Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ριγκο να σου πω κατι να μου πεις αν ειμαι πολυ λαθος

οταν γαμαω καυλωμενες γκομενες περα απο σιγουρα καποια συναισθηματα εφοριας το σεξ δεν εχει και τερστια διαφορα σε σχεση με πουτανες
μην σου πω εχω κανει καλυτερα πηδηματα με κολ γκιρλ

επισης παρατηρω κατι αλλο

στον πληρωμενο ερωτα τελειωνω πολυ ευκολα τουλαχιστον την πρωτη φορα ενω με τις γκομενες πιο αργα ,ισως ειναι ψυχολογικο
ειδικα στα μπουρδελα τελειωνω αμεσως δεν μπορω να το εξηγησω πιο πολυ μαλλον καυλωνω με την ολη φαση πορνοτακουνα αναμονη παρα με την ιδια τη γκομενα

επισης ριγκο αν οι γκομενες εξω δεν ειναι καυλωμενες οταν τις πηδας??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης καποιες φορες δεν με νοιαζει αν η γκομενα τελειωσει η οχι ομως θα ηθελα να τελειωσει αλλιως μου δημιουργουνται προβληματισμοι μηπως δεν της αρεσε κλπ

μηπως πρεπει να κοιταω μονο την παρτυ μου τελικα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
bwelAAO.jpg

Είσαι λιγουλάκι χαλιαμούτρας ρε τύπε.  :headbaning1: :headbaning1:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
γαμείς έξω καυλωμένες γκόμενες ?
Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχει τύχει κάποια που να με καυλώνει και να μου έχει ''κάτσει'',πιο νέος είχα πέσει σε δυο-τρεις περιπτώσεις που πέρασα καλά για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ''χαθούν'',η διαφορά που βρίσκω σε σχέση με το πληρωμένο είναι ο χρόνος φυσικά,και η αίσθηση ότι ''έριξες'' γκόμενα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πούσι ,

καταρχήν αν μια γκόμενα είναι ξενέρωτη και δεν γαμιέται καλά εννοείται ότι προτιμάς το μπουρδέλο ειδικά αν έχει πολλές απαιτήσεις απο σένα και σε πρήζει ...

κατα τ'άλλα πραγματικά δεν μπορώ να βρώ καν, μέτρο σύγκρισης σε ένα ολονύχτιο γαμήσι πχ με μια καυλωμένη γκόμενα
με το 5λεπτο στο μπουρδέλο ... ειλικρινά μου φαίνεται αδιανόητη η σύγκριση  ...

όσον αφορά τον οργασμό της γυναίκας ... σίγουρα στον "πορνηδονισμο" κοιτάς την πάρτη σου και δεν σε ενδιαφέρει ...άλλα ένα οργιαστικο γαμήσι με μια γυναίκα που την φτάνεις σε μεγάλα ύψη ηδονής θα σε οδηγήσει και σε σενα σε εκσταση ...

πάντως τι να λέμε τώρα ...είναι αστεία η συγκριση ...βασικά δεν υπάρχει συγκριση

Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχει τύχει κάποια που να με καυλώνει και να μου έχει ''κάτσει'',πιο νέος είχα πέσει σε δυο-τρεις περιπτώσεις που πέρασα καλά για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ''χαθούν'',η διαφορά που βρίσκω σε σχέση με το πληρωμένο είναι ο χρόνος φυσικά,και η αίσθηση ότι ''έριξες'' γκόμενα...

τότε επέτρεψε μου φίλε μου , δεν έχεις μέτρο σύγκρισης στην περίοδο που μιλάμε,
οπότε σου φαίνεται πολύ καλό το γαμήσι στο μπουρδέλο επειδή δεν έχεις κάτι άλλο για να το συκρίνεις
δεν λέω ότι δεν παιρνάς καλά , απλά αν είχες μια μουνάρα να χύνει για πάρτη σου θα σου φαινόταν ότι είναι
απλά μια μαλακία το μπουρδέλο

με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση  :hi:

χαιρετώ προς το παρόν

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε στην συνέχεια γιατι είσαι καλος συνομιλητης

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Δεν διαφωνώ ότι το ιδανικό είναι να έχεις όποτε γουστάρεις μια μουνάρα γκόμενα που να χύνει για πάρτη σου,ποιός στραβός δεν θέλει το φως του;Από κει και πέρα προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις και κοιτάζεις για το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είτε με ελεύθερες είτε με πληρωμένες γκόμενες! :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βασικα νομιζω παναω κατω συμφωνουμε σε ολα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο rigormortis δεν βαρέθηκες να λες τις ίδιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ;  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που την παίζει όλη μέρα με τσόντες. Αυτό είσαι!  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας έχω πει ρε βλάκες: Κόψτε τη μαλακία να νιώσετε άντρες!

Εγώ έχω να το κάνω μόνος μου από το 2010. Είναι δυνατόν ΕΣΕΙΣ να λέτε εμένα μαλάκα;;;  :uglystupid:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η απολυτη φαντασιωση του πικερ ειναι να σφαξει το στεκα και να βιαζει τη γυναικα του μεσα στη βιλα του και να το βλεπει ο στεκας τη στιγμη που θα ξεψυχαει με το κομμενο του λαρυγγι να τρεχει το αιμα σα συντριβανι!

Κι ο πικερ να τον κοιταζει με αυτο το ψυχωτικο χαμογελο που εχει στις φωτο του!!

:S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το γαμήσι σε πουτάνα από τη μαλακία σε πλαστική κούκλα; Πόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι για να μη συνειδητοποιείς ότι η πουτάνα ξέρει ότι τη γαμάς;  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πες στη γκόμενά σου μωρή χαμούρα να "δουλέψει" ΜΙΑ μέρα σε μπουρδέλο για να σου πει αν αυτό που γίνεται εκεί είναι σεξ. Καμία σχέση δεν έχει το αν η γκόμενα είναι καυλωμένη ή όχι. Εγώ δεν θέλω καν να της αρέσει που τη γαμώ.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν ακούς στο γήπεδο τη φράση "ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ" πιστεύεις ΗΛΙΘΙΕ πως εννοούν ότι τα μουνιά αυτά είναι καυλωμένα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είσαι ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ και ΦΛΩΡΟΣ αγόρι μου, αυτή είναι η μόνη μας διαφορά. Γι' αυτό έχεις τόση ανάγκη τη "συμμετοχή".  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και είστε ΚΟΤΕΣ και ΛΟΥΓΚΡΕΣ όλοι σας που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να πείτε στις γκόμενές σας ότι πάτε στις πουτάνες. Ανθρωπάκια για τον πούτσο που τρέμετε μη χάσετε την αγκαλίτσα. Μη φοβάστε όμως, θα τους το πούμε εμείς.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom