Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
bwelAAO.jpg

πικερ γιατι εχεις νευρα στη φωτο ? ο στεκας φταιει ?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
πικερ γιατι εχεις νευρα στη φωτο ? ο στεκας φταιει ?

Εχει συσσωρευμενη οργη και μισος μεσα του τυπε...

Καποια στιγμη θα αρπαξει κανα οπλο και θα θερισει πολυ κοσμο...

Ο θεος να μας φιλαει!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Εγώ ανόητε Στέκα είμαι ίσως ο πιο ενεργητικός γαμιάς που υπάρχει, με την έννοια ότι οι πουτάνες μαζί μου δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απλά τις βάζω να ξαπλώνουν, τους γλείφω τα πόδια και τις γαμάω χωρίς να ζητήσω ούτε πίπα.  :-*

σίγουρα πίκη είσαι ο καλύτερος πελάτης, δεν νομίζω ότι έχει ιδρώσει γυναίκα ποτέ μαζί σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αγαπημένοι μου φίλοι, λαμβάνοντας υπόψη τη λογική θα μειώσω πάλι τη μέση συχνότητα του νόμου στις 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ειδικά αν κάποιος αρχίσει να εφαρμόζει το νόμο σε πολύ μικρή ηλικία (π.χ. στα 15) με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα, είναι απόλυτα λογικό κάποια στιγμή (π.χ. στα 50) να θέλει να μειώσει τη συχνότητα που γαμά. Επανέρχομαι στη λογική που λέει ότι αν στο τέλος της ζωής σου έχεις μέση συχνότητα σεξ από τα 15 και μετά πάνω από 3 φορές την εβδομάδα θα είσαι σίγουρα μέσα στο στόχο που θέτει ο νόμος. Η προτεινόμενη συχνότητα είναι δηλαδή μέση, δια βίου και σωρευτική.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας υποσχέθηκα στο άλλο thread μια έκπληξη. Το bourdela.com είναι ένα φανταστικό site που έχει φιλοξενήσει το νόμο του Picker τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αυτά τα 5 χρόνια ο νόμος μου κέρδισε εχθρούς και φίλους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του site. Η επιτυχία του thread κορυφώθηκε το 2016 με τη βράβευσή μου ως Μίστερ Μαλάκα, έναν τίτλο που πολλοί εδώ μέσα δεν τολμούν να το παραδεχτούν ότι θα ήθελαν να τον έχουν.

Τα πλαίσια όμως του bourdela.com φαίνεται πως είναι πολύ στενά για να κρατήσουν το νόμο του Picker κλεισμένο εντός τους. Ήρθε η ώρα φίλοι μου να κάνουμε το άνοιγμα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα να διαδώσουμε ευρέως τις ριζοσπαστικές αντιλήψεις μας και τον περήφανο, ειλικρινή και φιλελεύθερο τρόπο ζωής μας. Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μου δημιούργησα στο facebook τη σελίδα "Ο νόμος του Picker". Επισκεφτείτε τη, κάντε like, φωνάξτε το παντού!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σας υποσχέθηκα στο άλλο thread μια έκπληξη. Το bourdela.com είναι ένα φανταστικό site που έχει φιλοξενήσει το νόμο του Picker τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αυτά τα 5 χρόνια ο νόμος μου κέρδισε εχθρούς και φίλους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του site. Η επιτυχία του thread κορυφώθηκε το 2016 με τη βράβευσή μου ως Μίστερ Μαλάκα, έναν τίτλο που πολλοί εδώ μέσα δεν τολμούν να το παραδεχτούν ότι θα ήθελαν να τον έχουν.

Τα πλαίσια όμως του bourdela.com φαίνεται πως είναι πολύ στενά για να κρατήσουν το νόμο του Picker κλεισμένο εντός τους. Ήρθε η ώρα φίλοι μου να κάνουμε το άνοιγμα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα να διαδώσουμε ευρέως τις ριζοσπαστικές αντιλήψεις μας και τον περήφανο, ειλικρινή και φιλελεύθερο τρόπο ζωής μας. Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μου δημιούργησα στο facebook τη σελίδα "Ο νόμος του Picker". Επισκεφτείτε τη, κάντε like, φωνάξτε το παντού!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

γραψε και για τα λαμογια τυπου στεκα  :vomit:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

:heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, γαμάμε τις πουτάνες και τα ελεεινά λαμόγια. Διαδίδουμε το νόμο του Picker.  :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Ελεος...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι έχω αρκετούς αγαπημένους gay καλλιτέχνες. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το αν είμαι εγώ άντρας;  :-*

Picker έχεις εξαιρετικό μουσικό γούστο! Σε παραδέχομαι!

Πιστεύω ότι κρύβεις μέσα σου έναν πολύ ρομαντικό άντρα, κάτι που λείπει από τις ιδιαίτερα έμπειρες γυναίκες του Μεταξουργείου. Keep on fucking !!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πιστεύω ότι κρύβεις μέσα σου έναν πολύ ρομαντικό άντρα, κάτι που λείπει από τις ιδιαίτερα έμπειρες γυναίκες του Μεταξουργείου. Keep on fucking !!!

Φίλε ήμουν ανέκαθεν αθεράπευτα ρομαντικός. Μόνο που κάποια στιγμή στη ζωή μου κατάλαβα ότι έπρεπε και να γαμήσω.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom