Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιος θεός θα είναι πάντα μαζί μας Πίκερ; Ο Κρίσνα; Η Κάλι; Ο Όντιν; Η φρέγια; Ο Όσιρις; Η Ίσις; Ο Μεγάλος Μανιτού; Ο θεός της Βίβλου / Κορανίου; Κάποιος άλλος θεός / ά που αγνοώ;

Υπάρχει μια ανώτερη δύναμη φίλε, η οποία είναι κοινή σε όλες τις θρησκείες. Και αυτή η δύναμη επιβραβεύει την ψυχή των καλών και τίμιων ανθρώπων. Σε αυτόν το Θεό πιστεύει ο νόμος του Picker.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Τι να σου απαντήσω λαμόγιο; Όλα αυτά που λες τα έχω κάνει. Έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες γυναίκες.
πικερακο οι συγγενείς και τα ζώα δεν μετράνε...... άρα δεν έχεις γαμησει καμία μη εκδιδόμενη.....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν σκοπεύω στο εξής να απαντώ σε μαλακίες. Μου έχουν πει ότι με στραπονάρουν, ότι γαμάω συγγενείς μου και ζώα και γενικά ό,τι μαλακία κατέβει στον καθένα προκειμένου να μου την πει. Είναι πολύ σημαντικό το έργο που έχω να επιτελέσω για να ασχολούμαι με μικρότητες. Ο Θεός μιλάει σε μένα και εγώ μιλάω στην ψυχή των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πικερ ξερω ενα καλο ψυχιατρο... 30 περνει το ραντεβου! Πολυ καλη τιμη γιατι αλλοι περνουν 50-100!!! Με ΕΟΠΠΥ! Και στο ιδιο ιατρειο εχει και ψυχολογο! 35 η συνεδρια!
Σκεψου το...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη κράτα γερά. Ο Θεός είναι δίπλα σου και σε προσέχει. Και κανένα λαμόγιο πλέον δεν μπορεί να σου την πει. Τώρα έχεις ένα λόγο να είσαι περήφανος. Τώρα έχεις το νόμο του Picker!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.246
Πόντοι
5.506
Δεν σκοπεύω στο εξής να απαντώ σε μαλακίες. Μου έχουν πει ότι με στραπονάρουν, ότι γαμάω συγγενείς μου και ζώα και γενικά ό,τι μαλακία κατέβει στον καθένα προκειμένου να μου την πει. Είναι πολύ σημαντικό το έργο που έχω να επιτελέσω για να ασχολούμαι με μικρότητες. Ο Θεός μιλάει σε μένα και εγώ μιλάω στην ψυχή των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων!

kountouris_240517.jpg

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ειναι κριμα παντως...

Ειναι βασανισμενη ψυχη... :(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
μα γαμω την παναγια μου,ειναι δυνατον να κανετε cyberbulling σ'εναν τυπο που εχει παραδεχτει οτι εχει νοσηλευτει?ποσο για τον πουτσο ειστε,εχετε καταλαβει...??αδυναμο δεν χτυπανε ρε δειλοι!!!εχω γνωρισει πολλους απο το σαιτ.κ τα εχουμε πει με τους πιο παλιους που μετρανε.συμφωνησαν ολοι οτι οι περισοτεροι ειστε αγαμητοι,αποτυχημενοι με τις γκομενες,αντε 1-2 με το ζορι,κ πατε να το παιξετε κ alpha males,κανοντας μπουλινκγ στον αδυναμο.ουστ ασχημα αποτυχημενα ανδρικελα...μπαζακια :vomit:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
μα γαμω την παναγια μου,ειναι δυνατον να κανετε cyberbulling σ'εναν τυπο που εχει παραδεχτει οτι εχει νοσηλευτει?ποσο για τον πουτσο ειστε,εχετε καταλαβει...??αδυναμο δεν χτυπανε ρε δειλοι!!!εχω γνωρισει πολλους απο το σαιτ.κ τα εχουμε πει με τους πιο παλιους που μετρανε.συμφωνησαν ολοι οτι οι περισοτεροι ειστε αγαμητοι,αποτυχημενοι με τις γκομενες,αντε 1-2 με το ζορι,κ πατε να το παιξετε κ alpha males,κανοντας μπουλινκγ στον αδυναμο.ουστ ασχημα αποτυχημενα ανδρικελα...μπαζακια :vomit:
εντάξει ρε ρομπεν του μπου.... τα είπες οκ....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

no worries δεν είναι τρελός τύπε..τρολ είναι  :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ειναι δυνατον να κανετε cyberbulling σ'εναν τυπο που εχει παραδεχτει οτι εχει νοσηλευτει?

Επειδη το είπε σημαίνει πως είναι η αλήθεια τυπε? Εδω δηλώνει πως μιλάει με τον Θεό, δηλαδή ισχύει?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.246
Πόντοι
5.506

Άντε τράβα ψόφα ρε σκουπίδι που θα μας κάνεις και "μαθήματα ήθους" ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κανας γαμιας του πικερ θα ναι και θιχτηκε τυπε!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
προσοχη ρε...
ξερει τους παλιους που μετρανε
:2funny:

Stories