Τι μαλάκας που είσαι ρε Στέκα! Για κανένα άβγαλτο με έχεις ρε βλάκα; Αυτά που λες τα έχω κάνει με 20+ γκόμενες, από τις οποίες τις 7 τις έχω γαμήσει κιόλας. Αν ήμουν ψεύτης θα σου έλεγα κάτι τρελά νούμερα. Αλλά είσαι λαμόγιο εσύ ο ίδιος και έτσι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο ειλικρινής όπως εγώ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Τι μαλάκας που είσαι ρε Στέκα! Για κανένα άβγαλτο με έχεις ρε βλάκα; Αυτά που λες τα έχω κάνει με 20+ γκόμενες, από τις οποίες τις 7 τις έχω γαμήσει κιόλας. Αν ήμουν ψεύτης θα σου έλεγα κάτι τρελά νούμερα. Αλλά είσαι λαμόγιο εσύ ο ίδιος και έτσι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο ειλικρινής όπως εγώ!
Εντελώς χαζούλη.... μεχρι το μεταξουργείο μπορείς να πας.
Φαίνεται να τα ξέρεις καλά αυτά. Μίλησε μας.
Ρε φίλε ο rigormortis είναι άρρωστος. Δεν το έχεις καταλάβει; Παίρνει χάπια για να του σηκωθεί από τα 25 του, ρουφάει κοκαΐνη, δεν έχει τη στοιχειώδη λογική για να καταλάβει τι ορίζεται ως σεξ και τι ως μαλακία. Και λέει εμένα ύστερα ψυχοπαθή.
Εντελώς χαζούλη.... μεχρι το μεταξουργείο μπορείς να πας.
Δεν έχεις ιδέα για μένα. Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στο παρελθόν, απλά λόγω της αυτοκαταστροφικής μου ειλικρίνειας λίγες μόνο από αυτές έφτασα στο σημείο να τις γαμήσω. Μην με κρίνεις από το παρόν, που πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ρε φίλε ο rigormortis είναι άρρωστος. Δεν το έχεις καταλάβει; Παίρνει χάπια για να του σηκωθεί από τα 25 του, ρουφάει κοκαΐνη, δεν έχει τη στοιχειώδη λογική για να καταλάβει τι ορίζεται ως σεξ και τι ως μαλακία. Και λέει εμένα ύστερα ψυχοπαθή.
Το έχω καταλάβει τύπε. Φαίνεται και από τις μαλακίες που γράφει και από το στυλ γραφής του. Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω με ζουρλομανδύα. :S
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 216
Νομίζω ότι ο Στέκας είναι ερωτευμένος με τον Πίκερ.
Δεν εξηγείται τόσο μεγάλη ενασχόληση με ένα άτομο που απλά έχει την ιδεολογία του και την εφαρμόζει "χωρίς κανένα δισταγμό" όπως λέει και ο ίδιος.
Στέκα πες την αλήθεια, τον ψιλοκολατσίζεις με τις φωτογραφίες του Πίκερ τα βράδια που κοιμάται η γυναίκα σου
Δεν εξηγείται τόσο μεγάλη ενασχόληση με ένα άτομο που απλά έχει την ιδεολογία του και την εφαρμόζει "χωρίς κανένα δισταγμό" όπως λέει και ο ίδιος.
Στέκα πες την αλήθεια, τον ψιλοκολατσίζεις με τις φωτογραφίες του Πίκερ τα βράδια που κοιμάται η γυναίκα σου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Νομίζω ότι ο Στέκας είναι ερωτευμένος με τον Πίκερ.
Τύπε περαν της μαλακιας που πέταξες, εχω δείξει φωτο του σε φίλη της γυναίκας μου και γουσταρει τον πικερ.... θα ήθελε πολυ να τον στραποναρει λέει....
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Δεν έχεις ιδέα για μένα. Έχω βγάλει πολλές γκόμενες στο παρελθόν, απλά λόγω της αυτοκαταστροφικής μου ειλικρίνειας λίγες μόνο από αυτές έφτασα στο σημείο να τις γαμήσω. Μην με κρίνεις από το παρόν, που πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι.
Μήπως ήρθε η ώρα πάλι να αλλάξεις;
Βλέπεις ότι η τακτική σου και ο ηλιθιος νομος σου σε καταστρεφουν...
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μήπως ήρθε η ώρα πάλι να αλλάξεις;
Βλέπεις ότι η τακτική σου και ο ηλιθιος νομος σου σε καταστρεφουν...
Τυπε ειναι ενα ναυαγιο... δεν νομιζεις οτι στα 40 ειναι δυσκολο πια να αλλαξει;;;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ειναι αρρωστος Στεκα! Πρεπει να τον βοηθησουμε!! :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ο πικερ ειναι ωρεος και μαγκας γιατι γαμη απλυτα μουνακια στο μεταξουργιο. εσης που τον βριζετε ζηλεβετε γιατι μονο
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
εσυ τώρα γράφεις έτσι για να μας κανείς πλάκα;;; Ειλικρινά νηπιαγωγείο έχεις πάει ;;;ο πικερ ειναι ωρεος και μαγκας γιατι γαμη απλυτα μουνακια στο μεταξουργιο. εσης που τον βριζετε ζηλεβετε γιατι μονο
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εσυ τώρα γράφεις έτσι για να μας κανείς πλάκα;;; Ειλικρινά νηπιαγωγείο έχεις πάει ;;;
γιατι ρωτας φιλε εξετασης στο ασεπ θα δωσουμε εδω μεσα?? :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
γιατι ρωτας φιλε εξετασης στο ασεπ θα δωσουμε εδω μεσα?? :S
εσυ τυπε και εξετασεις αιματος να πας να δωσεις θα κανεις λαθος :S :S :S
Επισκέπτης
εσυ τυπε και εξετασεις αιματος να πας να δωσεις θα κανεις λαθος :S :S :S
Βασικα και που αναπνεει ειναι λαθος τυπε.... :S :S :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
εσυ τώρα γράφεις έτσι για να μας κανείς πλάκα;;; Ειλικρινά νηπιαγωγείο έχεις πάει ;;;
τυπε ξερεις σε ποιον μιλας; :S :S :S
ο ΠΙΠΑλεκος2 μιλησε πρωτη φορα στα 55 του :S :S :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
4 χρόνια αλλά δεν κατάφερε να αποφοιτήσει.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ξερεις σε ποιον μιλας; :S :S :S
ο ΠΙΠΑλεκος2 μιλησε πρωτη φορα στα 55 του :S :S :S
Ναι αλλά στα 42 κατάφερε να περπατήσει.
Παρόμοια θέματα