νασο πικερ χαρηκα που σας γνωρισα αποχωρο απο το σαιτ
Κάτσε εδώ ρε Γάσπαρη. Πού θα βρεις καλύτερα; Και ο Duke Nukem εμένα μου έχει λείψει. Τα έλεγε ωραία.
νασο πικερ χαρηκα που σας γνωρισα αποχωρο απο το σαιτ
Για τον πουτσο καβαλα σελιδα....
Πρεπει να εκτυπωθει αυτο σε φλαιερς και να πεταχτει σε κεντρικους δρομους
1 λαικ εχει ολο κι ολο!!!
Επανέρχομαι σε ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει ξανά: Τι μετράει για σεξ. Λοιπόν φίλοι μου, από τη στιγμή που μία γυναίκα σε αφήνει να της το βάλεις σε μία από τις τρύπες της είναι σεξ - ακόμα και αν δεν τελειώσεις. Στο νόμο του Picker όμως απαγορεύεται το να μαλακίζεσαι μόνος σου, άρα επιβάλλεται να τελειώνεις πάντα όσο είσαι με γυναίκα.
Αν θέλεις να γαμάς σε μπουρδέλα, να φεύγεις άχυστος και να τελειώνεις μόνος στο σπίτι και πάλι μετράει για σεξ. Αλλά αν φεύγεις πάντα άχυστος κάποια στιγμή θα βαρεθείς και πρόκειται για κακή ποιότητα σεξ. ΑΥΤΟ είναι για το νόμο του Picker κακό σεξ και όχι το να τελειώνεις γαμώντας στο 5-λεπτο. Το να τελειώνεις στο 5-λεπτο είναι μαγκιά.
Όπως και να 'χει, οι φορές που μετράς ότι έκανες σεξ δεν μπορεί να είναι περισσότερες από τις φορές που έχυσες μετά από σεξ. Π.χ. αν πας με 5 πουτάνες στη σειρά και χύσεις μετά την 5η, αυτό μετράει για 1 φορά σεξ.
Ντρέπονται να κάνουν like.
Παλι πονοκεφαλο θα εχεις το βραδυ... το πρωι θα τα παρεις πισω.....
Ουτε ο τασος δεν εκανε like .... τρελη αποτυχία.....
Είπα ότι δεν περιμένω κανένα like, απλά θέλω να υπάρχει. Πάντως έχω ήδη πάνω από 200 page views.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις γκόμενες. Ποιο είναι το κέρδος του να τρως ένα κάρο χυλόπιτες για να ρίξεις ένα μουνί; Δεν αξίζει καν τον κόπο, ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις τόσο συχνά σεξ πανεύκολα με ένα κάρο πουτάνες στην Αθήνα.
Μιλας για τον εαυτό σου. Ποιος σου είπε οτι τρωμε όλοι ένα κάρο χυλόπιτες σαν εσένα?