 4 φορες την εβδομαδα, ασε που μπορει να τα τινάξεις στα 70...

Εγώ ήδη πλησιάζω τα 7.000 γαμήσια και λέω να τα ξεπεράσω!

Picker μήπως πρέπει να κατεβάσεις λίγο τον πήχη;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
πικερ ειτε γαμας συχνα στα 20 ειτε μετρια στα 20 και μετρια στα 50, γυρω στις 6-7 χιλιαδες εκσπερματισεις είναι φτιαγμενο να κανει το αρσενικο ανθρωπινο συστημα, ως βιολόγος στο λεω. οποτε καλυτερα να γαμας οσο συχνοτερα μπορεις τωρα γιατι στα 80 μην βαζεις το χερι στην φωτια ότι θα μπορεις να γαμας 4 φορες την εβδομαδα, ασε που μπορει να τα τινάξεις στα 70...

Τύπε αυτό δεν παίζει...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νέος μαλάκας της παρέας λέγεται diogenis_c. Παραδέχεται τον Στέκα, λέει, που γαμάει χωρίς να χύνει.  :jerking:

Πόσο μουνόδουλοι μπορεί να είστε που σας νοιάζει να χύνει η γυναίκα και όχι εσείς; Για το νόμο του Picker το σεξ αποτελεί έναν τρόπο για να χύνει περήφανα ο άντρας όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αρκεί να χύνει πάντα έχοντας βάλει την πούτσα του στο μουνί.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Πίκερ πήγαινε Κολωνου 11, δουλεύει μια
ψηλή εντυπωσιακή . Ρώτα βάρδια, διότι
δεν είναι πάντα στην ίδια

αν έχει μακρυά και χοντρά δάχτυλα θα γίνει το νέο στανταράκι του πίκη μέχρι να τον διώξει μια μέρα γιατί δεν υποφέρεται

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βέβαια κι εγώ συμφωνώ ότι αν το παρακάνεις στις εκσπερματώσεις στο τέλος θα καταλήξεις ανίκανος, όχι όμως με τη συχνότητα που προτείνει ο νόμος του Picker. 3-4 εκσπερματώσεις την εβδομάδα είναι μια συχνότητα που σε πάει για πάντα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ο νέος μαλάκας της παρέας λέγεται diogenis_c. Παραδέχεται τον Στέκα, λέει, που γαμάει χωρίς να χύνει.  :jerking:

Πόσο μουνόδουλοι μπορεί να είστε που σας νοιάζει να χύνει η γυναίκα και όχι εσείς; Για το νόμο του Picker το σεξ αποτελεί έναν τρόπο για να χύνει περήφανα ο άντρας όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αρκεί να χύνει πάντα έχοντας βάλει την πούτσα του στο μουνί.

περηφάνια εννοείς το κλαψομούνιασμα γονυπετής στο κεφαλόσκαλο κάποιας πόρνης μετά απο αγχωμένο ταχυαυνανισμό στο παθητικό σαρκίο της ε?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Όπως τα ωάρια που έχουν πεπερασμένο αριθμό, έτσι και τα σπερματοζωάρια κάποια στιγμή τελειώνουν και έρχεται η αντρική εμμηνόπαυση. Οι γυναίκες τα χάνουν κάθε μήνα θέλουν δεν θέλουν (μόνη ασπίδα τους είναι ο θηλασμός). Ο άντρας το πόσο γρήγορα θα τα χάσει είναι στο χέρι του  :jerking: :cum: . Συνήθως η μαλακία πάει σύννεφο γι αυτό τους βλέπεις όλους σαν μαδημένους κόκκορες από τα σαράντα τους.

Τύπε αυτό που λες δεν στέκει. Τα ωάρια είναι πεπερασμένα όπως λες αλλά τα σπερματοζωάρια παράγονται συνέχεια. Πώς είναι δυνατόν να τα χάσεις;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ νομιζει ότι είναι μηχανή και θα γαμαει στα 75 του 4 φορες την εβδομαδα, για ηλικιακα προβλήματα, ορμονες που πεφτουν με την ηλικια θελεις δεν θελεις και καρκινο του προστατη δεν εχει ακουσει τιποτα...
πικερ οσο καλα κι αν συντηρείς έναν βενζινοκινητηρα θα βγαλει λιγοτερο από 1 εκ χλμ.
συνηθως βγαζουν λιγοτερο από 500 χιλ. χλμ.
ο ντιζελ μπορει να βγαλει και 2 εκ χλμ είναι άλλη κατασκευή άλλο υλικο.

το υλικο το δικο σου επειδή κανεις το μισο σεξ από μενα την εβδομαδα δεν σημαινει θα αντεξεις διπλασια χρονια, θα σε επιβαρυνουν αλλα προβλήματα υγειας και θα πεσουν οι φορες σου από τις 4 στις 2 ή και λιγοτερο ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.

εγω πχ καποτε γαμησα 4 σε μια ωρα για να δω τι ρεκόρ μπορω να κανω την μια πουτανα πισω από την άλλη στα... 22 μου.
στα 26 μου γαμησα 8 φορες σε ένα 24ωρο μια γκομενα μου για να δω ποσο μπορω να το φτασω σε μια μερα.
τωρα στα 37 το πολύ 3 φορες την ιδια μερα, ενώ αισθάνομαι πληρης με 1 την ημερα.

εσυ πιστευε ότι όπως τωρα εισαι οκ με 4 φορες την εβδομαδα ετσι θα εισαι και μετα 20 χρονια ΑΝ ΖΕΙΣ
χαχαχαχα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
και μιλάμε για 4 εκσπερματίσεις ανευ απόλαυσης , δλδ μια εξαναγκασμένη αγχωμένη ταχυμαλακία αγγαρείας για να αμβλύνει τον επίμονο ψυχαναγκασμό ότι είναι μαλάκας ...

εγω αν ήμουν έτσι θα έπινα ένα καφεδάκι και θα άραζα , πιο μεγάλη απόλαυση θα αντλούσα και θα μου έμεναν και 6,5 ευρώ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια τα έχουν τελείως χαμένα, γι' αυτό και επιτίθενται με τόση λύσσα στον περήφανο νόμο του Picker. Αραδιάζουν ένα κάρο γελοία επιχειρήματα γιατί απλά δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν ότι εμείς στα 80 μας, με ένα πρόγραμμα ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ, χωρίς κανένα καμάκι, χωρίς το παραμικρό ψέμα, θα έχουμε 10.200 τελειωμένα γαμήσια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
ο πικερ νομιζει ότι είναι μηχανή και θα γαμαει στα 75 του 4 φορες την εβδομαδα, για ηλικιακα προβλήματα, ορμονες που πεφτουν με την ηλικια θελεις δεν θελεις και καρκινο του προστατη δεν εχει ακουσει τιποτα...
πικερ οσο καλα κι αν συντηρείς έναν βενζινοκινητηρα θα βγαλει λιγοτερο από 1 εκ χλμ.
συνηθως βγαζουν λιγοτερο από 500 χιλ. χλμ.
ο ντιζελ μπορει να βγαλει και 2 εκ χλμ είναι άλλη κατασκευή άλλο υλικο.

το υλικο το δικο σου επειδή κανεις το μισο σεξ από μενα την εβδομαδα δεν σημαινει θα αντεξεις διπλασια χρονια, θα σε επιβαρυνουν αλλα προβλήματα υγειας και θα πεσουν οι φορες σου από τις 4 στις 2 ή και λιγοτερο ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.

εγω πχ καποτε γαμησα 4 σε μια ωρα για να δω τι ρεκόρ μπορω να κανω την μια πουτανα πισω από την άλλη στα... 22 μου.
στα 26 μου γαμησα 8 φορες σε ένα 24ωρο μια γκομενα μου για να δω ποσο μπορω να το φτασω σε μια μερα.
τωρα στα 37 το πολύ 3 φορες την ιδια μερα, ενώ αισθάνομαι πληρης με 1 την ημερα.

εσυ πιστευε ότι όπως τωρα εισαι οκ με 4 φορες την εβδομαδα ετσι θα εισαι και μετα 20 χρονια ΑΝ ΖΕΙΣ
χαχαχαχα

Άσε που στα 75 ακόμη και να μπορεί, μπορεί οι μισές ιερόδουλες να μην τον δέχονται λόγο ηληκίας, όπως λέγανε και σε ένα άλλο θρέντ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Ο νέος μαλάκας της παρέας λέγεται diogenis_c. Παραδέχεται τον Στέκα, λέει, που γαμάει χωρίς να χύνει.  :jerking:

Φίλε εσύ είσαι παίζεις σε άλλη κατηγορία. Νομίζεις ότι επιβάλλεσαι στη γυναίκα βάζοντας τον πούτσο σου με προφυλακτικό στην καλολιπασμένη τρύπα και πληρώνοντάς την 10 ευρώ. Άμα είσαι μάγκας βγες έξω στις ελεύθερες και κάνε το αυτό, εκέι θα σε παραδεχτώ. Με αυτές στα μπουρδέλα είναι σαν να βαράς τον φυλακισμένο.

Υ.Γ. Δεν τη βρίσκουμε όλοι έτσι ;-)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυσικά και επιβάλλεσαι με την πούτσα σου στην κάθε πουτάνα που γαμάς. Γι' αυτό όταν σε βλέπουν οι περισσότερες στο δρόμο ντρέπονται να σε κοιτάξουν. Σιγά μη βγω έξω να παρακαλάω το κάθε βρωμόμουνο να μου κάτσει και να τρώω 100 χυλόπιτες για να μου κάτσει 1 μουνί. Λατρεύουμε τα μνημόνια και περιμένουμε όλα τα βρωμόμουνα να τα δούμε σε κάποιο μπουρδέλο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Λατρεύουμε τα μνημόνια και περιμένουμε όλα τα βρωμόμουνα να τα δούμε σε κάποιο μπουρδέλο.
Πολύ φοβάμαι ότι θα τις δούμε σε μπουρδέλα γερμανικά, αγγλικά ή ρωσικά και όχι στα δικά μας. Εδώ δεν θα χουμε να φάμε έτσι όπως πάει. Πρέπει να υπάρξει κάποια συλλογική δράση που θα θωρακίσει τους μπουρδελιάρηδες από τον κίνδυνο του να έχουνε λιγότερα λεφτά από τις ελληνίδες υποψήφιες πουτάνες  :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Άσε που στα 75 ακόμη και να μπορεί, μπορεί οι μισές ιερόδουλες να μην τον δέχονται λόγο ηληκίας, όπως λέγανε και σε ένα άλλο θρέντ.

Λες αυτό για το αν η ιερόδουλη έχει δικαίωμα να απορρίψει πελάτη λόγω εμφάνισης; Γιατί σε αυτό δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η κοπέλα απέρριψε τον παππού για αυτό τον λόγο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Λες αυτό για το αν η ιερόδουλη έχει δικαίωμα να απορρίψει πελάτη λόγω εμφάνισης; Γιατί σε αυτό δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η κοπέλα απέρριψε τον παππού για αυτό τον λόγο.
Ναι αυτό ήτανε το θρέντ , αυτόν τον παππού του νηματοθέτη μπορεί να μην ήτανε λόγο ηλικίας αλλα μετά είχε γράψει κάποιος για μια περίπτωση που πήγε ένας μεγάλος σε ηληκία και του είπε η τσατσά οτι η κοπέλα δέχεται πιό νέους απο αυτόν.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ναι αυτό ήτανε το θρέντ , αυτόν τον παππού του νηματοθέτη μπορεί να μην ήτανε λόγο ηλικίας αλλα μετά είχε γράψει κάποιος για μια περίπτωση που πήγε ένας μεγάλος σε ηληκία και του είπε η τσατσά οτι η κοπέλα δέχεται πιό νέους απο αυτόν.

Όντως το θυμάμαι το σχόλιο που λες. Σιγά που δεν θα βρίσκει να γαμάει όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom