Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.734
Πόντοι
5.827
Σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, κλείνω 7 χρόνια αμαλάκιστος. 7 χρόνια που δεν έχω τελειώσει ποτέ μόνος χωρίς γυναίκα - εκτός από κάποιες αναπόφευκτες ονειρώξεις. 7 χρόνια υπερηφάνειας και πιστής τήρησης του όρκου μου στο νόμο του Picker.  :sunglasses:
7 χρόνια να ακολουθείς αυτό τον τρόπο ζωής απαρέγκλιτα, μιλάμε για απίστευτη προσήλωση στο στόχο. Όσον αφορά τις ονειρώξεις, αυτές πιάνονται μέσα στις 3-4 εκσπερματωσεις την εβδομάδα ή πας να γαμήσεις την επομένη παρολ' αυτά;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυσικά και οι ονειρώξεις ΔΕΝ πιάνονται για σεξ vril. Και μου τη δίνει όταν συμβαίνει αυτό γιατί χάνω μέρος της ενέργειας και πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο για να χύσω εκεί που πρέπει, ειδικά αν την ίδια μέρα είναι στο πρόγραμμα να κάνω σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Να σημειώσω επίσης ότι τα πρώτα 5 χρόνια του νόμου γαμούσα μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχω ανεβάσει τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα σταθερά. Έτσι πλέον είμαι πάνω από τα 200 γαμήσια τον χρόνο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Nik1410 καλά που το κατάλαβες ότι του acapoeira του ρίχνω στα αυτιά. Κι εσένα όμως το ίδιο σου κάνω. Αφού είσαι σχεσάκιας και γαμάς το ίδιο μουνί όλη την ώρα εκτός από 1-2 φορές το μήνα που ξοδεύεσαι για να γαμήσεις κανένα call-girl. Όσοι γαμάνε πολύ τακτικά στη Φυλής και το Μεταξουργείο δεν μπορούν να συγκριθούν σε ποικιλία γυναικών με κανένα φλωράκο σχεσάκια.
δεν γαμω κωλ γκερλ, γαμαω στα μουρδελα καμμια 30ρια το χρονο όπως εσυ απλα αντι να ξυνομαι σαν εσενα τις υπολοιπες μερες γαμαω και γκομενες που μου κάθονται γιατι δεν τους λεω μαλακιες όπως κανεις εσυ μπουφο.
τους λεω μονο ότι είναι απαραιτητο να ξερουν. σιγα μην τους πω ολη μου την ζωη. ουτε αυτες την λενε την δικη τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να σημειώσω επίσης ότι τα πρώτα 5 χρόνια του νόμου γαμούσα μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχω ανεβάσει τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα σταθερά. Έτσι πλέον είμαι πάνω από τα 200 γαμήσια τον χρόνο.
ωραια αρα σου ριχνω 160 φορες το χρονο.
ααααααν σταματήσω να γαμαω στα 60
ααααααν συνεχισεις να γαμας μετα τα 60
αααααααν ζησεις μεχρι τα 110
τοοοοοτε θα με φτασεις σε γαμησια σε αριθμο γιατι σε ποιοτητα θα εισαι παντα κατω από τα αρχιδια μου
χαχαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο για να γαμάμε παράλληλα, λέγοντας ψέματα, γκόμενες και πουτάνες. Ο νόμος του Picker αντιπροσωπεύει την αντρική ηθική. Το πρώτο πράγμα που λέμε στις γκόμενες που γνωρίζουμε είναι ότι γαμάμε στα μπουρδέλα. Όσο για τα λαμόγια που δεν φοράνε παντελόνια, αργά ή γρήγορα θα γνωρίσουν την οργή του Θεού. Εμείς, με το σταυρό στο χέρι, με μία πολύ καλή σεξουαλική συχνότητα, θα είμαστε στο τέλος ευτυχισμένοι και πλήρεις από τη ζωή. Και η ψυχή μας, πάνω απ' όλα, θα είναι καλά. Τα λαμόγια στο τέλος θα καούν.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Nα μιλας για ηθικη και να πηγαινεις συστηματικα στα μπουρδελα δεν γινεται Πικερ

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζορμπά πολύ ωραίο αυτό που ανέβασες. Το αριστερό φυλλάδιο περιγράφει τη φεμινιστική - αριστερή άποψη για τους πορνοπελάτες. Μας θεωρούν κοινούς βιαστές. Να το δείξεις στον rigormortis που λέει ότι στα μπουρδέλα μαλακιζόμαστε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στη ζωή μου, μερικές από τις οποίες τις γάμησα. Απλά δεν ενδιαφέρομαι πια. Δεν χρειάζεται πια να προσπαθώ. Ακολουθώντας το νόμο του Picker ντύνομαι με κουρέλια, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω smartphone, δεν ξοδεύω καθόλου λεφτά για εξόδους και γαμάω 4 φορές την εβδομάδα 20-χρονα μουνιά. Έχω πιάσει το νόημα του να ζεις σαν ΑΝΤΡΑΣ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τουλαχιστον ρε μαστορα πεστο η  :jerking: του πικερ

οχι νομος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοία υποκείμενα που δεν μπορούν να γαμήσουν στα μπουρδέλα, που γλείφουν μια ζωή τις γκόμενες για να τους κάτσουν, άτομα που κάνουν ελεεινές εκπτώσεις στην προσωπικότητά τους για να γαμήσουν, χλευάζουν το νόμο του Picker. Λογικό.  :-*

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στη ζωή μου, μερικές από τις οποίες τις γάμησα. Απλά δεν ενδιαφέρομαι πια. Δεν χρειάζεται πια να προσπαθώ. Ακολουθώντας το νόμο του Picker ντύνομαι με κουρέλια, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω smartphone, δεν ξοδεύω καθόλου λεφτά για εξόδους και γαμάω 4 φορές την εβδομάδα 20-χρονα μουνιά. Έχω πιάσει το νόημα του να ζεις σαν ΑΝΤΡΑΣ.

...ντύνομαι με κουρέλια, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω smartphone, δεν ξοδεύω καθόλου λεφτά για εξόδους.... θλιβερη ζωή αποτυχημένου ανδρός.  :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα βολέψου με το φετινό τρόπαιο του Μίστερ Μαλάκα και σταμάτα να ασχολείσαι με την ιδεολογία του πραγματικού ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ άντρα γαμιά. Εσύ άλλωστε είσαι γνήσιο πνευματικό τέκνο του αρχιλαμόγιου Ανδρέα.  :-*

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

σαχλαμαπικερακο μακαρι να εμοιαζες εστω στο ενα εκατομμυριοστο του ανδρεα

θλιβερος εισαι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στη ζωή μου, μερικές από τις οποίες τις γάμησα. Απλά δεν ενδιαφέρομαι πια. Δεν χρειάζεται πια να προσπαθώ. Ακολουθώντας το νόμο του Picker ντύνομαι με κουρέλια, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω smartphone, δεν ξοδεύω καθόλου λεφτά για εξόδους και γαμάω 4 φορές την εβδομάδα 20-χρονα μουνιά.[size=20pt] Έχω πιάσει το νόημα του να ζεις σαν ΑΝΤΡΑΣ.[/size]

Θα μας βγάλεις τον καφέ από τη μύτη πανάθεμά σε βρε καθυστερημένε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.nickpar.com/images/Misc/Exarxeia-Posters-LE.jpg[/img[/URL]]

Το αριστερό πόστερ είναι αφιερωμένο και στον Στέκα που με λέει αριστερό. Βλάκα Στέκα δεν γίνεται να γαμάς στα μπουρδέλα και να αριστερίζεις - δεν έχει καμία σημασία αν γαμάς παρέα με αλλοδαπούς. Ελπίζω - βλέποντας αυτό το πόστερ - να το καταλαβαίνεις. Σε όλο τον δυτικό κόσμο οι σοσιαλιστές βλέπουν τις πουτάνες σαν θύματα των "κακών" πορνοπελατών.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
Το οτι γαμας με 10 ευρώ δεν σς κανει αυτοματως φιλελευθερο και κεντροδεξιο ανοητε πικερ.

Εισαι ενας αποτυχιμενος που το τελευταιο σου καταφυγιο είναι τα 5λεπτα γαμησια στο μεταξουργείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom