Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ossa125

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
1
Βρίσκομαι σε ένα φιλοσοφικό οργασμό. Νιώθω την αποκάλυψη του Θεού μέσα μου. Δεν μπορώ να γινώ λαμόγιο. Δεν μπορώ να πω ψέματα σε γυναίκα. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Γιατί; Επειδή έχω μέσα μου το Θεό. Και ο Θεός μου λέει να διαλέξω το δύσκολο δρόμο. Μοναχικέ τύπε μην παρασύρεσαι από τα λααμόγια. Αργά ή γρήγορα θα καούν και θα το μετανιώσουν πικρά!

Ο Θεός μας έδωσε τις ιερόδουλες και τους οίκους ανοχής για να γαμάμε όσοι δεν έχουμε γυναίκα. Αυτό ήταν το θέλημά Του. Και ευτυχώς ζούμε σε μια συντηρητική χώρα που δεν έχει κλείσει τα μπουρδέλα. Ο ελεεινός φεμινισμός δεν έχει φτάσει ως εδώ - και μακάρι να μη φτάσει ποτέ. Όσοι όμως καταχρώνται τις ιερόδουλες θα το πληρώσουν. Όχι από εμάς αλλά από το Θεό!
κ.Πίκερ θα απαντήσετε το ερώτημά μου?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν ακολουθώ καμία θρησκεία αλλά θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό. Και τα μπουρδέλα είναι ένας συντηρητικός θεσμός γιατί αναγνωρίζει την ανάγκη του μοναχικού άντρα να γαμάει. Καμία σχέση δεν έχει ο μοναχικός μπουρδελιάρης με την αριστερά. Όπως ο μοναχός, έτσι και ο μοναχικός μπουρδελιάρης ανήκει στη δεξιά. Και είναι το ίδιο άνθρωπος του Θεού!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα ελεεινά λαμόγια δεν ανήκουν στη δεξιά. Είναι πλανεμένοι αν νομίζουν ότι η δεξιά σημαίνει αυτό το πράγμα. Επί Κωνσταντίνου Καραμανλή υπήρχε ο νόμος περί μοιχείας τον οποίο κατήργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εμείς είμαστε οι πραγματικοί δεξιοί γιατί είμαστε ηθικοί, γιατί λέμε στα ίσια στις γυναίκες ότι είναι κατώτερες, γιατί λέμε στα ίσια στις γυναίκες ότι πρέπει να μας κάθονται όποτε μας γουστάρει. Αλλά έχουμε και τα αρχίδια όταν ξενογαμάμε να τους το λέμε κι αυτό!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

:respect:.....και με μικρά γράμματα το ίδιο νόημα δεν έχει ....???????

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βλακα πικερ δεν μπορεις να λαβεις το μηνυμα του θεού αφου δεν πιστευεις σε καμια θρησκεία.

Μπορείς όμως να λαβεις τα φαρμακά σου, αλλιως σε περιμενει λευκη στολή.... του ψυχιατρειου!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Η θεωρίες του Πίκερ είναι ένα ιδεολογικό επίχρισμα, κάτω από το οποίο κρύβεται ακόρεστη ερωτομανία.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πικερ εχεις παει ποτέ διακοπές με γκόμενα;

Εχεις παει με γκομενα σε παραλια να κατσετε στην ξαπλωστρα και να κανετε μπανακι μαζι;

Εχεις κοιμηθεί ποτε με γυναικα στο κρεβατι σου στο σπιτι σου;

Οι γονεις - φιλοι - γνωστοί σου σε εχουν δει ποτέ με γκομενα;

Κοιμασαι ακόμα στο παιδικό κρεβάτι σου;

Εχεις βγει βραδακι για σινεμα ή θεατρο με γκομενα;

Εχεις περπατησει σε κεντρικό δρομο χερι χερι με γκόμενα;

Εχεις γαμησει ποτέ 3+ φορες την ιδια γκομενα την ίδια μέρα;

Τις θεωρείες σου τις λες στη μανα σου και την αδερφή σου; Αν ναι συμφωνουν με τις μαλακίες σου;

:think: :think: :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια έχουν σκυλιάσει. Είναι φυσικό αγαπημένοι μου φίλοι. Δεν αντέχουν να γαμάμε περισσότερο από αυτούς.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμόγια δεν θα ασχοληθούμε πλέον μαζί σας. Θα καείτε στην κόλαση. Θα αυτοκαταστραφείτε. Θα σας κανονίσει ο Θεός.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα απαντησεις στις ερωτήσεις πικερ? Για να δουμε αν μπορεις να πεις την αλήθεια....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα απαντησεις στις ερωτήσεις πικερ? Για να δουμε αν μπορεις να πεις την αλήθεια....

Τι να σου απαντήσω λαμόγιο; Όλα αυτά που λες τα έχω κάνει. Έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες γυναίκες.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Μοναχικέ μπουρδελιάρη μη ντραπείς να απευθυνθείς στο Θεό. Δεν το βλέπεις ότι είσαι εκλεκτός Του; Δεν το βλέπεις ότι είσαι η φωτεινή εξαίρεση στο σκοτάδι που σε περιβάλλει; Δεν το βλέπεις ότι έμεινες μόνος σου εξαιτίας του ήθους σου; Έχεις όλα τα στοιχεία που σε καθιστούν παιδί Του. Και τα μπουρδέλα σου τα έδωσε ο Θεός γιατί σε αγαπάει. Και οι πουτάνες είναι δούλες Του και ιερές. Για σένα τις προορίζει μοναχικέ μπουρδελιάρη. Και όσα λαμόγια τις γαμούν ενώ έχουν γυναίκα θα καούν!
+ 1000

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642

+ 1000

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, από εδώ και πέρα δεν θα κάνουμε βήμα χωρίς το Θεό. Ο Θεός θα είναι πάντα μαζί μας.  :rockon:

Ποιος θεός θα είναι πάντα μαζί μας Πίκερ; Ο Κρίσνα; Η Κάλι; Ο Όντιν; Η φρέγια; Ο Όσιρις; Η Ίσις; Ο Μεγάλος Μανιτού; Ο θεός της Βίβλου / Κορανίου; Κάποιος άλλος θεός / ά που αγνοώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom