κ.Πίκερ θα απαντήσετε το ερώτημά μου?Βρίσκομαι σε ένα φιλοσοφικό οργασμό. Νιώθω την αποκάλυψη του Θεού μέσα μου. Δεν μπορώ να γινώ λαμόγιο. Δεν μπορώ να πω ψέματα σε γυναίκα. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Γιατί; Επειδή έχω μέσα μου το Θεό. Και ο Θεός μου λέει να διαλέξω το δύσκολο δρόμο. Μοναχικέ τύπε μην παρασύρεσαι από τα λααμόγια. Αργά ή γρήγορα θα καούν και θα το μετανιώσουν πικρά!
Ο Θεός μας έδωσε τις ιερόδουλες και τους οίκους ανοχής για να γαμάμε όσοι δεν έχουμε γυναίκα. Αυτό ήταν το θέλημά Του. Και ευτυχώς ζούμε σε μια συντηρητική χώρα που δεν έχει κλείσει τα μπουρδέλα. Ο ελεεινός φεμινισμός δεν έχει φτάσει ως εδώ - και μακάρι να μη φτάσει ποτέ. Όσοι όμως καταχρώνται τις ιερόδουλες θα το πληρώσουν. Όχι από εμάς αλλά από το Θεό!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
κ.Πίκερ θα απαντήσετε το ερώτημά μου?
δεν σε ακούει τώρα έιναι σε κατάσταση νιρβάνα
Δεν ακολουθώ καμία θρησκεία αλλά θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό. Και τα μπουρδέλα είναι ένας συντηρητικός θεσμός γιατί αναγνωρίζει την ανάγκη του μοναχικού άντρα να γαμάει. Καμία σχέση δεν έχει ο μοναχικός μπουρδελιάρης με την αριστερά. Όπως ο μοναχός, έτσι και ο μοναχικός μπουρδελιάρης ανήκει στη δεξιά. Και είναι το ίδιο άνθρωπος του Θεού!
Τα ελεεινά λαμόγια δεν ανήκουν στη δεξιά. Είναι πλανεμένοι αν νομίζουν ότι η δεξιά σημαίνει αυτό το πράγμα. Επί Κωνσταντίνου Καραμανλή υπήρχε ο νόμος περί μοιχείας τον οποίο κατήργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εμείς είμαστε οι πραγματικοί δεξιοί γιατί είμαστε ηθικοί, γιατί λέμε στα ίσια στις γυναίκες ότι είναι κατώτερες, γιατί λέμε στα ίσια στις γυναίκες ότι πρέπει να μας κάθονται όποτε μας γουστάρει. Αλλά έχουμε και τα αρχίδια όταν ξενογαμάμε να τους το λέμε κι αυτό!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
dim883
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
:
.....και με μικρά γράμματα το ίδιο νόημα δεν έχει ....???????ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Πικερ εχεις παει ποτέ διακοπές με γκόμενα;
Εχεις παει με γκομενα σε παραλια να κατσετε στην ξαπλωστρα και να κανετε μπανακι μαζι;
Εχεις κοιμηθεί ποτε με γυναικα στο κρεβατι σου στο σπιτι σου;
Οι γονεις - φιλοι - γνωστοί σου σε εχουν δει ποτέ με γκομενα;
Κοιμασαι ακόμα στο παιδικό κρεβάτι σου;
Εχεις βγει βραδακι για σινεμα ή θεατρο με γκομενα;
Εχεις περπατησει σε κεντρικό δρομο χερι χερι με γκόμενα;
Εχεις γαμησει ποτέ 3+ φορες την ιδια γκομενα την ίδια μέρα;
Τις θεωρείες σου τις λες στη μανα σου και την αδερφή σου; Αν ναι συμφωνουν με τις μαλακίες σου;
Εχεις παει με γκομενα σε παραλια να κατσετε στην ξαπλωστρα και να κανετε μπανακι μαζι;
Εχεις κοιμηθεί ποτε με γυναικα στο κρεβατι σου στο σπιτι σου;
Οι γονεις - φιλοι - γνωστοί σου σε εχουν δει ποτέ με γκομενα;
Κοιμασαι ακόμα στο παιδικό κρεβάτι σου;
Εχεις βγει βραδακι για σινεμα ή θεατρο με γκομενα;
Εχεις περπατησει σε κεντρικό δρομο χερι χερι με γκόμενα;
Εχεις γαμησει ποτέ 3+ φορες την ιδια γκομενα την ίδια μέρα;
Τις θεωρείες σου τις λες στη μανα σου και την αδερφή σου; Αν ναι συμφωνουν με τις μαλακίες σου;
Επισκέπτης
κάτω από την οποία κρύβονται 30 χρόνια μαλακίαςακόρεστη ερωτομανία.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
κάτω από την οποία κρύβονται 30 χρόνια μαλακίας
...και ομοφυλοφιλικες τασεις.
Θα απαντησεις στις ερωτήσεις πικερ? Για να δουμε αν μπορεις να πεις την αλήθεια....
Τι να σου απαντήσω λαμόγιο; Όλα αυτά που λες τα έχω κάνει. Έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες γυναίκες.
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
+ 1000Μοναχικέ μπουρδελιάρη μη ντραπείς να απευθυνθείς στο Θεό. Δεν το βλέπεις ότι είσαι εκλεκτός Του; Δεν το βλέπεις ότι είσαι η φωτεινή εξαίρεση στο σκοτάδι που σε περιβάλλει; Δεν το βλέπεις ότι έμεινες μόνος σου εξαιτίας του ήθους σου; Έχεις όλα τα στοιχεία που σε καθιστούν παιδί Του. Και τα μπουρδέλα σου τα έδωσε ο Θεός γιατί σε αγαπάει. Και οι πουτάνες είναι δούλες Του και ιερές. Για σένα τις προορίζει μοναχικέ μπουρδελιάρη. Και όσα λαμόγια τις γαμούν ενώ έχουν γυναίκα θα καούν!
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
+ 1000ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, από εδώ και πέρα δεν θα κάνουμε βήμα χωρίς το Θεό. Ο Θεός θα είναι πάντα μαζί μας.
Ποιος θεός θα είναι πάντα μαζί μας Πίκερ; Ο Κρίσνα; Η Κάλι; Ο Όντιν; Η φρέγια; Ο Όσιρις; Η Ίσις; Ο Μεγάλος Μανιτού; Ο θεός της Βίβλου / Κορανίου; Κάποιος άλλος θεός / ά που αγνοώ;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Πικιερ εισαι δυστυχισμενος....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370