You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Tετοια λεγαν ιστορικα για τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες
ζητω ο ο νομος του Picker
στο μελλον θα αναγνωριστει και θα εφαρμοστει παγκοσμιος
ναι τέτοια πέστου να τη δει προφήτης και να τον μαζέψουνε μια ώρα αρχιτερα για το δαφνί
Ο Θεός δεν είναι ο Χριστός ή ο Βούδας. Είναι κάτι μεγαλύτερο και αόριστο. Όλες οι θρησκείες αναζητούν το Θεό αλλά καμία δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς κάποιο δόγμα, παρά μόνο να επικαλείσαι το Θεό.
Ενα ενδιαφέρον βίντεο είναι το παρακάτω νομίζω , το είχα πετύχει και στο facebook και ήτανε και μεταφρασμένο στα ελληνικά νομίζω , το βρήκα αλλά χωρίς μετάφραση.
Φίλοι μου σήμερα θα μιλήσουμε για το τεράστιο πρόβλημα των εκτρώσεων στη χώρα μας. 150.000 εκτρώσεις το χρόνο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Είναι δυνατόν;
Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ των εκτρώσεων, έτσι ώστε όλοι οι σχεσάκηδες να αναγκάζονται να πληρώνουν διατροφή και σε κανένα λαμόγιο να μην περισσεύουν λεφτά για πουτάνες.
Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ των εκτρώσεων, έτσι ώστε όλοι οι σχεσάκηδες να αναγκάζονται να πληρώνουν διατροφή και σε κανένα λαμόγιο να μην περισσεύουν λεφτά για πουτάνες.
Απαγόρευση των εκτρώσεων και επαναφορά του νόμου περί μοιχείας θα ήταν 2 κινήσεις ματ που θα τσάκιζαν κυριολεκτικά τα λαμόγια. Αλλά χρειάζεται ένας συντηρητικός πολιτικός με αρχίδια για να τις επιβάλει και δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιος.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
κ.Δημήτρης Παπαθανασίου Ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής.Τηλ επικοινωνίας μαζί του: 6977094050. Η σελίδα του κ.Παπαθανασίου είναι το παρακάτω λινκ
κ.Δημήτρης Παπαθανασίου Ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής.Τηλ επικοινωνίας μαζί του: 6977094050. Η σελίδα του κ.Παπαθανασίου είναι το παρακάτω λινκ
Έχω πάει στον μαλάκα. Δεν μου έκανε τίποτα. Και δεν μου έδωσε ούτε απόδειξη.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
αχαχαχαα είναι πολύ γαμάτος πάντως, βλέπω κάτι εκπομπές που κάνει στο youtubeΈχω πάει στον μαλάκα. Δεν μου έκανε τίποτα. Και δεν μου έδωσε ούτε απόδειξη.
Είναι πιο τρελός από μένα. Πραγματικά γυαλίζει το μάτι του. Μου έλεγε ότι είναι άθεος αλλά πάει στην Ανάσταση γιατί του αρέσουν τα βαρελότα. Με είχε βάλει να κάτσω σε μια κουνιστή πολυθρόνα δίπλα σε μια μπαλκονόπορτα. :S
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έχω πάει στον μαλάκα. Δεν μου έκανε τίποτα. Και δεν μου έδωσε ούτε απόδειξη.
Αυτα τα λαμογια καταστρεψαν την Ελλαδα.
Αυτοι να ξερεις ειναι παντρεμενοι, πηδανε τη γραμματεα τους οταν κλεινει το γραφειο και παιρνουν και βιζιτες.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Τα ειπες ολα σε ενα μηνυμαΠικερ εχεις παει ποτέ διακοπές με γκόμενα;
Εχεις παει με γκομενα σε παραλια να κατσετε στην ξαπλωστρα και να κανετε μπανακι μαζι;
Εχεις κοιμηθεί ποτε με γυναικα στο κρεβατι σου στο σπιτι σου;
Οι γονεις - φιλοι - γνωστοί σου σε εχουν δει ποτέ με γκομενα;
Κοιμασαι ακόμα στο παιδικό κρεβάτι σου;
Εχεις βγει βραδακι για σινεμα ή θεατρο με γκομενα;
Εχεις περπατησει σε κεντρικό δρομο χερι χερι με γκόμενα;
Εχεις γαμησει ποτέ 3+ φορες την ιδια γκομενα την ίδια μέρα;
Τις θεωρείες σου τις λες στη μανα σου και την αδερφή σου; Αν ναι συμφωνουν με τις μαλακίες σου;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Να διαγραφει το νημα και να μπαναριστει αμεσα ο Πικιερ απο τον Αντισθενη!!!
Να κλειστει αμεσα ραντεβου σε ψυχολογο και αν πρεπει να παραπεμφθει σε ψυχιατρο και να νοσηλευτει σε κλινικη ο Πικιερ!
Τα πραγματα ειναι σοβαρα...
Απορω πως δεν εχει ασχοληθει ακομα η διωξη ηλεκτρονικου...
:S :S :S
Να κλειστει αμεσα ραντεβου σε ψυχολογο και αν πρεπει να παραπεμφθει σε ψυχιατρο και να νοσηλευτει σε κλινικη ο Πικιερ!
Τα πραγματα ειναι σοβαρα...
Απορω πως δεν εχει ασχοληθει ακομα η διωξη ηλεκτρονικου...
:S :S :S
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 456
αν μπαναριστεί ο picker το μπουρδέλο θα χάσει ένα 40% της αξίας του και εμείς έναν άνθρωπο να μας φτιάχνει τη μέρα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παιδιά αφήστε τους ψυχολόγους δεν έχουν καμία θεραπευτική αξία
όποιος έχει πρόβλημα απο την ψυχική σφαίρα ας απευθυνθεί σε
ψυχίατρο και μάλιστα με γνώσεις στην ψυχοφαρμακολόγια
όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες ...μονο τα φάρμακα δουλεύουν
όποιος έχει πρόβλημα απο την ψυχική σφαίρα ας απευθυνθεί σε
ψυχίατρο και μάλιστα με γνώσεις στην ψυχοφαρμακολόγια
όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες ...μονο τα φάρμακα δουλεύουν
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εγω προτεινα καλο ψυχιατρο που περνει 30€ το ραντεβου και γραφει χαπια με ΕΟΠΠΥ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις