DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.102
- Πόντοι
- 41.129
Προσπαθεί να χέσει το στραπον!!πικερ γιατι εχεις νευρα στη φωτο ? ο στεκας φταιει ?
πικερ γιατι εχεις νευρα στη φωτο ? ο στεκας φταιει ?
Εγώ ανόητε Στέκα είμαι ίσως ο πιο ενεργητικός γαμιάς που υπάρχει, με την έννοια ότι οι πουτάνες μαζί μου δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απλά τις βάζω να ξαπλώνουν, τους γλείφω τα πόδια και τις γαμάω χωρίς να ζητήσω ούτε πίπα. :-*
Εχει συσσωρευμενη οργη και μισος μεσα του τυπε...
σίγουρα πίκη είσαι ο καλύτερος πελάτης, δεν νομίζω ότι έχει ιδρώσει γυναίκα ποτέ μαζί σου.
Σας υποσχέθηκα στο άλλο thread μια έκπληξη. Το bourdela.com είναι ένα φανταστικό site που έχει φιλοξενήσει το νόμο του Picker τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αυτά τα 5 χρόνια ο νόμος μου κέρδισε εχθρούς και φίλους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του site. Η επιτυχία του thread κορυφώθηκε το 2016 με τη βράβευσή μου ως Μίστερ Μαλάκα, έναν τίτλο που πολλοί εδώ μέσα δεν τολμούν να το παραδεχτούν ότι θα ήθελαν να τον έχουν.
Τα πλαίσια όμως του bourdela.com φαίνεται πως είναι πολύ στενά για να κρατήσουν το νόμο του Picker κλεισμένο εντός τους. Ήρθε η ώρα φίλοι μου να κάνουμε το άνοιγμα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα να διαδώσουμε ευρέως τις ριζοσπαστικές αντιλήψεις μας και τον περήφανο, ειλικρινή και φιλελεύθερο τρόπο ζωής μας. Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μου δημιούργησα στο facebook τη σελίδα "Ο νόμος του Picker". Επισκεφτείτε τη, κάντε like, φωνάξτε το παντού!
Σας υποσχέθηκα στο άλλο thread μια έκπληξη. Το bourdela.com είναι ένα φανταστικό site που έχει φιλοξενήσει το νόμο του Picker τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αυτά τα 5 χρόνια ο νόμος μου κέρδισε εχθρούς και φίλους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του site. Η επιτυχία του thread κορυφώθηκε το 2016 με τη βράβευσή μου ως Μίστερ Μαλάκα, έναν τίτλο που πολλοί εδώ μέσα δεν τολμούν να το παραδεχτούν ότι θα ήθελαν να τον έχουν.
Τα πλαίσια όμως του bourdela.com φαίνεται πως είναι πολύ στενά για να κρατήσουν το νόμο του Picker κλεισμένο εντός τους. Ήρθε η ώρα φίλοι μου να κάνουμε το άνοιγμα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα να διαδώσουμε ευρέως τις ριζοσπαστικές αντιλήψεις μας και τον περήφανο, ειλικρινή και φιλελεύθερο τρόπο ζωής μας. Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μου δημιούργησα στο facebook τη σελίδα "Ο νόμος του Picker". Επισκεφτείτε τη, κάντε like, φωνάξτε το παντού!
Πικερ παιζει και ινσταγκραμ :S :S :S
Ομολογώ ότι έχω αρκετούς αγαπημένους gay καλλιτέχνες. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το αν είμαι εγώ άντρας; :-*
Όχι φίλε, άσε να δούμε πώς θα πάει στο facebook πρώτα.
Πιστεύω ότι κρύβεις μέσα σου έναν πολύ ρομαντικό άντρα, κάτι που λείπει από τις ιδιαίτερα έμπειρες γυναίκες του Μεταξουργείου. Keep on fucking !!!