Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.987
- Πόντοι
- 1.686
Λαμόγια δεν θα ασχοληθούμε πλέον μαζί σας. Θα καείτε στην κόλαση. Θα αυτοκαταστραφείτε. Θα σας κανονίσει ο Θεός.
Λαμόγια δεν θα ασχοληθούμε πλέον μαζί σας. Θα καείτε στην κόλαση. Θα αυτοκαταστραφείτε. Θα σας κανονίσει ο Θεός.
κάτω από την οποία κρύβονται 30 χρόνια μαλακίας
Επίσης από πού συμπεραίνεις πως είμαι αδύναμος; Έχεις προσέξει καθόλου τον τρόπο γραφής μου; Έχεις προσέξει τις μουσικές μου γνώσεις και γενικά το φιλοσοφικό μου επίπεδο; Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι 10 κλάσεις κάτω από μένα.
Και μετά έχεις τον άλλον να λέει ότι μου κάνουν bullying. Δεν το βλέπεις ρε φίλε ότι κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν διαβάζοντας το νόμο του Picker; Πόσο σας καίει μουνάκια που τώρα οι καυλιάρηδες μοναχικοί τύποι γαμάνεκαλά!TΡΙΑ λεπτά και με την τσα2 να χτυπάει την πόρτα.
τύπε picker με αυτήν την στροφη προς τον θεο σε βλέπω σε λίγα χρόνια σε μοναστήρι
Ο νόμος του Picker αποτελεί μια σύγχρονη μορφή κοσμικού μοναχισμού. Με σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα και έχοντας το Θεό δίπλα σου δεν έχεις ανάγκη να λες ψέματα, να τρως χυλόπιτες ή να παρακαλάς κανένα βρωμόμουνο να σου κάτσει.