Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι μαλάκας που είσαι ρε Στέκα! Για κανένα άβγαλτο με έχεις ρε βλάκα; Αυτά που λες τα έχω κάνει με 20+ γκόμενες, από τις οποίες τις 7 τις έχω γαμήσει κιόλας. Αν ήμουν ψεύτης θα σου έλεγα κάτι τρελά νούμερα. Αλλά είσαι λαμόγιο εσύ ο ίδιος και έτσι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο ειλικρινής όπως εγώ!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τι μαλάκας που είσαι ρε Στέκα! Για κανένα άβγαλτο με έχεις ρε βλάκα; Αυτά που λες τα έχω κάνει με 20+ γκόμενες, από τις οποίες τις 7 τις έχω γαμήσει κιόλας. Αν ήμουν ψεύτης θα σου έλεγα κάτι τρελά νούμερα. Αλλά είσαι λαμόγιο εσύ ο ίδιος και έτσι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο ειλικρινής όπως εγώ!

Εντελώς χαζούλη.... μεχρι το μεταξουργείο μπορείς να πας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φαίνεται να τα ξέρεις καλά αυτά. Μίλησε μας.

Ρε φίλε ο rigormortis είναι άρρωστος. Δεν το έχεις καταλάβει; Παίρνει χάπια για να του σηκωθεί από τα 25 του, ρουφάει κοκαΐνη, δεν έχει τη στοιχειώδη λογική για να καταλάβει τι ορίζεται ως σεξ και τι ως μαλακία. Και λέει εμένα ύστερα ψυχοπαθή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εντελώς χαζούλη.... μεχρι το μεταξουργείο μπορείς να πας.

Δεν έχεις ιδέα για μένα. Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στο παρελθόν, απλά λόγω της αυτοκαταστροφικής μου ειλικρίνειας λίγες μόνο από αυτές έφτασα στο σημείο να τις γαμήσω. Μην με κρίνεις από το παρόν, που πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ρε φίλε ο rigormortis είναι άρρωστος. Δεν το έχεις καταλάβει; Παίρνει χάπια για να του σηκωθεί από τα 25 του, ρουφάει κοκαΐνη, δεν έχει τη στοιχειώδη λογική για να καταλάβει τι ορίζεται ως σεξ και τι ως μαλακία. Και λέει εμένα ύστερα ψυχοπαθή.

Το έχω καταλάβει τύπε. Φαίνεται και από τις μαλακίες που γράφει και από το στυλ γραφής του. Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω με ζουρλομανδύα.  :S

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Νομίζω ότι ο Στέκας είναι ερωτευμένος με τον Πίκερ.
Δεν εξηγείται τόσο μεγάλη ενασχόληση με ένα άτομο που απλά έχει την ιδεολογία του και την εφαρμόζει "χωρίς κανένα δισταγμό" όπως λέει και ο ίδιος.
Στέκα πες την αλήθεια, τον ψιλοκολατσίζεις με τις φωτογραφίες του Πίκερ τα βράδια που κοιμάται η γυναίκα σου
:2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Νομίζω ότι ο Στέκας είναι ερωτευμένος με τον Πίκερ.
Δεν εξηγείται τόσο μεγάλη ενασχόληση με ένα άτομο που απλά έχει την ιδεολογία του και την εφαρμόζει "χωρίς κανένα δισταγμό" όπως λέει και ο ίδιος.
Στέκα πες την αλήθεια, τον ψιλοκολατσίζεις με τις φωτογραφίες του Πίκερ τα βράδια που κοιμάται η γυναίκα σου
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε περαν της μαλακιας που πέταξες, εχω δείξει φωτο του σε φίλη της γυναίκας μου και γουσταρει τον πικερ.... θα ήθελε πολυ να τον στραποναρει λέει....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν έχεις ιδέα για μένα. Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στο παρελθόν, απλά λόγω της αυτοκαταστροφικής μου ειλικρίνειας λίγες μόνο από αυτές έφτασα στο σημείο να τις γαμήσω. Μην με κρίνεις από το παρόν, που πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Μήπως ήρθε η ώρα πάλι να αλλάξεις;

Βλέπεις ότι η τακτική σου και ο ηλιθιος νομος σου σε καταστρεφουν...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μήπως ήρθε η ώρα πάλι να αλλάξεις;

Βλέπεις ότι η τακτική σου και ο ηλιθιος νομος σου σε καταστρεφουν...

Τυπε ειναι ενα ναυαγιο... δεν νομιζεις οτι στα 40 ειναι δυσκολο πια να αλλαξει;;;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ειναι αρρωστος Στεκα! Πρεπει να τον βοηθησουμε!! :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ο πικερ ειναι  ωρεος και μαγκας γιατι γαμη απλυτα μουνακια στο μεταξουργιο. εσης που τον βριζετε ζηλεβετε γιατι μονο  :jerking: :jerking:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296

pipinia luv

Μέλος