Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πόσο πάει το  :zfuck: με την κορίνα ? έχω δει καλές photos  :wanker: :wanker: :wanker:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
sorry!!
απλά είδα που μιλούσαν γι αυτή ποιο πάνω και ρώτησα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αγαπημένοι μου φίλοι ζούμε σε δύσκολους καιρούς για το αντρικό φύλο. Βλέπετε ότι ο φεμινισμός πάει να επιβληθεί παντού. Δόξα τω Θεώ ζούμε σε μια ακόμα σχετικά συντηρητική χώρα που δεν έχει καταργήσει τα μπουρδέλα. Αγαπάμε τη χώρα μας!

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπημένοι μου φίλοι ζούμε σε δύσκολους καιρούς για το αντρικό φύλο. Βλέπετε ότι ο φεμινισμός πάει να επιβληθεί παντού. Δόξα τω Θεώ ζούμε σε μια ακόμα σχετικά συντηρητική χώρα που δεν έχει καταργήσει τα μπουρδέλα. Αγαπάμε τη χώρα μας!
κ.Πίκερ το ποίημα που με εμπνεύσατε για να γράψω ,σας άρεσε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχουμε υποχρέωση φίλοι μου να διαφυλάξουμε το δικαίωμά μας να γαμάμε χωρίς να εξαρτόμαστε από κανένα βρωμόμουνο!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Έχουμε υποχρέωση φίλοι μου να διαφυλάξουμε το δικαίωμά μας να γαμάμε χωρίς να εξαρτόμαστε από κανένα βρωμόμουνο!

δλδ λες στους ανθρώπους η να το ρίξουν στον αληλοσκούφο η στο πισογλέντι δάσκαλε ? :)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.239
Πόντοι
2.646

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλέπετε ότι πάνε να καταργήσουν με νόμο ακόμα και το καμάκι. Το έκαναν ήδη στη Γαλλία. Ο νόμος του Picker όμως τους έχει προλάβει προ πολλού. Δεν χρειάζεται κανένα καμάκι και καμία χυλόπιτα φίλοι μου όσο υπάρχουν στη χώρα μας τα μπουρδέλα!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Picker χαλάρωσε. Το δικαίωμα μας αυτό πρακτικά δεν απειλείται. Αλλά εννοείται πως πρέπει να επαγρυπνούμε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Βλέπετε ότι πάνε να καταργήσουν με νόμο ακόμα και το καμάκι. Το έκαναν ήδη στη Γαλλία. Ο νόμος του Picker όμως τους έχει προλάβει προ πολλού. Δεν χρειάζεται κανένα καμάκι και καμία χυλόπιτα φίλοι μου όσο υπάρχουν στη χώρα μας τα μπουρδέλα!

Το καμάκι να καταργηθεί, εγώ συμφωνώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που πονάει τις φεμινίστριες φίλοι μου είναι η ελεύθερη πορνεία. Όσο υπάρχουν διαθέσιμες πουτάνες και όσο οι άντρες μπορούν ελεύθερα να τις γαμάνε, Ο,ΤΙ φεμινιστικό νόμο και να βγάλουν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Γι' αυτό κοιτάνε οι φεμινίστριες πρώτα απ' όλα να κόψουν το εύκολο σεξ των αντρών και την πρόσβαση στις πουτάνες. Μας θέλουν εξαρτημένους!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αυτό που πονάει τις φεμινίστριες φίλοι μου είναι η ελεύθερη πορνεία. Όσο υπάρχουν διαθέσιμες πουτάνες και όσο οι άντρες μπορούν ελεύθερα να τις γαμάνε, Ο,ΤΙ φεμινιστικό νόμο και να βγάλουν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Γι' αυτό κοιτάνε οι φεμινίστριες πρώτα απ' όλα να κόψουν το εύκολο σεξ των αντρών και την πρόσβαση στις πουτάνες. Μας θέλουν εξαρτημένους!

Πάντως και σε χώρες που η πορνεία είναι παράνομη πάρα πολλοί άνδρες προτιμούν να την παίζουν παρά να ασχολούνται με τις γκόμενες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που προτείνει ο νόμος του Picker είναι ουσιαστικά μια γροθιά στον φεμινισμό. Καμία αξία στις γκόμενες, κανένα καμάκι, καμία χυλόπιτα, πλήρης εκμετάλλευση της ευνοϊκής νομοθεσίας για την πορνεία στη χώρα μας και την αλήθεια μέσα στη μάπα!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αυτό που προτείνει ο νόμος του Picker είναι ουσιαστικά μια γροθιά στον φεμινισμό. Καμία αξία στις γκόμενες, κανένα καμάκι, καμία χυλόπιτα, πλήρης εκμετάλλευση της ευνοϊκής νομοθεσίας για την πορνεία στη χώρα μας και την αλήθεια μέσα στη μάπα!

:heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom