Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
για πες μου ποιος σου έστειλε μήνυμα και με γνωρίζει προσωπικά ρε αυτιστικό πιθηκοειδές

82c5c5a34ada25105d1cfcba4d717cb07a3ff2da55c81b0e31c59f26cd279065.jpg

:2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Jhonny64 εσύ τράβα τη βραδινή σου μαλακία να ξεθολώσει το μυαλό σου.  :jerking:

Στο μπουρδέλο η εμπορική συμφωνία που λες γίνεται για το ΣΕΞ. Κανονικότατο ΣΕΞ.  :-*

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Θα τον κεράσω τον Πικεράκο
τώρα που είναι γιορτές !  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.history.com/s3static/video-thumbnails/AETN-History_VMS/21/145/History_Life_of_a_Christmas_Tree_109981_reSF_HD_1104x622-16x9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Βαλτον να σου πει και τα καλαντα

[MEDIA=youtube]CEPFD-UO2sU[/MEDIA]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Stekas72 εσύ τη γυναίκα σου μετά από τόσα χρόνια τη βλέπεις σαν αδερφή σου. Άρα καμία αξία δεν έχει πλέον το ότι κοιμάσαι μαζί της. Εγώ γαμώ 4 διαφορετικά μουνιά την εβδομάδα - όποιο μου καυλώσει την κάθε φορά - χωρίς να δίνω λογαριασμό και χωρίς να κρύβομαι από κανέναν. Απλά εσύ δεν μπόρεσες να φτάσεις στο δικό μου επίπεδο σκέψης και σεξουαλικής αυτάρκειας και αναγκάστηκες να παντρευτείς. Αποδέξου την κατωτερότητα του χαρακτήρα σου απέναντι στον δικό μου.  :sunglasses:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ραισσα η βραδυνη ειναι φοολα παντως

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πει πολλές φορές ότι ο νόμος του Picker απευθύνεται στον σκεπτόμενο άντρα και όχι σε αυτόν που σκέφτεται με το κάτω κεφάλι. Όλα αυτά που λέγονται για ατελείωτα γαμήσια και καυλωμένες γκόμενες είναι παπαριές καμαρωτές. Ακόμα και όταν συμβαίνουν κρατάνε για λίγο. Στην πλειονότητα των σχέσεων το σεξ μετά από λίγο καιρό καταντά βαρετό. Δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή να προσπαθείς για το σεξ. Εγώ δεν είμαι κατά των σχέσεων αλλά κατά ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ για τη δημιουργία σχέσεων. Το σεξ θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολο όσο το φαγητό. Γι' αυτό και πραγματικά προτιμώ το σεξ με τις πουτάνες.  :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή να προσπαθείς για το σεξ. Εγώ δεν είμαι κατά των σχέσεων αλλά κατά ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ για τη δημιουργία σχέσεων. Το σεξ θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολο όσο το φαγητό. Γι' αυτό και πραγματικά προτιμώ το σεξ με τις πουτάνες.  :sunglasses:
Ακριβώς, το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη όπως το φαΐ, ο ύπνος, το κατούρημα κλπ. Επομένως το να προσπαθείς για το σεξ είναι το ίδιο παράλογο με το να προσπαθείς για να φας. Και στη σύγχρονη κοινωνία το τελευταίο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Γιατί επιμένουμε λοιπόν να προσπαθούμε για το πρώτο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ακριβώς επειδή σνομπάρω τη σημαντικότητα των σχέσεων δεν διστάζω να πετάω πάντα στη μάπα των γυναικών την αλήθεια. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα γρήγορα γιατί πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.  :sunglasses:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Και ακριβώς επειδή σνομπάρω τη σημαντικότητα των σχέσεων δεν διστάζω να πετάω πάντα στη μάπα των γυναικών την αλήθεια. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα γρήγορα γιατί πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.  :sunglasses:

Kαι όλο αυτό που έκανες σου φαίνεται λογικό?

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Ναι επρεπε να τους πει οτι παει σε μπουρδελο για να την κανουν με ελαφρα οι κατα φαντασια γκομενες του Πικερ για να καταλαβουν περι τινος προκειται.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Κάνουμε τόσο σεξ όσο χρειάζεται για να απομυθοποιήσουμε πλήρως το μουνί. Έχουμε πόλεμο με τα σιχαμένα λαμόγια που πουλάνε και την ψυχή τους για να μη χάσουν τη σχεσούλα και την αγκαλίτσα.  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ποιος σου έστειλε μήνυμα ρε αυτιστικό πιθήκι που με ξέρει κιολας προσωπικά ??

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ακριβώς, το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη όπως το φαΐ, ο ύπνος, το κατούρημα κλπ. Επομένως το να προσπαθείς για το σεξ είναι το ίδιο παράλογο με το να προσπαθείς για να φας. Και στη σύγχρονη κοινωνία το τελευταίο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Γιατί επιμένουμε λοιπόν να προσπαθούμε για το πρώτο;
ορίστε συνεννόηση εγκεφάλων !

Και ακριβώς επειδή σνομπάρω τη σημαντικότητα των σχέσεων δεν διστάζω να πετάω πάντα στη μάπα των γυναικών την αλήθεια. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα γρήγορα γιατί πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.  :sunglasses:

με τα παρακάλια, τα μυξοκλάματα και τα γονατίσματα σνομπάρεις πικερ την σημαντικοτητα των σχέσεων ε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom