Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.308
- Πόντοι
- 1.686
για πες μου ποιος σου έστειλε μήνυμα και με γνωρίζει προσωπικά ρε αυτιστικό πιθηκοειδές
για πες μου ποιος σου έστειλε μήνυμα και με γνωρίζει προσωπικά ρε αυτιστικό πιθηκοειδές
Θα τον κεράσω τον Πικεράκο
τώρα που είναι γιορτές !
http://[URL unfurl="true"]www.history.com/s3static/video-thumbnails/AETN-History_VMS/21/145/History_Life_of_a_Christmas_Tree_109981_reSF_HD_1104x622-16x9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Βαλτον να σου πει και τα καλαντα
[MEDIA=youtube]CEPFD-UO2sU[/MEDIA]
Για δώσε ίνφο.Πικεράκο, βρες μια Ραϊσσα , στη Φυλής, είναι
καλό κομμάτι !
Ακριβώς, το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη όπως το φαΐ, ο ύπνος, το κατούρημα κλπ. Επομένως το να προσπαθείς για το σεξ είναι το ίδιο παράλογο με το να προσπαθείς για να φας. Και στη σύγχρονη κοινωνία το τελευταίο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Γιατί επιμένουμε λοιπόν να προσπαθούμε για το πρώτο;Δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή να προσπαθείς για το σεξ. Εγώ δεν είμαι κατά των σχέσεων αλλά κατά ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ για τη δημιουργία σχέσεων. Το σεξ θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολο όσο το φαγητό. Γι' αυτό και πραγματικά προτιμώ το σεξ με τις πουτάνες.
Και ακριβώς επειδή σνομπάρω τη σημαντικότητα των σχέσεων δεν διστάζω να πετάω πάντα στη μάπα των γυναικών την αλήθεια. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα γρήγορα γιατί πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ορίστε συνεννόηση εγκεφάλων !Ακριβώς, το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη όπως το φαΐ, ο ύπνος, το κατούρημα κλπ. Επομένως το να προσπαθείς για το σεξ είναι το ίδιο παράλογο με το να προσπαθείς για να φας. Και στη σύγχρονη κοινωνία το τελευταίο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Γιατί επιμένουμε λοιπόν να προσπαθούμε για το πρώτο;
Και ακριβώς επειδή σνομπάρω τη σημαντικότητα των σχέσεων δεν διστάζω να πετάω πάντα στη μάπα των γυναικών την αλήθεια. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα γρήγορα γιατί πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
Το ξέρω κι εγώ ότι σε έχουν γνωρίσει άτομα από το φόρουμ προσωπικά.ορίστε συνεννόηση εγκεφάλων !
Ακριβώς, το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη όπως το φαΐ, ο ύπνος, το κατούρημα κλπ. Επομένως το να προσπαθείς για το σεξ είναι το ίδιο παράλογο με το να προσπαθείς για να φας. Και στη σύγχρονη κοινωνία το τελευταίο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Γιατί επιμένουμε λοιπόν να προσπαθούμε για το πρώτο;
Το ξέρω κι εγώ ότι σε έχουν γνωρίσει άτομα από το φόρουμ προσωπικά.
Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς σε έχουν γνωρίσει. Αλλά και να ήξερα, ρουφιάνος δεν είμαι.για πες ποιοι ειναι αυτοι ? που μάλιστα στέλνουν πμ στον αυστιστικό