Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.
Στους άρρωστους αρμόζει συμπόνοια, κατανόηση, οίκτος, ανοχή, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, κτλ
εχεις απόλυτο δίκιο , αλλά μου εξάπτει κατώτερα ένστικτα γιατί εφόσον ο ίδιος δεν θέλει να "θεραπευτεί" και δεν αναγνωρίζει την πάθησή του , με εξάπτει να του συμπεριφέρομαι με κατάπτυστο και απαξιωτικό τρόπο ...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
εχεις απόλυτο δίκιο , αλλά μου εξάπτει κατώτερα ένστικτα γιατί εφόσον ο ίδιος δεν θέλει να "θεραπευτεί" και δεν αναγνωρίζει την πάθησή του , με εξάπτει να του συμπεριφέρομαι με κατάπτυστο και απαξιωτικό τρόπο ...
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά το κάνει επίτηδες κατά 70%

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Μου το είπε ο digweed, που πέτυχε τον Picker σε φάση μετασυνουσιακής χαύνωσης και του το εκμυστηρεύτηκε.
Μόλις αδειάσει τα παπάρια του ο Picker, είναι σα να του έχεις κάνει τον ορό της αλήθειας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω γιατί σατανίζεσαι με τον Πίκερ, αφού τον θεωρείς άρρωστο.
Στους άρρωστους αρμόζει συμπόνοια, κατανόηση, οίκτος, ανοχή, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, κτλ

όχι φιλε δεν είναι ετσι .

ο τρελος του χωριου όταν βγαινει πλατεια και κανει τον αντρα είναι για τις σαπιες ντοματες.

και αυτό κανουμε του ριχνουμε σαπιες ντοματες για να τον κοροϊδεύουμε και να γελαμε.

το αξιζει 100%.

θα τον λυπομασταν αν καθότανε στα αβγα του και δεν το επαιζε μαγκας.

μαγκας ποιος??? ο αποτυχημένος εραστης που δεν ξερει να πλησιασει γυναικα, ο δακτυλακιας γκεη που δεν εχει το θαρρος να παραδεχτει την ομοφυλοφιλια του και την μεταθετει για τα γεραματα με την δικαιολογια οτι τοτε θα χρειαζεται τα λεφτα των παππούδων που φαντασιώνεται, για να συνεχισει να μπουρδελιαζει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
το Ντορινακι σπαρταρουσε και έτρεμαν τα πόδια της..
Η Σονια απο φυλής μου ειχε δωσει τα ευσημα της επισης, οπως και πολλες άλλες

:rockon: :rockon: :rockon:

Για πες και άλλες, εκτός από αυτές που ήδη ανέφερες Ντορίνα και Σόνια.
Εχεις δοκιμάσει Αντζελίνα ; Αννα-Ιλόνα ; 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.869
Πόντοι
41.129
:rockon: :rockon: :rockon:

Για πες και άλλες, εκτός από αυτές που ήδη ανέφερες Ντορίνα και Σόνια.
Εχεις δοκιμάσει Αντζελίνα ; Αννα-Ιλόνα ; 

αννα-ιλονα εχω παρει 1-2 φορες αλλα δεν ταιριαξαμε, τη βρηκα κρυα και ψυχρη, επισης δεν κανει 69
προφανως το ξερεις αλλα θελεις να με πιασεις αδιαβαστο...  :orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.002
Πόντοι
10.686
Ο Λαδάκης είναι ωραίο παιδί και οι κορασίδες παρακάμπτουν το επίσημο πρόγραμμα... ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.869
Πόντοι
41.129
Μιας και ανεφερες τη Ντορινα να πω ότι εφυγε για γιορτες στη χωρα της και θα γυρισει μετα τις γιορτες.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Μιας και ανεφερες τη Ντορινα να πω ότι εφυγε για γιορτες στη χωρα της και θα γυρισει μετα τις γιορτες.
Η χωρα της πρεπει να ειναι το Ροβανιεμι γιατι τετοια παγοκολωνα δεν εχω ξαναγαμησει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.869
Πόντοι
41.129
Η χωρα της πρεπει να ειναι το Ροβανιεμι γιατι τετοια παγοκολωνα δεν εχω ξαναγαμησει

με το γλείφομουνι που της έκανα πριν φύγει πηρε φωτια το μουνι της
και η ιδια αναψοκοκκινισε, θα παει βόρειο πολο και θα λιωσουν οι πάγοι απο την καψα της.... εγω να μαι καλά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

ο τρελος του χωριου όταν βγαινει πλατεια και κανει τον αντρα είναι για τις σαπιες ντοματες.

και αυτό κανουμε του ριχνουμε σαπιες ντοματες για να τον κοροϊδεύουμε και να γελαμε.

το αξιζει 100%.

μαγκας ποιος??? ο αποτυχημένος εραστης που δεν ξερει να πλησιασει γυναικα, ο δακτυλακιας γκεη που δεν εχει το θαρρος να παραδεχτει την ομοφυλοφιλια του και την μεταθετει για τα γεραματα με την δικαιολογια οτι τοτε θα χρειαζεται τα λεφτα των παππούδων που φαντασιώνεται, για να συνεχισει να μπουρδελιαζει.

είδες θα βγεί και συμπέρασμα για τα αίτια του bulling των ψυχιατρικών ασθενών

είναι σχολείο του bou

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.869
Πόντοι
41.129

το αξιζει 100%.

τυπε τι είναι αυτα που γράφεις ....
θέλεις να μπει μεσα ο πικερ να τα κανει λιμπα ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 1 δεξιά: Χριστίνα. :-* Ρομαντική ατμόσφαιρα σήμερα με σομπίτσα στο δωμάτιο όπου ζέστανα τα χέρια μου πριν την αγγίξω. Πάντα φερόμαστε στις κοπέλες με αγάπη και τρυφερότητα. Δεν είναι λίγο αυτό που κάνουν για εμάς.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα του nik1410 και στο τρυφερό μουνάκι του rigormortis. Δεν έχετε δουλειά στο site αυτό. Μη μας πρήζετε τα αρχίδια κορίτσια κάθε μέρα. Θα τρώτε την πούτσα μου συνεχώς. :-*

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα του nik1410 και στο τρυφερό μουνάκι του rigormortis. Δεν έχετε δουλειά στο site αυτό. Μη μας πρήζετε τα αρχίδια κορίτσια κάθε μέρα. Θα τρώτε την πούτσα μου συνεχώς. :-*

εισε θεος προσκηνο θεε

:headbaning2:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελεεινά υποκείμενα χωρίς αρχίδια, άτομα που κατά τύχη γεννήθηκαν άντρες. Σιχαμένοι ψεύτες που θα έπρεπε να φοράνε φούστες αντί για παντελόνια. Ανίκανες λούγκρες που δεν τους σηκώνεται ούτε με γερανό. Τρώνε καλά την πούτσα του Picker.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ελεεινά υποκείμενα χωρίς αρχίδια, άτομα που κατά τύχη γεννήθηκαν άντρες. Σιχαμένοι ψεύτες που θα έπρεπε να φοράνε φούστες αντί για παντελόνια. Ανίκανες λούγκρες που δεν τους σηκώνεται ούτε με γερανό. Τρώνε καλά την πούτσα του Picker.

δωσε και λιγο στον στουκα σε εχει μεγαλη αναγκη  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι δουλειά έχουν στο site αυτό τέτοια γελοία υποκείμενα που χλευάζουν το νόμο του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη; Πώς είναι δυνατόν να τους ανέχεται η διοίκηση του site; Έχουν καταλάβει τι είναι εδώ μέσα ο Picker αυτά τα γλοιώδη μουνιά;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

προσκηνω αρχηγε. με τη βοθηα του Κυριου να διδαξης το  νομο παντου. να ξερης για τους οπαδους εισε κατι σαν τους 12 αποστολους :rockon: :rockon: προχορα μπρος τυπε Πικερ....  ξεσκεπαζε τις λογκρεςωτους  ανηκανους :s&m_3:

στο μποθτζον σου..μακρυα ειναι το νησι της ουτοπιας :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom