Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Πικεράκος είναι καψούρης με την Κορίνα που
δούλευε στο Ιάσωνος 20 , μετά στο Κολωνού 23 κτλ.
και ο Πικεράκος έχει φάει χυλόπιτα από την Κορίνα και
προσπαθεί να το ξεπεράσει.
Οι νόμοι του κτλ. είναι από τη δυσπεψία
της χυλόπιτας !

Κώστα Λαδάκη η Κορίνα έχει πάθει δυσπεψία από τις αλήθειες που της έχω πει. Δεν ξέρεις πόσο της έχουν στοιχίσει. Όσο και να μη με δέχεται πια, το ότι την έχω γαμήσει 100 φορές δεν θα το ξεχάσει ποτέ.  :-*

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες και εκατοντάδες πουτάνες.  :-*

ΜΑΜΑΚΙΑ Πίκερ , ποτέ δεν είναι αργά
να γίνεις άντρας !

Να γραφτείς σε γυμναστήριο,
να κάνεις εμφύτευση μαλλιών,
να πάρεις μεγεθυντή να βελτιώσεις το πουλάκι σου,
και πάνω απ' όλα να πάψεις να είσαι ΜΑΜΑΚΙΑΣ !

http://[URL unfurl="true"]www.cyprusevents.net/assets/event/o_mamakias_poster570.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

[img]http://donjuan.pblogs.gr/files/332130-art_mamas_boy_tf.jpg

Πικεράκο βγάλε επιτέλους την πιπίλα !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κώστα Λαδάκη η Κορίνα έχει πάθει δυσπεψία από τις αλήθειες που της έχω πει. Δεν ξέρεις πόσο της έχουν στοιχίσει. Όσο και να μη με δέχεται πια, το ότι την έχω γαμήσει 100 φορές δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
σημασια εχει να σε θυμαται ρε και ας μην θελει να σε ξαναδει?
αυτή είναι η επιτυχια του αντρος να μην θελουν να τον ξαναδουν οι γυναικες?
εραστης εισαι ή βιαστης?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη η Κορίνα έχει πάθει δυσπεψία από τις αλήθειες που της έχω πει. Δεν ξέρεις πόσο της έχουν στοιχίσει. Όσο και να μη με δέχεται πια, το ότι την έχω γαμήσει 100 φορές δεν θα το ξεχάσει ποτέ.  :-*

Προσπαθώ να βρώ την Κορίνα , και
δεν την βρήκα.
Που είναι να της χώσω την ψωλάρα μου ;  :huh:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καμάκι κάνουν μόνο οι καθυστερημένοι και οι ξεφτίλες. Οι σκεπτόμενοι και οι περήφανοι άντρες δέχονται μόνο προτάσεις και αποφασίζουν οι ίδιοι ποια θα γαμήσουν.  :sunglasses:

Δηλαδη ο ανδρας δεν κυνηγαει γκομενες, περιμενει αυτές να κανουν την κινηση....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες και εκατοντάδες πουτάνες.  :-*

Η μια ήταν τσατσα και της εδεινες λεφτα, αλλα δεν την λες και πουτάνα.  :S :S :S :S :S

Για πες μας για τις 6 αλλες πικερ, πως ηταν, πως τις γαμησες.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
συμπεριφορά αυτιστικού παιδιού που μετρά πόσες τάπες έχει μαζέψει απο τα δρακουλίνια που παιρνει με το χαρτζιλίκι της μαμας ...

ο μέσι έχει παιξει μόνο στην μπαρτσελόνα και όλος ο πλανήτης αυνανίζεται για πάρτη του και ο πικερόπουλός έχει αλλάξει 35 ομάδες στο playstasion ...τι σημαίνει αυτό ότι έίναι ο πικερόπουλος καλυτερος απο τον μέσι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δηλαδη ο ανδρας δεν κυνηγαει γκομενες, περιμενει αυτές να κανουν την κινηση....

Ακριβώς. Εγώ ΠΟΤΕ δεν καταδέχομαι να κάνω την πρώτη κίνηση. Με 10 ευρώ ξέρω ότι σήμερα-αύριο θα ξαναγαμήσω.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ακριβώς. Εγώ ΠΟΤΕ δεν καταδέχομαι να κάνω την πρώτη κίνηση. Με 10 ευρώ ξέρω ότι σήμερα-αύριο θα ξαναγαμήσω.  :sunglasses:

Από τότε που σταμάτησες να κάνεις την πρώτη κίνηση έχεις να γαμήσεις κανονική γυναίκα. Αν και στις πουτάνες πάλι την πρώτη κίνηση κάνεις, να βγάλεις το δεκάρικο στο κομοδίνο, μπούφο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από τότε που σταμάτησες να κάνεις την πρώτη κίνηση έχεις να γαμήσεις κανονική γυναίκα. Αν και στις πουτάνες πάλι την πρώτη κίνηση κάνεις, να βγάλεις το δεκάρικο στο κομοδίνο, μπούφο.

Δεν έχεις ιδέα. Η δουλειά μου είναι πήχτρα στις γκόμενες. Όλο και κάποια θα μου δείξει ενδιαφέρον, αν και πλέον είμαι τόσο πλήρης σεξουαλικά που δεν τους μιλάω καν. Οι 4 από τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν από τη δουλειά μου. Οι άλλες 3 ήταν η τσατσά (που ποτέ δεν ήταν πουτάνα), μία Ρωσίδα τουρίστρια που μου την έπεσε στο Μοναστηράκι και μία από εδώ. Επίσης οι πουτάνες είναι κανονικότατες γυναίκες και φυσικά κάνουν ΕΚΕΙΝΕΣ την πρώτη κίνηση αφού εκδίδονται.  :-*

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν έχεις ιδέα. Η δουλειά μου είναι πήχτρα στις γκόμενες. Όλο και κάποια θα μου δείξει ενδιαφέρον, αν και πλέον είμαι τόσο πλήρης σεξουαλικά που δεν τους μιλάω καν. Οι 4 από τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν από τη δουλειά μου. Οι άλλες 3 ήταν η τσατσά (που ποτέ δεν ήταν πουτάνα), μία Ρωσίδα τουρίστρια που μου την έπεσε στο Μοναστηράκι και μία από εδώ. Επίσης οι πουτάνες είναι κανονικότατες γυναίκες και φυσικά κάνουν ΕΚΕΙΝΕΣ την πρώτη κίνηση αφού εκδίδονται.  :-*

Σχολή έκανε ο Καλησπέρα. Είμαι ο Αλέξανδρος, ο Μακεδών.... :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μας ζηλεύουν, μας μισούν αλλά τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει. Ξεκινήσαμε από την αφάνεια και κοντεύουμε να γίνουμε θρύλοι. Αγγίζουμε την τελειότητα, δεν μπορούν να μας κοντράρουν πουθενά. Είμαστε οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με προγραμματισμό, αυτοσυγκράτηση και πίστη στον εαυτό μας προχωράμε μπροστά. Δεν ξεχνάμε το παρελθόν μας, παίρνουμε δύναμη από το σκοτάδι και βγαίνουμε στο φως. Δεν έχουν τη φιλοσοφία μας ούτε τις αντοχές μας. Είμαστε πλέον ανίκητοι!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Με προγραμματισμό, αυτοσυγκράτηση και πίστη στον εαυτό μας προχωράμε μπροστά. Δεν ξεχνάμε το παρελθόν μας, παίρνουμε δύναμη από το σκοτάδι και βγαίνουμε στο φως. Δεν έχουν τη φιλοσοφία μας ούτε τις αντοχές μας. Είμαστε πλέον ανίκητοι!

Αντι για σελιδα fb φιαξε καναλι στο youtube..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Πίκι τι συλλέκτης είσαι?  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom