Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
http://[URL unfurl="true"]www.nickpar.com/images/Misc/Exarxeia-Posters-LE.jpg[/img[/URL]]

Το αριστερό πόστερ είναι αφιερωμένο και στον Στέκα που με λέει αριστερό. Βλάκα Στέκα δεν γίνεται να γαμάς στα μπουρδέλα και να αριστερίζεις - δεν έχει καμία σημασία αν γαμάς παρέα με αλλοδαπούς. Ελπίζω - βλέποντας αυτό το πόστερ - να το καταλαβαίνεις. Σε όλο τον δυτικό κόσμο οι σοσιαλιστές βλέπουν τις πουτάνες σαν θύματα των "κακών" πορνοπελατών.
[/quote]

Οι περισσότερες πουτάνες επιλεγουν αυτή την δουλεια για το γρηγορο κέρδος.

Υπαρχουν και θυματα βέβαια, αλλα γενικά αυτές οι κοπέλες κανουν αυτή τη δουλειά από επιλογή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηλίθιε Στέκα θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να είχα γκόμενα αν το προσπαθούσα. Δεν έχω ανάγκη τη γυναικεία συντροφικότητα όπως εσύ. Και φυσικά δεν θα έριχνα ποτέ το ΕΓΩ μου για να κρατήσω μια γκόμενα αποκρύβοντας ότι γαμάω στα μπουρδέλα. Εσύ και τα υπόλοιπα ελεεινά λαμόγια είστε κακόμοιρα ανθρωπάκια που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ΦΥΣΙΚΑ το ότι είμαι γνήσιος μπουρδελιάρης με κάνει αυτόματα φιλελεύθερο και κεντροδεξιό. Σου εξήγησα το λόγο.  :sunglasses:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι αντρες πικερ
γαμανε,
φλερταρουν,
ΔΕΝ βαζουν τιποτα στον κωλο τους.

εσυ κανεις μονο το 1/3

μαλιστα το τριτο το μακρυτερο αρκει για να σε καταταξει στους γκεη.

αρα γκεης εισαι κατα βαση και οχι αντρας. χωνεψε το.

να μετονομαστει το θεμα σε πουστριλικια του πικερ αμεσα

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Ρε μάγκες όντως Υσχιει ότι  ο πικερ γυαλίζει τα πόμολα;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ ομολογησε ότι θελει στα γεραματα να φυστικωνεται από γερους για φραγκα , φαντασιώνεται να καταληξει πουτανακι και ακομη βγαινει να το παιξει αντρας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
δεν γαμω κωλ γκερλ, γαμαω στα μουρδελα καμμια 30ρια το χρονο όπως εσυ απλα αντι να ξυνομαι σαν εσενα τις υπολοιπες μερες γαμαω και γκομενες που μου κάθονται γιατι δεν τους λεω μαλακιες όπως κανεις εσυ μπουφο.
τους λεω μονο ότι είναι απαραιτητο να ξερουν. σιγα μην τους πω ολη μου την ζωη. ουτε αυτες την λενε την δικη τους.

Ο Πίκερ είναι 38 ή 39  ετών και θα μπορούσε να
πάρει κάποια ιδέα από την χρησή εποχή των μπουρδέλων
που ήταν από το 1993-1999.
Τα μπουρδελάκια τότε ήταν γεμάτα με Ρωσίδες και Ουκρανές
και άλλες από την πρώην ΕΣΣΔ και ερχόντουσαν συνέχεια νέες !
Πολλές όμορφες, δεν ήξερες ποιά να πρωτοπάρεις !

Ο Πικεράκος τότε δεν είχε πάρει χαμπάρι από
το πάρτυ !
Α, ρε Πικεράκο, έχασες την χρυσή εποχή !
Και τώρα έχει καλές , αλλά τότε υπήρχαν παντού όμορφες.
Πικεράκο , πρέπει:
Να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών να καλυφθεί η καραφλίτσα σου.
Να γραφτείς σε γυμναστήριο, διότι είσαι σαν φτερό στον άνεμο
Να τρως πρωτεϊνες, να πάρεις μυϊκή μάζα.
Να πάψεις να είσαι ΜΑΜΑΚΙΑΣ !
Να αγοράσεις andropenis ή μεγεθυντή, να πάρεις πάνω σου.

:rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.734
Πόντοι
5.827
nik1410, να περιμένεις αφιέρωση πάλι.  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
Ε χρησιμοποίησέ το κι εσύ, όση ώρα το προτείνεις στους άλλους. :P

Αρχηγέ, ίσα και όμοια είμαστε με τον Πίκερ;
Εγώ είμαι στα 18.5 εκ , ο Πίκερ κατά δήλωσή του στα 14.
Εγώ θα το χρησιμοποιήσω, προαιρετικά,  για να ξεπεράσω τα 20 εκ.
Ο Πίκερ το χρειάζεται.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ηλίθιε Στέκα θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να είχα γκόμενα αν το προσπαθούσα. Δεν έχω ανάγκη τη γυναικεία συντροφικότητα όπως εσύ. Και φυσικά δεν θα έριχνα ποτέ το ΕΓΩ μου για να κρατήσω μια γκόμενα αποκρύβοντας ότι γαμάω στα μπουρδέλα. Εσύ και τα υπόλοιπα ελεεινά λαμόγια είστε κακόμοιρα ανθρωπάκια που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια.

μες την περηφάνια και την απαξίωση στις γυναίκες :

Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ.
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!

Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!
. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.
. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα.
Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:
"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"
Τη λατρεύω.  :-
Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  :sunglasses:
Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

let-me-go-man-begging.jpg

please-clipart-4.gif

μες την περηφάνια και την απαξίωση ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιάρης που δεν δεν έχει γκομενα και δεν του καιγεται καρφί

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
μες την περηφάνια και την απαξίωση στις γυναίκες :

let-me-go-man-begging.jpg

please-clipart-4.gif

μες την περηφάνια και την απαξίωση ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιάρης που δεν δεν έχει γκομενα και δεν του καιγεται καρφί

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος είναι κλαψιάρης ΜΑΜΑΚΙΑΣ !  :2funny: :2funny:

Καψουράκος, παρακαλάει τις κοπέλες στα μπου.
αλλά μπορεί να γίνει άντρας.

Πικεράκο, μπορείς να γίνεις άντρας !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
Αποφάσισες επιτέλους να τη γυρίσεις και να τη βάλεις στον κώλο σου;

Τι έγινε αγύμναστε Μάξιμε 555 ; Τρως συνέχεια και έχεις
γίνει 120 κιλά ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο barock είναι ο κλώνος του Μάξιμου 555, που
μπαναρίστηκε διότι έβριζε συνέχεια,
αντί να κάνει δίαιτα να χάσει κανένα κιλό !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εξακολουθείς να σαλιαρίζεις barock με τα γυναικεία νικ
που μπορεί να είναι άντρες ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Χοντροκώλη barock , σταμάτα να τρως μελομακάρονα !  :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Τι έγινε αγύμναστε Μάξιμε 555 ; Τρως συνέχεια και έχεις βαροψκ
γίνει 120 κιλά ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο barock είναι ο κλώνος του Μάξιμου 555, που
μπαναρίστηκε διότι έβριζε συνέχεια,
αντί να κάνει δίαιτα να χάσει κανένα κιλό !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εξακολουθείς να σαλιαρίζεις barock με τα γυναικεία νικ
που μπορεί να είναι άντρες ;  :2funny: :2funny: :2funny:

δε ξερω αν ο μπαροκ εινε κλονος ομως ειμε σιγουρος οτι εχη καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα. εινε πουστης αλλα αρνιετε να το παραδεχτη. ζηλεβει αφτους που γαμανε στα μπορδελα αυτος πληρωνη για να τον στραποναρουν. ξημεροβραδιαζετε εδω μπας και φαει κανα πουτσο. το ατομο εινε τρατζικ :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν πρόκειται να ξαναγράψω στην ημερήσια ενημέρωση ποτέ ξανά. Ο λόγος είναι ότι οι administrators μου σβήνουν τα post και τις αφιερώσεις. Δεν πειράζει, θα τα γαμάω τα λαμόγια από εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom