Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ωχ ο πίκερ υποτροπίασε  :S

πικερ πήγαινε αυτοβούλως στο εφημερεύον ψυχιατρικό γιατί δεν σε βλέπω να γλιτώνεις την ακούσια νοσηλεία

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
bwelAAO.jpg

Το θεμα ειναι σοβαρο.... αν παει καποιος σε μια πουτανα και εχει περασει πρωτα ο πικερ, περιμενει κανεις σας η κοπελα να μπορει να κανει σωστά την δουλεια της;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Το θεμα ειναι σοβαρο.... αν παει καποιος σε μια πουτανα και εχει περασει πρωτα ο πικερ, περιμενει κανεις σας η κοπελα να μπορει να κανει σωστά την δουλεια της;
θα ειναι ομως ξεκουραστη..
ουτε πιπα ουτε πολλες στασεις
μονο 5 λεπτα κοκορογαμησι
;) 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φαίνεται ότι η ocd όσο παραμένει αθεράπευτη κάνει νοητική έκπτωση και οδηγεί σε κοινωνική δυσλειτουργία μέχρι σοβαρή ανικανότητα αυτοεξυπηρέτησης , κοινώς αν τον πικεράκο τον απολύσουν για προφανείς λόγους , αναγκαστικά θα καταλήξει σε ίδρυμα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη της θειάς σου το μουνί.  :birdman:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η απολυτη φαντασιωση του πικερ ειναι να σφαξει το στεκα και να βιαζει τη γυναικα του μεσα στη βιλα του και να το βλεπει ο στεκας τη στιγμη που θα ξεψυχαει με το κομμενο του λαρυγγι να τρεχει το αιμα σα συντριβανι!

Κι ο πικερ να τον κοιταζει με αυτο το ψυχωτικο χαμογελο που εχει στις φωτο του!!

:S

:S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα είσαι ένα γελοίο υποκείμενο, ένα ελεεινό λαμόγιο, η ντροπή της δεξιάς. Άντε τώρα να κάνεις κάνεις κανέναν ακόμα κλώνο για να με βγάλεις Μίστερ Μαλάκα. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Παρακαλούμε τους αγαπητούς mods να μην πέσουν στην παγίδα του Πίκερ και τον μπανάρουν για τα μπινελίκια του, δε θα έχουμε με ποιόν να γελάμε μετά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδώ έχουμε να κάνουμε και με κάποιους ανίκανους που επειδή δεν μπορούν να γαμήσουν σε μπουρδέλο προσπαθούν να μας γελοιοποιήσουν. Άτομα που από τα 25-30 τους παίρνουν χάπια για τη στύση και περηφανεύονται κιόλας γι' αυτό.  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι ανίκανοι με τις μαλακίες που γράφουν προσπαθούν να μας επηρεάσουν στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σεξ. Μας λένε λοιπόν ότι στο σεξ δεν έχει νόημα το να τελειώνεις αλλά το να γαμάς 10 ώρες χωρίς να χύνεις. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου; Τι νόημα έχει το σεξ αν δεν το κάνεις κυρίως για να χύσεις;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι λοιπόν ρε άχυστοι, αν δεν τελειώσεις δεν μετράει για σεξ. Είναι μισή προσπάθεια. ΤΕΛΟΣ. Δεν πα να γαμάς και 10 ώρες; Αν δεν χύσεις στο τέλος δεν μετράει για τίποτα. ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Και αντίθετα αν χύσεις στα 3 λεπτά είσαι μάγκας και χύστης.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επαναλαμβάνω ότι για το νόμο του Picker σεξ είναι το να γαμάς στόμα, κώλο ή μουνί και στο τέλος να ΧΥΝΕΙΣ - έστω και με μαλακία. Αν φεύγεις άχυστος από συνεύρεση με γκόμενα ή πουτάνα δεν μετράει για σεξ, είναι μη ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
[size=20pt]ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!![/size]
:heavymetalbig:

Επισκέπτης
[size=20pt]ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!![/size]

O Picker μια χαρά τα λέει!

Αν κατέβει στις εθνικές εκλογές ως υποστηριχτής του ελεύθερου έρωτα εγώ και πολλοί φίλοι μου θα τον ψηφίσουμε. Τέτοιοι άντρες λείπουν από το Ελληνικό Κυνοβούλιο!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
παντως μαγκες ειναι μεγαλη γελοιοτητα να το παιζουν καποιοι,alpha male,που πιασαν την πρωτη γκομενα σε προχωρημενη ηλικια βλ.rigomorths,γιατι η πρωτη γκομενα πρεπει να ναι καπου στα 17,οχι στα 30-35.επισης,να εξαρταται η στυση σου ΜΟΝΟ απο μια γκομενα κ στις πουτανες να μην μπορεις η να χεις προβλημα,ειναι χοντρο πακετο,σου στερει την ανεξαρτησια κ γινεσαι σκλαβος ενος μουνιου.το καλο για τον ανδρα ειναι να γαμαει ανετα οπου κ οποτε θελει ανεξαρτητα συνθηκων κ με προσπαθεια κ θεληση μπορει να γινει..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Αντισθένης όχι μόνο δεν με διαγράφει αλλά δεν μου κάνει ούτε προειδοποιήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά. Έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι με συμπαθεί αν και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί.  :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Ο Αντισθένης όχι μόνο δεν με διαγράφει αλλά δεν μου κάνει ούτε προειδοποιήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά. Έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι με συμπαθεί αν και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί.  :think:

:2funny: :2funny:

Πικεράκο, είσαι αρκετά έξυπνος
μην το παίζεις χαζός σαν τον Ραντανπλάν !  :2funny:

rantanplan_walking_by_mirinata-d81ygpc.gif

Αυξάνεις την επισκεψιμότητα του σάη και
είσαι και διασκεδαστικός και δημοφιλής
και τροπαιούχος, είναι δυνατό
να σε διαγράψει;
Είσαι μασκώτ του σάη  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη της θειάς σου το μουνί.  :birdman:

:rockon: :rockon: :rockon:

Της τον έχω ακουμπήσει όταν ήμουν 15 ετών !  :rockon:
Κοιμόμασταν στο ίδιο κρεββάτι στο εξοχικό , αυτή
ήταν 25 και ενώ κοιμόταν τον έβγαλα καβλωμένο και
και της τον ακούμπησα στην κωλάρα χωρίς
να καταλάβει τίποτα !  :rockon:

1563332_0.jpg

:rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Cavalaris ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο νόμος του Picker προτείνει έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στην εγκράτεια, την οργάνωση και την απόλυτη ειλικρίνεια. Επειδή τα χαρακτηριστικά αυτά πολύ δύσκολα τα συναντάς στον μέσο Έλληνα, είναι λογικό να έχει πολλούς εχθρούς και να προκαλεί αντιδράσεις. Ίσως στη Γερμανία να είχε περισσότερους οπαδούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom