Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα γαμω την παναγια μου,ειναι δυνατον να κανετε cyberbulling σ'εναν τυπο που εχει παραδεχτει οτι εχει νοσηλευτει?ποσο για τον πουτσο ειστε,εχετε καταλαβει...??αδυναμο δεν χτυπανε ρε δειλοι!!!εχω γνωρισει πολλους απο το σαιτ.κ τα εχουμε πει με τους πιο παλιους που μετρανε.συμφωνησαν ολοι οτι οι περισοτεροι ειστε αγαμητοι,αποτυχημενοι με τις γκομενες,αντε 1-2 με το ζορι,κ πατε να το παιξετε κ alpha males,κανοντας μπουλινκγ στον αδυναμο.ουστ ασχημα αποτυχημενα ανδρικελα...μπαζακια :vomit:
Τους εκανες τα μουτρα κρεας γαμω τον Βουδα μου!!! :S :S :S

Άντε τράβα ψόφα ρε σκουπίδι που θα μας κάνεις και "μαθήματα ήθους" ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
Τον απαξιωσες τυπε γαμω τον Αλλαχ μου! :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Δεν ακολουθώ καμία θρησκεία αλλά θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό. Και τα μπουρδέλα είναι ένας συντηρητικός θεσμός γιατί αναγνωρίζει την ανάγκη του μοναχικού άντρα να γαμάει. Καμία σχέση δεν έχει ο μοναχικός μπουρδελιάρης με την αριστερά. Όπως ο μοναχός, έτσι και ο μοναχικός μπουρδελιάρης ανήκει στη δεξιά. Και είναι το ίδιο άνθρωπος του Θεού!
piker  εχω εναν ακριβως ιδιο εδω που μενω..τα συγχαρητηρια μου τυπε και μην ακους κανεναν...μπαχαλακηδες ειναι και θελουν να σου μαγαρισουν το θρεντ!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Panagiotis 911 λυπάμαι αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπάρχει κανένα bullying στο νόμο του Picker. Εγώ είμαι μια διασημότητα και δεν το κρύβω και είναι λογικό πολλοί να με ειρωνεύονται γι' αυτό. Από εκεί και πέρα είναι δικό μου θέμα το πώς τους αντιμετωπίζω. Το ότι έχω νοσηλευτεί στο ΨΝΑ για 3 εβδομάδες πριν από σχεδόν 15 χρόνια δεν λέει πολλά. Είμαι λίγο ψυχασθενής αλλά όχι και ψυχοπαθής. Και σίγουρα δεν σε χρειάζομαι για συνήγορο!

Επισκέπτης
Panagiotis 911 λυπάμαι αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπάρχει κανένα bullying στο νόμο του Picker. Εγώ είμαι μια διασημότητα και δεν το κρύβω και είναι λογικό πολλοί να με ειρωνεύονται γι' αυτό. Από εκεί και πέρα είναι δικό μου θέμα το πώς τους αντιμετωπίζω. Το ότι έχω νοσηλευτεί στο ΨΝΑ για 3 εβδομάδες πριν από σχεδόν 15 χρόνια δεν λέει πολλά. Είμαι λίγο ψυχασθενής αλλά όχι και ψυχοπαθής. Και σίγουρα δεν σε χρειάζομαι για συνήγορο!

Πεστα γαμω τον Θορ και τον Λοκι μου μεσα.... :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης από πού συμπεραίνεις πως είμαι αδύναμος; Έχεις προσέξει καθόλου τον τρόπο γραφής μου; Έχεις προσέξει τις μουσικές μου γνώσεις και γενικά το φιλοσοφικό μου επίπεδο; Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι 10 κλάσεις κάτω από μένα.  :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

ήταν πολύ χοντρό που σε αποκάλεσε τρελό ο τύπος  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom