Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ναι χρησιμοποίησα τις δικές σου λέξεις για να καταλάβεις πόσο γελοίος ακούγεσαι, αφού κι εσύ με τις 300+ κριτικές στις πουτάνες πας που σνομπάρεις. Κατά τα άλλα μας πουλάς μούρη ότι γαμάς τσάμπα και το παίζεις έξυπνος.  :uglystupid: :jerking2:

απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα...

έλα πάρε τον πούλο τώρα μούλε , και μη με ξαναπαραθέσεις σκουπίδι

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.890
Πόντοι
41.129
Οι πουτάνες σε θυμούνται για πάντα έστω κι αν τις γαμάνε κάθε μέρα άλλοι 100.

Αχ βρε πικερ ποσο δικιο εχεις όχι μονο σε αυτό αλλα και ακομα παραπερα αφου θυμούνται και με ποια πηγες .Σημερα με ειδε μια κορασιδα σε ένα τσαρδι που ειχα να την δω πανω από χρονο.
Η ιδια μου μιλησε σε προσωπικο τονο και με ρωτησε αν είμαι καλα και ότι ειχε καιρο να με δει, εγω δεν θυμομουν
αν την ειχα γαμησει οποτε τη ρωτησα αν ειχα περασει ποτέ στο δωματιο μαζι της, η ιδια μου απαντησε όχι εμενα
δε με εχεις παρει αλλα εχεις παρει την άλλη κοπελα που δουλεύαμε μαζι την...
Ειχε δικιο, που στο διαολο το θυμοταν αυτό δεν ξερω...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Αχ βρε πικερ ποσο δικιο εχεις όχι μονο σε αυτό αλλα και ακομα παραπερα αφου θυμούνται και με ποια πηγες .Σημερα με ειδε μια κορασιδα σε ένα τσαρδι που ειχα να την δω πανω από χρονο.
Η ιδια μου μιλησε σε προσωπικο τονο και με ρωτησε αν είμαι καλα και ότι ειχε καιρο να με δει, εγω δεν θυμομουν
αν την ειχα γαμησει οποτε τη ρωτησα αν ειχα περασει ποτέ στο δωματιο μαζι της, η ιδια μου απαντησε όχι εμενα
δε με εχεις παρει αλλα εχεις παρει την άλλη κοπελα που δουλεύαμε μαζι την...
Ειχε δικιο, που στο διαολο το θυμοταν αυτό δεν ξερω...
Φημολογείται ότι είσαι αξέχαστος φαρμακοψώλης Δημήτρη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.890
Πόντοι
41.129
Φημολογείται ότι είσαι αξέχαστος φαρμακοψώλης Δημήτρη.

Τα περισσοτερα ευσημα τα παιρνω στο γλειφομουνι παντως.
Οι κορασιδες που με ξερουν και πηγαινω συχνα σε αυτές δε με αφηνουν να της γαμησω αμα δε φαω το μουνι τους πρωτα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τα περισσοτερα ευσημα τα παιρνω στο γλειφομουνι παντως.
Οι κορασιδες που με ξερουν και πηγαινω συχνα σε αυτές δε με αφηνουν να της γαμησω αμα δε φαω το μουνι τους πρωτα.
Ας μαντέψω, ο νόμος πίκερ το απαγορεύει αυτό ως ένδειξη υποτέλειας στη γυναίκα  :bottom:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
εγώ ξέρω έναν άλλο ασχημομουρη αλοδαπο άνεργο με πρόβλημα υγείας που έχει καταγαμήσει το συμπαν κάθε δυο μήνες γαμεί και απο διαφορετική 20χρονη μουνάρα
Δεν διευκρινίζεις βέβαια αν πρόκειται για 20χρονη μουνάρα ιερόδουλη η όχι  :dancing:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Ας μαντέψω, ο νόμος πίκερ το απαγορεύει αυτό ως ένδειξη υποτέλειας στη γυναίκα  :bottom:

Απο ότι θυμάμαι έχει πει ο ίδιος οτι γλύφει αν το θέλει η κοπέλα. Φαντάζομαι οτι ο νόμος πίκερ το απαγορεύει σε περίπτωση που δεν ευχαριστεί εσένα που γλείφεις. :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση της μαλακίας με τα sex robots και του σεξ με τις πουτάνες. Είναι τραγικό και μόνο που κάποιοι ελεεινοί μαλάκες το συζητάνε. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι πουτάνες είναι κανονικές γυναίκες με όνομα, ταυτότητα, προσωπικότητα, κανονική ζωή που απλά δέχονται να υποταχθούν σεξουαλικά σε πολλούς άντρες για λίγα (ή πολλά) ευρώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Λορένα. :-* Το είχα δει πολλές φορές αυτό το μωρό αλλά δίσταζα να μπω γιατί είχα άλλες επιλογές. Σήμερα που έλειπαν πολλές και το είδα πολύ περιποιημένο το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ. Μπαίνει στα στάνταρ.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο πούστικο κωλάντερο του acapoeira και στο διεμφυλικό μουνί του nik1410.  :-*
ωχ παλι με ξεπερασες, εγω ο καημενος εκανα κανα μισαωρο σεξ και εχυσα μεσα χωρις προφυλακτικο σημερα.

τα αλλα τα πουστικα να τα πεις στον καθρεφτη κωλοδακτυλιασμενη γεροντολαγνα πορνη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το σεξ δεν είναι μόνο ηδονή. Αν θέλεις μόνο ηδονή τραβάς μια μαλακία. Το σεξ το κάνεις γιατί ως άντρας έχεις την ψυχολογική ανάγκη να επιβάλλεσαι με την πούτσα σου στο ασθενές φύλο. Πόσο μαλάκας είναι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό.  :idiot:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο nik1410 έχω πιο σοβαρά πράγματα να πω από το να ασχολούμαι μαζί σου. Δεν μας ενδιαφέρει πόσες φορές και πόση ώρα γαμάς τη γκόμενά σου. Το ξέρουμε ότι είσαι ελεεινιδο-γλείφτης. Εδώ απευθύνομαι σε πιο υποψιασμένους τύπους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη εσύ έχεις καταλάβει πόσο ανόητο είναι το να κυνηγάς το μουνί τη στιγμή που σε αυτή την πόλη το μουνί κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Με αυτή την τιμή που υπάρχει το μουνί που δεν εκδίδεται θα έπρεπε να σε παρακαλάει να το γαμήσεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.006
Πόντοι
10.686
διάγνωση σοβαρής νοητικής έκπτωσης.

ντάξει έστω δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είμαι απο 17χρονών στην πιάτσα ( που δεν είναι και δυσκολο δλδ) , το κουμπάκι στο προφίλ μου που δείχνει ότι έχω καμιά 450αριά κριτικές τόσο πυρηνική φυσική σας φαίνεται να το πατήσετε ?!

ά ρε αυτιστικά στράκια  :2funny: :2funny:

τα μεσάνυχτα πάντως πάλι πιάτσα θα είμαι  :hi:
Εκεί που θα παίρναμε όλοι κάμψεις θα ήταν αν έψηνες την γκόμενα για μπουρδελότσαρκα και να μπαίνατε μαζί δωμάτιο με την πουτάνα για παιχνίδι! :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μοναχικέ μπουρδελιάρη εσύ έχεις καταλάβει πόσο ανόητο είναι το να κυνηγάς το μουνί τη στιγμή που σε αυτή την πόλη το μουνί κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Με αυτή την τιμή που υπάρχει το μουνί που δεν εκδίδεται θα έπρεπε να σε παρακαλάει να το γαμήσεις.

Παρόλα αυτά τύπε τόσοι και τόσοι κάθονται και παρακαλάνε. Είναι απίστευτο. :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιοι κυνηγάνε τις γκόμενες; Τα άτομα που δεν μπορούν να γαμήσουν στα μπουρδέλα και τα άτομα που δεν αντέχουν χωρίς αγκαλιά. Αν είσαι άντρας που τελειώνει στο 10-λεπτο και αν έχεις καταλάβει τη ματαιότητα των σχέσεων δεν ψάχνεσαι καν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γελοίο υποκείμενο nik1410 έχω πιο σοβαρά πράγματα να πω από το να ασχολούμαι μαζί σου. Δεν μας ενδιαφέρει πόσες φορές και πόση ώρα γαμάς τη γκόμενά σου. Το ξέρουμε ότι είσαι ελεεινιδο-γλείφτης. Εδώ απευθύνομαι σε πιο υποψιασμένους τύπους.
δεν τα εχω με ελληνιδα, ρωσσιδα είναι η γκομενα μου και παιζει να γαμαω και περισσοτερες πουτανες από εσενα.
παρτα γκεη που σε καιει

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ποιοι κυνηγάνε τις γκόμενες; Τα άτομα που δεν μπορούν να γαμήσουν στα μπουρδέλα και τα άτομα που δεν αντέχουν χωρίς αγκαλιά. Αν είσαι άντρας που τελειώνει στο 10-λεπτο και αν έχεις καταλάβει τη ματαιότητα των σχέσεων δεν ψάχνεσαι καν.

;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
δεν τα εχω με ελληνιδα, ρωσσιδα είναι η γκομενα μου και παιζει να γαμαω και περισσοτερες πουτανες από εσενα.
παρτα γκεη που σε καιει

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πιkεράκος είναι σουρρεαλιστής !  :rockon:

Έχει εμπνυστεί από το φιλμ
η " ωραία της Ημέρας " του Μπουνιουέλ ( La belle de jour)

01-3717.jpg

Η Κατρίν Ντενέβ, ενώ είναι πλούσια, δουλεύει από
χόμπυ σε μπουρδέλο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom