Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω πικερ μεσα στο γαμο εκανα σεξ 8 φορες την εβδομαδα, εκτος γαμου 7 φορες την εβδομαδα. ψαξε να βρεις και αλλες στατιστικες. κατω απο τα αρχιδια μου εισαι και τοτε και τωρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά είμαι πάνω από το μουνί σου. Εσύ έχεις φάει πολλές αφιερώσεις, θα σε λυπηθώ και θα δώσω την επόμενη αλλού.  :-*

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τωρα μιλας σωστα.
πανω είμαι εγω που γαμαω 7 φορες.
κατω εισαι εσυ που γαμας 4 φορες.
πιο κατω τα μουνια που γαμιουνται.
πιο κατω εσυ οταν κωλοδακτυλιαζεσαι.
και ακομη πιο κατω εσυ σε 20 χρονακια που θα γινεις πουτανακι για παππουδες οπως ονειρευεσαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέχασες να πεις και για τις 7 φορές την εβδομάδα που τραβάς μαλακία ενώ εγώ την έχω κομμένη 7 χρόνια. Μαλάκα.  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά σε γράφω στα αρχίδια μου και εφαρμόζω τον περήφανο νόμο μου. ΕΣΥ πονάς, ΕΣΥ ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου.  :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω κατηργησα τον  νομο σου και περναω καλυτερα. μη παρασύρεις και αλλους στην ολιγαρκεια του κομμουνισμου. ειμαστε καπιταλιστικα οντα θελουμε ποσοτητα και ποιοτητα. σισιτιοφαγε πισωγλεντη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκανες 28 λεπτα σεξ αυτην την εβδομαδα αγαμητε? εφτασες τον ημερησιο μεσο ορο μου ολη την εβδομαδα σου?
χαχαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν και πόσο γαμάνε τα λαμόγια. Ειλικρινά δεν μας νοιάζει καθόλου. Εμείς θέλουμε απλά στα 80 μας να έχουμε τελειώσει τουλάχιστον 10.200 φορές μετά από σεξ. Και αυτό θα το καταφέρουμε ό,τι και να συμβεί.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.869
Πόντοι
41.129
:rockon: :rockon: :rockon:

Για πες άρχοντα, ποιές έκανες να χύσουν με γλειφομούνι !  :rockon:

Κατάφερες και τη Ντορίνα ;  :o

το Ντορινακι σπαρταρουσε και έτρεμαν τα πόδια της..
Η Σονια απο φυλής μου ειχε δωσει τα ευσημα της επισης, οπως και πολλες άλλες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
έλα αφιέρωση στα αυτιστικά στράκια ξερουν αυτά  (θα ανεβει συντομα κριτικουλα) :

...δημιουργία διηδονιστικής τέχνης

...συναντήθηκα μετά απο καιρό με παλιό μου φίλο , και είπαμε να τα πούμε στο εν λόγω φιλόξενο στριποκωλομπαρικό στέκι ...
...η δυσφορία απο τις πρωινές κοινωνικές υποχρεώσεις μετατράπηκε σε μια παράξενη νυχτερινή τάση για δημιουργία κάτι παράξενου ...το οποίο μετουσιώθηκε σε έναν άτακτο διηδονισμό.
η πρώτη κοπέλα ψιλόλιγνη με μικρό στήθος και καλλιγραμμα οπίσθια, με κάπως πιο ευγενική φυσιογνωμία
και η δευτερη λίγο πιο πληθωρική , με εκσεσημασμένες φυσικές μαστικές καμπυλότητες  πιο ευμεγέθη οπίσθια και πιο άτακτη ...
η ανήθικη πρόταση μου έγινε δεκτή και η χημεία στο μίγμα άρχισε να αποδίδει θερμότητα απο τις παράξενες εσωτερικές αντιδρασεις που υλοποιούνταν στον πίσω καναπέ...
γλωσσόφιλα μεταξύ τους , η μια να λείχει τους μαστούς της άλλης , και να ραπίζει τα οπίσθια της άλλης ...και κάπου εκεί να μπαίνω στην παράσταση και γω ...έλειχα τους μαστούς της μιας με την συνοδεία της άλλης και τούμπαλιν ...η μια να μου πιάνει το πέος ενώ εγώ να πιάνω το αιδοίο της άλλης , και η άλλη το αιδοίο της άλλης ...έγιναν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί λειχιών και απτικών επαφών ...ενω η διέγερση μου αυξανόταν ...οι κοπέλες είχαν καυλώσει και γελούσαν πετώντας στη γλώσσα τους κάποιους ήχους που άρχιζαν απο "λεσβ..." με προφανές νοημα ...δεν άντεχα άλλο να βλέπω αυτά τα διεγερμένα θήλεα να τρίβονται αισθησιακά μεταξυ τους και πάνω μου , και απέκρινα το υγρο...συμπαρασύροντας στον εγκέφαλό μου το γνώρισμο ευφοριστικό συνουσιοπιοειδές που μου δημιουργησε ένα βαθυ άισθημα ικανοποιήσης και μια έξαψη ταυτόχρονα ...
ηταν απο τις καλύτερες διηδονιστικές αλχημείες που έχω δημιουργήσει ποτέ ...
10 ευρώ το ποτό μαζί με ένα χορό (με κουπόνι)
5 ευρώ ο  χορός
ποτο κοπέλας δεν ξέρω
Από την παραπάνω αναδημοσιευμένη κριτική εξάγω τα εξής συμπεράσματα:1)Οι επαγγελαματίες πόρνες μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες έκλυσης των συνουσιοπιοειδών εξίσου αποτελεσματικά με τις ''κανονικές'' γκόμενες.2)Όλα αυτά μπορούν να διαδραματιστούν μόνο σε κωλόμπαρα ή στριπτιζάδικα και κατηγορηματικά όχι σε μπουρδέλο όπου επικρατεί καθεστώς αγχωμένης παράτριψης σε παθητικό κρέας.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
τι αφιέρωση θα μου δώσεις ρε άρρωστε ?
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.
Στους άρρωστους αρμόζει συμπόνοια, κατανόηση, οίκτος, ανοχή, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, κτλ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655
Παιδες, δεν ξέρω για εσάς, έγω είχα λιγότερες ορέξεις όταν ήμουν μόνος μου και περνούσα πολύ καλά.

Σε σχέση πάντα έχω πιο μεγάλες σεξουαλικές ανάγκες.

Άρα, έχω καταλήξει ότι η ποσότητα στο σεξ ειναι ανούσια. Προτιμώ να πηδάω ποιοτικά, παρά ποσοτικά. Και πολλές φορές, μία μαλακία είναι σούπερ.

Π

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Ο μέσος όρος γαμησιού πέφτει. Παλιά όταν παντρευότανε γαμάγανε κατά το δοκούν, ο άντρας έδινε το ρυθμό, ήταν μέσα στα συζυγικά καθήκοντα της γυναίκας. Τώρα άμα δε θέλει η γυναίκα δεν γαμάς.

Ποιές θέλουν να τον τρώνε; Ελάχιστες. Όλοι θέλουνε να γαμάνε, έχουν δεν έχουν πούτσο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το νόμο του Picker δεν τον ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα στο σεξ όσο η αποφυγή της μαλακίας. Μας ενδιαφέρει και η ποσότητα αλλά μόνο στο βαθμό που εξασφαλίζει την τιμή μας ως άντρες. Θέλουμε δηλαδή να κάνουμε τόσο σεξ όσο θα μας κάνει αρκετά περήφανους ως επιβήτορες και ως άντρες. Και νομίζω ότι ο ελάχιστος στόχος των 10.200 ολοκληρωμένων επαφών από τα 15 ως τα 80 (το οποίο σημαίνει 3+ φορές την εβδομάδα μέσο όρο) είναι ένα πάρα πολύ καλό νούμερο για έναν μοναχικό τύπο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τελικά diogenis_c μου φαίνεσαι αρκετά συμπαθητικός τύπος. Σε όλες τις έρευνες που γίνονται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια αυτό ακριβώς είναι το συμπέρασμα, ότι οι νέες γενιές γαμάνε λιγότερο από τις παλιές. Ο nik1410 πετάει κάτι τρελά νούμερα που τα βγάζει από το μυαλό του. Και αν γαμάει ο ίδιος τόσο πολύ να το χαίρεται αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εμάς εδώ μας αφορά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.
Στους άρρωστους αρμόζει συμπόνοια, κατανόηση, οίκτος, ανοχή, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, κτλ

Ευθανασία..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Ο μέσος όρος γαμησιού πέφτει. Παλιά όταν παντρευότανε γαμάγανε κατά το δοκούν, ο άντρας έδινε το ρυθμό, ήταν μέσα στα συζυγικά καθήκοντα της γυναίκας. Τώρα άμα δε θέλει η γυναίκα δεν γαμάς.

Ποιές θέλουν να τον τρώνε; Ελάχιστες. Όλοι θέλουνε να γαμάνε, έχουν δεν έχουν πούτσο.
Ποστάρισμα πολλών κιλών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom