Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.244
Πόντοι
5.506
Παει, λαλησε τελειως....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!
Γράψε ένα κοράνι προφήτη.  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.822
Πόντοι
6.265
Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!

Moses-1.jpg

:rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές  που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...

προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές  που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...

προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη

Τύπε ο Picker έστω ότι έχει πρόβλημα. Εσύ πιστεύεις ότι είσαι υγιής;

ossa125

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
1
:priest: :priest: :priest: :priest:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αγαπημένοι μου φίλοι νιώθω όλο και πιο έντονα το κάλεσμα του Θεού. Ο Θεός υπάρχει και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.244
Πόντοι
5.506

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Θεός με καλεί να αλλάξω τη στρατηγική μου ως προς τα λαμόγια. Μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τα δίνω στεγνά και ότι θα φροντίσει Εκείνος για την τιμωρία τους. Αγαπημένοι μου φίλοι, αφού είναι θέλημα Θεού ας γίνει το θέλημά Του!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596
για να ειμαι δικαιος ο Πικερ αδικειται απο τις φωτο,μια χαρα ειναι,και καλοντυμενος :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.244
Πόντοι
5.506
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!

4+.1.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάποιος προηγουμένως μας παρομοίασε με καλόγερους και δεν είχε άδικο. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έχουμε πολλά κοινά μαζί τους. Βέβαια αυτοί έχουν φτάσει σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο και δεν χρειάζονται καθόλου το σεξ. Εμείς έχουμε αυτή την ανθρώπινη αδυναμία, κατά τ' άλλα όμως μοιάζουμε αρκετά με τους μοναχούς. Σκεφτείτε το λίγο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το ψέμα, η υποκρισία και η πλεονεξία εμείς ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο και παραμένουμε ηθικοί. Ξέρουμε ότι αυτό μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε μια κανονική σχέση με το αντίθετο φύλο γιατί ο εύκολος δρόμος του ψέματος πάντα νικά. Εμείς όμως επιμένουμε στην αλήθεια. Και έχουμε ευτυχώς αυτές τις γυναίκες που γεμίζουν το σεξουαλικό μας κενό. Γι' αυτό τις σεβόμαστε και τις αγαπάμε. Για εμάς είναι σταλμένες από τον Θεό!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας προτρέπω λοιπόν φίλοι μου να αλλάξουμε στρατηγική. Όχι, δεν θα δίνουμε στεγνά τα λαμόγια. Θα τα αφήνουμε να βράζουν στις τύψεις τους ενώ η δική μας ψυχή θα είναι καθαρή. Για τα λαμόγια μου υποσχέθηκε ότι θα φροντίζει ο Θεός!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω υπάρξει για πολλά χρόνια άθεος αλλά αργά και σταθερά βλέπω μπροστά μου ξεκάθαρα σημάδια της ύπαρξής Του. Δεν πιστεύω σε καμία γαμημένη θρησκεία, είμαι άθρησκος. Αλλά υπάρχει κάτι αληθινό και βρίσκεται μέσα σε όλες τις θρησκείες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom