Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω πικερ μεσα στο γαμο εκανα σεξ 8 φορες την εβδομαδα, εκτος γαμου 7 φορες την εβδομαδα. ψαξε να βρεις και αλλες στατιστικες. κατω απο τα αρχιδια μου εισαι και τοτε και τωρα.
Για πες άρχοντα, ποιές έκανες να χύσουν με γλειφομούνι !
Κατάφερες και τη Ντορίνα ; :o
Από την παραπάνω αναδημοσιευμένη κριτική εξάγω τα εξής συμπεράσματα:1)Οι επαγγελαματίες πόρνες μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες έκλυσης των συνουσιοπιοειδών εξίσου αποτελεσματικά με τις ''κανονικές'' γκόμενες.2)Όλα αυτά μπορούν να διαδραματιστούν μόνο σε κωλόμπαρα ή στριπτιζάδικα και κατηγορηματικά όχι σε μπουρδέλο όπου επικρατεί καθεστώς αγχωμένης παράτριψης σε παθητικό κρέας.έλα αφιέρωση στα αυτιστικά στράκια ξερουν αυτά (θα ανεβει συντομα κριτικουλα) :
...δημιουργία διηδονιστικής τέχνης
...συναντήθηκα μετά απο καιρό με παλιό μου φίλο , και είπαμε να τα πούμε στο εν λόγω φιλόξενο στριποκωλομπαρικό στέκι ...
...η δυσφορία απο τις πρωινές κοινωνικές υποχρεώσεις μετατράπηκε σε μια παράξενη νυχτερινή τάση για δημιουργία κάτι παράξενου ...το οποίο μετουσιώθηκε σε έναν άτακτο διηδονισμό.
η πρώτη κοπέλα ψιλόλιγνη με μικρό στήθος και καλλιγραμμα οπίσθια, με κάπως πιο ευγενική φυσιογνωμία
και η δευτερη λίγο πιο πληθωρική , με εκσεσημασμένες φυσικές μαστικές καμπυλότητες πιο ευμεγέθη οπίσθια και πιο άτακτη ...
η ανήθικη πρόταση μου έγινε δεκτή και η χημεία στο μίγμα άρχισε να αποδίδει θερμότητα απο τις παράξενες εσωτερικές αντιδρασεις που υλοποιούνταν στον πίσω καναπέ...
γλωσσόφιλα μεταξύ τους , η μια να λείχει τους μαστούς της άλλης , και να ραπίζει τα οπίσθια της άλλης ...και κάπου εκεί να μπαίνω στην παράσταση και γω ...έλειχα τους μαστούς της μιας με την συνοδεία της άλλης και τούμπαλιν ...η μια να μου πιάνει το πέος ενώ εγώ να πιάνω το αιδοίο της άλλης , και η άλλη το αιδοίο της άλλης ...έγιναν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί λειχιών και απτικών επαφών ...ενω η διέγερση μου αυξανόταν ...οι κοπέλες είχαν καυλώσει και γελούσαν πετώντας στη γλώσσα τους κάποιους ήχους που άρχιζαν απο "λεσβ..." με προφανές νοημα ...δεν άντεχα άλλο να βλέπω αυτά τα διεγερμένα θήλεα να τρίβονται αισθησιακά μεταξυ τους και πάνω μου , και απέκρινα το υγρο...συμπαρασύροντας στον εγκέφαλό μου το γνώρισμο ευφοριστικό συνουσιοπιοειδές που μου δημιουργησε ένα βαθυ άισθημα ικανοποιήσης και μια έξαψη ταυτόχρονα ...
ηταν απο τις καλύτερες διηδονιστικές αλχημείες που έχω δημιουργήσει ποτέ ...
10 ευρώ το ποτό μαζί με ένα χορό (με κουπόνι)
5 ευρώ ο χορός
ποτο κοπέλας δεν ξέρω
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.τι αφιέρωση θα μου δώσεις ρε άρρωστε ?
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.
Στους άρρωστους αρμόζει συμπόνοια, κατανόηση, οίκτος, ανοχή, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, κτλ
.... για έναν μοναχικό τύπο.
Ποστάρισμα πολλών κιλών.Ο μέσος όρος γαμησιού πέφτει. Παλιά όταν παντρευότανε γαμάγανε κατά το δοκούν, ο άντρας έδινε το ρυθμό, ήταν μέσα στα συζυγικά καθήκοντα της γυναίκας. Τώρα άμα δε θέλει η γυναίκα δεν γαμάς.
Ποιές θέλουν να τον τρώνε; Ελάχιστες. Όλοι θέλουνε να γαμάνε, έχουν δεν έχουν πούτσο.