You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
Πικερ θα πας καπου τα Χριστουγεννα με την κοπέλα σου?
Ισως καπου στην ομορφη ελληνική επαρχία, με χιονια, μπροστα στο τζακι και κόκκινο κρασί, καλό φαγητό, βολτα στο χιονοδρομικό και μετά ατελίωτο με την γκομενά σου...
... ή μήπως θα την βγαλεις σε μπουρδέλα του μεταξουργείου, με 5λεπτα γαμησια, αναμεσα σε βρωμερά πακια και επιστροφή μετά στη μάμα και τον μπαμπά σου και στο παιδικό κρεβατάκι σου?
Stekas72 την τελευταία εβδομάδα του χρόνου σκέφτομαι να το καθιερώσω να ρίχνω 5 γαμήσια αντί για 4 που ρίχνω όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα γαμήσω και θα χύσω σε 5 διαφορετικά μουνιά.
Εσύ αντίθετα μαλακοκαύλη θα είσαι με το ίδιο βρωμόμουνο που έχεις βαρεθεί να γαμάς εδώ και 20 χρόνια και τη βλέπεις πια σαν αδερφή σου. Δυστυχώς θα σε έχει όλη την ώρα από κοντά φαντάζομαι και δεν θα μπορείς ούτε να ξεμυτίσεις. Φιλάκια. :-*
Δηλαδη θα αυξησεις τα 5λεπτα από 4 σε 5 για μια εβδομάδα, μιλαμε για τρελη διασκέδαση....
Ενω εγω θα είμαι με την μουναρα γυναικα μου σε γραφικό ορεινό μέρος με χιονια, μπροστα στο τζακι και κόκκινο κρασί, καλό φαγητό, βολτα στο χιονοδρομικό και μετά ατελίωτο ...
Χθες περασα από την Ουκρανή και της εκανα το δωρο της
Αυτή τη μαλακία με τα "5-λεπτα γαμήσια" μου βγάλτε την επιτέλους από το ρεπερτόριό σας. Σας έχω παραθέσει επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι και εσείς κατά μέσο όρο τόσο γαμάτε. Ο υπόλοιπος χρόνος που περνάτε με τις γυναίκες σας είναι "αέρας", δηλαδή αγκαλίτσες και φιλάκια, επειδή είστε ελεεινοί πυρφόροι. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε μια ηλίθια γκόμενα να είναι συνέχεια μαζί μας.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.610
- Πόντοι
- 6.056
τι χιονια και κρασια τυπε μου?Δηλαδη θα αυξησεις τα 5λεπτα από 4 σε 5 για μια εβδομάδα, μιλαμε για τρελη διασκέδαση....
Ενω εγω θα είμαι με την μουναρα γυναικα μου σε γραφικό ορεινό μέρος με χιονια, μπροστα στο τζακι και κόκκινο κρασί, καλό φαγητό, βολτα στο χιονοδρομικό και μετά ατελίωτο ...
Χθες περασα από την Ουκρανή και της εκανα το δωρο της
και ποιος θα κανει την απονομη?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.610
- Πόντοι
- 6.056
θα ανταλαξουν τιτλους με τον στεκαΤην απονομή θα την κάνει ο pussy wagon.
ο ενας θα στεψει τον αλλον ..
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε μια ηλίθια γκόμενα να είναι συνέχεια μαζί μας.
και τοτε γιατι παρακαλάς μυξοκλαιγοντας στα τηλεφωνα επι μια 15ετια αυτη τη γκομενα που ειχες πλατωνικη σχέση ??
και στα κεφαλοσκαλα καθε μπουρδελου του μεταξουργειου γιατι γονατιζεις και ξεφτυλίζεσαι στα κλαματα και στα παρακάλια??
Ποτέ δεν έχω παρακαλέσει γκόμενα που είχα πλατωνική σχέση. Στέλνω μηνύματα ή παρενοχλώ γκόμενες ή πουτάνες που έχω ήδη γαμήσει για να τους θυμίζω τη σχέση που έχουν ή είχαν μαζί μου. Είναι ένας τρόπος για να περνάω την ώρα μου αυτός.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Ποτέ δεν έχω παρακαλέσει γκόμενα που είχα πλατωνική σχέση. Στέλνω μηνύματα ή παρενοχλώ γκόμενες ή πουτάνες που έχω ήδη γαμήσει για να τους θυμίζω τη σχέση που έχουν ή είχαν μαζί μου. Είναι ένας τρόπος για να περνάω την ώρα μου αυτός.
ναι ναι ξεφτυλίζεσαι στα παρακάλια στα μυξοκλάματα και στα γονατίσματα για να περάσει η ώρα σου μιας και δεν δίνεις σημασία στις γκομενες και τις απαξιώνεις...
πήγαινε μόνος σου στο ιδρυμα ρε αυτιστικέ μην ταλαιπωρείς άλλο τους γονείς σου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
τι χιονια και κρασια τυπε μου?
και ποιος θα κανει την απονομη?
Το οτι θα είμαι εκτος Αθηνων δεν σημαίνει πως ως προεδρος της BOUEFA δεν θα είμαι παρων.
Η στεψη του MR MALAKAS 2017 θα γίνει κανονικά!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
θα ανταλαξουν τιτλους με τον στεκα
ο ενας θα στεψει τον αλλον ..
Εγω αποκλείστηκα τυπε.... το τι κανει η αθλια παραγκα του βανακια μου είναι αδιαφορο.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Έχω λιώσει με τις μαλακίες που λέτε εδώ μέσα για να την πείτε στον Πίκερ. Ο άλλος λέει θα πάει Ζυρίχη αλλά θα μένει σε σαλέ στις Άλπεις. Θα οδηγεί δηλαδή 160km τη μέρα πήγαινε έλα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Την απονομή θα την κάνει ο pussy wagon.
θα κοψω στεκωλους
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Θα επεκτείνω ρε μυστη. Μετά τα επαγγελματικά θα πάω ΆλπειςΈχω λιώσει με τις μαλακίες που λέτε εδώ μέσα για να την πείτε στον Πίκερ. Ο άλλος λέει θα πάει Ζυρίχη αλλά θα μένει σε σαλέ στις Άλπεις. Θα οδηγεί δηλαδή 160km τη μέρα πήγαινε έλα.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Θα επεκτείνω ρε μυστη. Μετά τα επαγγελματικά θα πάω Άλπεις
Ναι, ΟΚ...
Σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, κλείνω 7 χρόνια αμαλάκιστος. 7 χρόνια που δεν έχω τελειώσει ποτέ μόνος χωρίς γυναίκα - εκτός από κάποιες αναπόφευκτες ονειρώξεις. 7 χρόνια υπερηφάνειας και πιστής τήρησης του όρκου μου στο νόμο του Picker.
Με το νόμο του Picker έχω αποδείξει πώς γίνεται να είναι κάποιος για πάντα μόνος αλλά να χύνει πάντα με σεξ. Με το νόμο του Picker έχω αντιστρέψει το να είναι κάποιος μπακούρι από στίγμα και ντροπή σε πλεονέκτημα και τιμή. Με το νόμο του Picker έχω κάνει περήφανους όλους τους φτωχούς και τίμιους μοναχικούς άντρες. Εφαρμόζουμε τον θεόπνευστο νόμο του Picker!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις