Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Ο Κασιδιάρης δεν είχε ταχθεί όμως εναντίον της πορνείας όταν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος;  :S

Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω αυτό που λες , πέζει πάντως να το έκανε για να μαζέψει ψήφους σαν παράδειγμα πχ θα μπορούσα να φέρω την κατάργηση του ένφια απο τον τσίπρα :P

Αν και τωρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να κέρδιζε ψήφους απο τις γυναίκες και να τις έχανε απο τους άντρες ..

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω αυτό που λες , πέζει πάντως να το έκανε για να μαζέψει ψήφους σαν παράδειγμα πχ θα μπορούσα να φέρω την κατάργηση του ένφια απο τον τσίπρα :P

Αν και τωρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να κέρδιζε ψήφους απο τις γυναίκες και να τις έχανε απο τους άντρες ..

Όπως και να 'χει αυτά καλό είναι να μην λέγονται...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως και να 'χει αυτά καλό είναι να μην λέγονται...

Τύπε προφανώς ο Κασιδιάρης μίλαγε για την πορνεία στους δρόμους και όχι για τα μπουρδέλα. Εγώ πάντως δεν θα ψήφιζα ποτέ Χρυσή Αυγή. Είναι το χειρότερό μου μετά το ΚΚΕ.  :grin:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.180
Πόντοι
2.646
Πικη,χρειάζεσαι την ψήφο μου ή έχεις κανονίσει με το στέκα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πως παει η σελιδα στο φου μπου τυπε;;;; Πηρε κανα λαικ;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα, μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να ρίξω τους τόνους εναντίον του Στέκα. Αφού δεν γαμάει στο Μετάξι ας κάνει ό,τι θέλει. Εμάς μας ενδιαφέρει να μη γαμάνε οι γνωστοί μας δεσμευμένοι τις πουτάνες που γαμάμε εμείς!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυσικά θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία και έκανα πλάκα χθες για το ΠΑΣΟΚ για να μαζέψω ψήφους. Το οποίο και κατάφερα.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν γίνεται να είσαι γνήσιος μπουρδελιάρης και να αριστερίζεις. Είναι απλά βλακώδες. Ο σοσιαλισμός (αριστερά) θεωρεί την πορνεία αποτέλεσμα του καπιταλισμού και καταπίεση των γυναικών. Αντίθετα, ο συντηρητισμός (δεξιά) αναγνωρίζει ότι είναι αναπόφευκτο κάποιες γυναίκες να γίνουν πόρνες. Εγώ βέβαια είμαι φιλελεύθερος και θα ήθελα ΟΛΕΣ να ήταν πόρνες αλλά αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μεταξύ των δύο παραπάνω αντιλήψεων, θα διάλεγα σίγουρα αυτή της δεξιάς.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Φυσικά θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία και έκανα πλάκα χθες για το ΠΑΣΟΚ για να μαζέψω ψήφους. Το οποίο και κατάφερα.  :sunglasses:

Τύπε υπάρχουν άτομα που αξίζουν πραγματικά τον τίτλο, όπως ο Βανάκιας κι ο Νικολάκης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν γίνεται να είσαι γνήσιος μπουρδελιάρης και να αριστερίζεις. Είναι απλά βλακώδες. Ο σοσιαλισμός (αριστερά) θεωρεί την πορνεία αποτέλεσμα του καπιταλισμού και καταπίεση των γυναικών. Αντίθετα, ο συντηρητισμός (δεξιά) αναγνωρίζει ότι είναι αναπόφευκτο κάποιες γυναίκες να γίνουν πόρνες. Εγώ βέβαια είμαι φιλελεύθερος και θα ήθελα ΟΛΕΣ να ήταν πόρνες αλλά αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μεταξύ των δύο παραπάνω αντιλήψεων, θα διάλεγα σίγουρα αυτή της δεξιάς.

δικιο εχεις

η δεξια νδ ειναι ενα μπ@@ρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom