You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Γεια σου ρε Πικη με τις συμβουλες σου.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
Γράψε ένα κοράνι προφήτη.Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.822
- Πόντοι
- 6.265
Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...
προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη
προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...
Τύπε ο Picker έστω ότι έχει πρόβλημα. Εσύ πιστεύεις ότι είσαι υγιής;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.244
- Πόντοι
- 5.506
Αγαπημένοι μου φίλοι νιώθω όλο και πιο έντονα το κάλεσμα του Θεού. Ο Θεός υπάρχει και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!
Παει, λαλησε τελειως....
Ο Θεός με καλεί να αλλάξω τη στρατηγική μου ως προς τα λαμόγια. Μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τα δίνω στεγνά και ότι θα φροντίσει Εκείνος για την τιμωρία τους. Αγαπημένοι μου φίλοι, αφού είναι θέλημα Θεού ας γίνει το θέλημά Του!
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.906
- Πόντοι
- 24.596
για να ειμαι δικαιος ο Πικερ αδικειται απο τις φωτο,μια χαρα ειναι,και καλοντυμενος :S :S :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.244
- Πόντοι
- 5.506
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!
Κάποιος προηγουμένως μας παρομοίασε με καλόγερους και δεν είχε άδικο. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έχουμε πολλά κοινά μαζί τους. Βέβαια αυτοί έχουν φτάσει σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο και δεν χρειάζονται καθόλου το σεξ. Εμείς έχουμε αυτή την ανθρώπινη αδυναμία, κατά τ' άλλα όμως μοιάζουμε αρκετά με τους μοναχούς. Σκεφτείτε το λίγο.
Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το ψέμα, η υποκρισία και η πλεονεξία εμείς ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο και παραμένουμε ηθικοί. Ξέρουμε ότι αυτό μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε μια κανονική σχέση με το αντίθετο φύλο γιατί ο εύκολος δρόμος του ψέματος πάντα νικά. Εμείς όμως επιμένουμε στην αλήθεια. Και έχουμε ευτυχώς αυτές τις γυναίκες που γεμίζουν το σεξουαλικό μας κενό. Γι' αυτό τις σεβόμαστε και τις αγαπάμε. Για εμάς είναι σταλμένες από τον Θεό!
Σας προτρέπω λοιπόν φίλοι μου να αλλάξουμε στρατηγική. Όχι, δεν θα δίνουμε στεγνά τα λαμόγια. Θα τα αφήνουμε να βράζουν στις τύψεις τους ενώ η δική μας ψυχή θα είναι καθαρή. Για τα λαμόγια μου υποσχέθηκε ότι θα φροντίζει ο Θεός!
Έχω υπάρξει για πολλά χρόνια άθεος αλλά αργά και σταθερά βλέπω μπροστά μου ξεκάθαρα σημάδια της ύπαρξής Του. Δεν πιστεύω σε καμία γαμημένη θρησκεία, είμαι άθρησκος. Αλλά υπάρχει κάτι αληθινό και βρίσκεται μέσα σε όλες τις θρησκείες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις