Μας λένε ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ, μας λένε ότι στα 70 μας δεν θα μπορούμε να γαμάμε όπως τώρα. Έχουνε πάθει κοκομπλόκο τα λαμόγια. 10.200 τελειωμένα γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια, εδώ θα είμαστε λαμόγια μου να τα λέμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν ειπαμε να χασεις τα σπερματοζωάρια, και ο βουτσας στα 80 εκανε παιδι.Τύπε αυτό που λες δεν στέκει. Τα ωάρια είναι πεπερασμένα όπως λες αλλά τα σπερματοζωάρια παράγονται συνέχεια. Πώς είναι δυνατόν να τα χάσεις;
την ικανοτητα να γμαησεις χανεις σιγα σιγα γιατι με την ηλικια πεφτει η τεστοστερονη, πεφτει η αυξητικη ορμονη, ανεβαινει η χοληστερινη, μπουκωνουν τα αγγιεα και δεν αιματωνεται καλα το πεος και χιλιαδυο.
ας μας απαντησει ο ιδιος ο πικερ αν στα 15 του καυλωνε μονο 4 φορες την εβδομαδα όπως τωρα στα 40 του
και στα 60 θα είναι ακομη χειροτερα τα πραγματα για αυτόν οποτε δεν προβλεπεται να φτασει ποτέ τα 2.000 παραπανω γαμησια που εχω κανει.
πικερ ΑΑΑΑΑΑΝ φτασεις 80 και ΑΑΑΑΑΑΑΝ φτασεις τα γαμησια μας ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΤΕ να μιλας για 10.000 γαμησια όχι τωρα που εισαι κατω από τα αρχιδια μας και κάθε μερα μεγαλωνουμε την διαφορα.
να αρχισω να λεω και εγω ο ΠΑΟΚ το 2090 ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχει περισσοτερα πρωταθλήματα από τον ολυμπιακο χαχαχα
Ποτέ δεν έχυνα τόσο συχνά όσο χύνω τώρα. Στα χρόνια της αγαμίας μου από τα 13 ως τα 28 ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μαλακίζεται πάνω από 3 φορές την εβδομάδα μέσο όρο, ενώ τώρα χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Αυτά που λένε κάποιοι, ότι στα 15 και στα 18 τους έχυναν πολλές φορές κάθε μέρα, εγώ τα ακούω και τρελαίνομαι. Γιατί απλά ποτέ δεν μαλακιζόμουν πάνω από 2-3 φορές την εβδομάδα. Άρα για μένα είναι τελείως άκυρα αυτά που λένε τα λαμόγια περί πτωτικής πορείας στο σεξ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν στην εφηβεια ειχες λιγοτερες ορμες από ότι στα 40 εισαι ψευτης.
περα από μαλακας που μολις ομολογησες ότι εισαι,
και πουστης που ομολογησες παλιοτερα.
κατα τα αλλα βαυκαλιζεσαι τον γαμια. ουστ μωρη ανικανη κρυφοφανεροπουστιτσα
περα από μαλακας που μολις ομολογησες ότι εισαι,
και πουστης που ομολογησες παλιοτερα.
κατα τα αλλα βαυκαλιζεσαι τον γαμια. ουστ μωρη ανικανη κρυφοφανεροπουστιτσα
Μια φορά θυμάμαι γύρω στα 17-18 είχα καταφέρει να μαλακιστώ 4 φορές σε μια μέρα, απλά και μόνο γιατί κάποιοι άλλοι λέγανε ότι μαλακίζονται πολλές φορές καθημερινά. Ένιωσα τρομερή εξάντληση - φυσική και ψυχολογική - και ποτέ δεν ξαναδοκίμασα να μαλακιστώ πάνω από 1 φορά τη μέρα από τότε. Γενικά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τη μαλακία και από ανέκαθεν προσπαθούσα να την περιορίσω και να την κόψω. Η μαλακία για μένα πάντα ήταν κάτι άσχημο και αρνητικό.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Έλα ρε μοναχικέ άντρα που μένεις με την μαμά σουΟ Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες.
Κάτι λαμόγια που έχουν ψύχωση με τη μαλακία και την κάνουν λάστιχο κάθε μέρα εδώ και χρόνια δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι άλλοι ήταν ανέκαθεν εγκρατείς και συντηρούν τις δυνάμεις τους για να είναι ως τα γεράματα το ίδιο ικανοί. :-*
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Κάτι λαμόγια που έχουν ψύχωση με τη μαλακία και την κάνουν λάστιχο κάθε μέρα εδώ και χρόνια δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι άλλοι ήταν ανέκαθεν εγκρατείς και συντηρούν τις δυνάμεις τους για να είναι ως τα γεράματα το ίδιο ικανοί. :-*
Για αυτό εσύ μαλακιζεις μόνο την κωλοτρυπιδα σου?
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Πίκερ άμα κάποιος χύνει 4 φορές τη βδομάδα, τι διαφορά έχει αν το κάνει μέσα στην καπότα ή στο χέρι του; (εκτός από το ότι επιβάλεσαι στην πουτάνα, το είπαμε αυτό).Κάτι λαμόγια που έχουν ψύχωση με τη μαλακία και την κάνουν λάστιχο κάθε μέρα εδώ και χρόνια δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι άλλοι ήταν ανέκαθεν εγκρατείς και συντηρούν τις δυνάμεις τους για να είναι ως τα γεράματα το ίδιο ικανοί. :-*
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.831
- Πόντοι
- 4.655
Ο πικας ζωγκραφιζει τουντεη.
Σορρυ φίλος αλλά η μαλακία είναι μία χαρά. Αμά δε σου αρέσει να την παίζεις τότε έχεις ψυχολογικά.
Π
Σορρυ φίλος αλλά η μαλακία είναι μία χαρά. Αμά δε σου αρέσει να την παίζεις τότε έχεις ψυχολογικά.
Π
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 27 ισόγειο: Λορένα. :-* Το είχα δει πολλές φορές αυτό το μωρό αλλά δίσταζα να μπω γιατί είχα άλλες επιλογές. Σήμερα που έλειπαν πολλές και το είδα πολύ περιποιημένο το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ. Μπαίνει στα στάνταρ.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο πούστικο κωλάντερο του acapoeira και στο διεμφυλικό μουνί του nik1410. :-*
- Κολωνού 27 ισόγειο: Λορένα. :-* Το είχα δει πολλές φορές αυτό το μωρό αλλά δίσταζα να μπω γιατί είχα άλλες επιλογές. Σήμερα που έλειπαν πολλές και το είδα πολύ περιποιημένο το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ. Μπαίνει στα στάνταρ.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο πούστικο κωλάντερο του acapoeira και στο διεμφυλικό μουνί του nik1410. :-*
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις