Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Δηλαδή πατσίζεται το μπουρδελικό γαμήσι που πετυχαίνω με κάποιες πουτάνες στο ταπεινό Μεταξουργείο,που πρώτα τις τελειώνω στο γλειφομούνι και μετά τον τρώνε με λύσσα,με το γκομενικό γαμήσι;εξαιρουμένου του χρόνου φυσικά που είναι περιορισμένος.

χμμμ ίσως σε μερικές περιστάσεις η υποκρισία συναισθήματος να είναι πολυ καλή και να βγαίνει καλό γαμήσι και στο μπουρδέλο , αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτό , αλλά ναι μπορεί κάποιο μπουρδελογαμήσι να βγει ισαξιο γκομενικου γαμησιού ...

αλλά εδω που τα λέμε κάποιες γκομενες είναι κατώτερες σεξουαλικά απο μετάξι ή ζητάνε πολλά περισσότερα απ'αυτά που δίνουν ...

τελοσπάντων όλα παίζουν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
οπ με έβρισε ο vril και είπε ότι το τεταρτο γαμήσι είναι ανικανότητα ε ?  :2funny:

αυτομάτως κατατάσσεται στο επίπεδο νοημοσύνης πικερ ,νταξει αρκετή ελεημοσύνη έδωσα στα πικερικά ναυάγια
μείνετε εκεί στον πάτο  :thumbsup:
Ξέρεις, το αν είσαι ναυάγιο ή όχι έχει να κάνει με άλλα πράγματα και όχι από το ποτε τελειώνεις στο σεξ. Όπως το τι έχεις πετύχει στη ζωή σου, πόσο ευτυχισμένος νιώθεις... Αλλά τι προσπαθώ να σου εξηγήσω τώρα... Κριμα στη μόρφωση. Τι να σου κάνουν τα πτυχία όταν στον χαρακτήρα είσαι ένα ΖΩΟ. Το να έχεις μια άποψη είναι δικαίωμα σου, αλλά το να προσπαθείς να την επιβάλλεις στους άλλους και να τους υποβιβάζεις αν δε συμφωνούν είναι άλλο.

Και κάτι τελευταίο όσον αφορά τη βιολογία. Το σεξ αποσκοπεί στη γονιμοποίηση του θηλυκού μέσω της εκσπερμάτωσης του αρσενικού. Επομένως το παρατεταμένο γαμήσι για τον οργασμό του θηλυκού δεν έχει καμιά αξία. Και εφόσον είναι παρα φυσιν, πολλές γυναίκες ενστικτωδώς ξενερώνουν όταν αργείς να τελειώσεις. Σε αφήνω τώρα στην αντιεπιστημονικη σου μπουρδολογια περί πολύωρων ηδονιστικών γαμησιών γιατί δεν έχει νόημα να μιλάει κανείς μαζί σου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ρε μαστορα εμπορικη συμφωνια κανεις οχι σεξ

Εμείς οι φιλελεύθεροι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δούμε το σεξ ως εμπορική συμφωνία. Αυτά τα κολλήματα είναι για πνευματικά ανάπηρους σοσιαλΗστές.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.008
Πόντοι
10.686
Η προσωπική μου εμπειρία όσον αφορά την κορύφωση (peak) της καύλας είναι ότι το τέταρτο με εικοσάλεπτο είναι υπεραρκετό,κι εδώ πραγματικά υπάρχει ένα πρόβλημα με τους χρόνους στο Μεταξουργείο... :( Από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός και δεν βρίσκω κάποιο νόημα να παλεύω να τη συντηρώ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Η προσωπική μου εμπειρία όσον αφορά την κορύφωση (peak) της καύλας είναι ότι το τέταρτο με εικοσάλεπτο είναι υπεραρκετό,κι εδώ πραγματικά υπάρχει ένα πρόβλημα με τους χρόνους στο Μεταξουργείο... :( Από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός και δεν βρίσκω κάποιο νόημα να παλεύω να τη συντηρώ...
Έχει δίκιο ο Πίκερ ότι πρέπει να εκπαιδευτούμε να τελειώνουμε στο 10λεπτο. Από την πολλή μαλακία, αλλά και τα πολύωρα γαμήσια, το δέρμα του πέους παχαίνει και χάνει την ευαισθησία του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
προσεχετε οσοι ακολουθείτε τον πικερ ως φιλοσοφο.
μπορει να καταντησετε και εσεις κωλοδακτυλιασμενοι να ονειρεύεστε γεροντικες πουτσες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Τύπε ερωτας με μια γυναικα είναι και τα γλωσσοφιλα, τα χαδια, το ερωτικό παιχνίδι γενικά, δεν είναι μονο βαζω την πουτσα 3 λεπτα, χυνω και φεύγω... ασε που μπορεί να σταματήσεις και να ξαναρχίσεις όταν γουστάρεις να γαμας.

Στο μπουρδέλο δεν παιζει αυτό.... ακόμα και ο πικερ, αν εχει καβλες στο παιδικό του δωμάτιο, θα πρεπει να ντυθει, να περιμενει στη σταση, να παρει λεοφωρείο, να κατεβει μεταξουργείο, να περιμενει το πακι για να ερθει η σειρα του να γαμήσει 3-5 λεπτά....

Εγω καβλώνω αλλα στο κρεβάτι εχω την γυναίκα μου ή την γκομενα και τον χωνω και γαμάω οσο γουστάρω.
:2funny: :2funny: :2funny:
Παντα με σεβασμο στον Πικερ τον οποιο ξερει οτι παω :hi: :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Ω ρε φίλε, και αυτό δεν είναι κάτι που διορθώνεται, γιατί το πετσάκι δεν μπορείς να το ξαναβάλεις πίσω. :S Λόγω μειωμένης τριβής δηλαδή δεν έχεις αρκετό ερέθισμα, ώστε να τελειώσεις;

Από τη στιγμή που το κεφάλι μένει ακάλυπτο και έρχεται συνεχώς σε επαφή με ύφασμα, είναι επόμενο να αναισθητοποιηθεί, κατά ένα ποσοστό. Φαντάσου τους φουκαράδες που τους κάνουν την περιτομή από 8 ημερών βρέφη και το κεφάλι δεν ακουμπάει σε μαλακό βαμβακερό ύφασμα (όπως τα δικά μας εσώρουχα) αλλά σε χοντρά ρούχα, αιώνες τώρα. Η ικανοποίησή τους είχε μειωθεί φοβερά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Από τη στιγμή που το κεφάλι μένει ακάλυπτο και έρχεται συνεχώς σε επαφή με ύφασμα, είναι επόμενο να αναισθητοποιηθεί, κατά ένα ποσοστό. Φαντάσου τους φουκαράδες που τους κάνουν την περιτομή από 8 ημερών βρέφη και το κεφάλι δεν ακουμπάει σε μαλακό βαμβακερό ύφασμα (όπως τα δικά μας εσώρουχα) αλλά σε χοντρά ρούχα, αιώνες τώρα. Η ικανοποίησή τους είχε μειωθεί φοβερά
Ίσως γι' αυτό τους το κάνουν κιόλας. Ώστε δηλαδή να μην απολαμβάνουν το σεξ που κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Πικερ με την προστατιτιδα τι εκανες? Ακομα σε ταλαιπωρει?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα rigormortis παίρνω μηνύματα από άτομα που σε γνωρίζουν προσωπικά και μου λένε ότι έχεις γαμήσει 1-2 γκόμενες και αυτές τις γνώρισες μετά τα 30. Εγώ - που δεν προσπαθώ καθόλου μα καθόλου - έχω γαμήσει 7 γκόμενες. Ο δε vril έχει γαμήσει πολύ περισσότερες. Και το παίζεις ΕΣΥ γόης και jeune premier; Γελάνε και οι πέτρες ρε μαλάκα.  :2funny:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Κωστα Λαδακη δωστου 10 ευρω του Πικερ αλλιως δε βγαινει για 20αρικο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ίσως γι' αυτό τους το κάνουν κιόλας. Ώστε δηλαδή να μην απολαμβάνουν το σεξ που κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.

Ακριβώς τύπε. Η περιτομή είναι μια μέθοδος ελέγχου της ανδρικής σεξουαλικότητας.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ακριβώς τύπε. Η περιτομή είναι μια μέθοδος ελέγχου της ανδρικής σεξουαλικότητας.
Η αστειευεστε η απλως ειστε ασχετοι και λετε ο,τι σας κατεβει. Εχω κανει περιτομη 19 χρονων λογω φιμωσης και τα αποτελεσματα πριν και μετα ειναι θεαματικα. Οι δε γυναικες οι πιο πολλες για να μη πω ολες, τρελαινονται, τους αρεσει.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Η αστειευεστε η απλως ειστε ασχετοι και λετε ο,τι σας κατεβει. Εχω κανει περιτομη 19 χρονων λογω φιμωσης και τα αποτελεσματα πριν και μετα ειναι θεαματικα. Οι δε γυναικες οι πιο πολλες για να μη πω ολες, τρελαινονται, τους αρεσει.

Εσύ μπορεί να έκανες για λόγους υγείας. Στα μωρά γιατί κάνουν; Για ψάξε λίγο γιατί κάνουν περιτομή οι Αμερικάνοι και θα καταλάβεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Κωστα Λαδακη δωστου 10 ευρω του Πικερ αλλιως δε βγαινει για 20αρικο

Θα τον κεράσω τον Πικεράκο
τώρα που είναι γιορτές !  :rockon:

URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ρε μαλάκα rigormortis παίρνω μηνύματα από άτομα που σε γνωρίζουν προσωπικά και μου λένε ότι έχεις γαμήσει 1-2 γκόμενες και αυτές τις γνώρισες μετά τα 30. Εγώ - που δεν προσπαθώ καθόλου μα καθόλου - έχω γαμήσει 7 γκόμενες. Ο δε vril έχει γαμήσει πολύ περισσότερες. Και το παίζεις ΕΣΥ γόης και jeune premier; Γελάνε και οι πέτρες ρε μαλάκα.  :2funny:

για πες μου ποιος σου έστειλε μήνυμα και με γνωρίζει προσωπικά ρε αυτιστικό πιθηκοειδές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom