Της τον έχω ακουμπήσει όταν ήμουν 15 ετών !
Κοιμόμασταν στο ίδιο κρεββάτι στο εξοχικό , αυτή
ήταν 25 και ενώ κοιμόταν τον έβγαλα καβλωμένο και
και της τον ακούμπησα στην κωλάρα χωρίς
να καταλάβει τίποτα !
Το ήξερα Κώστα Λαδάκη. Φιλοφρόνηση ήταν.
Της τον έχω ακουμπήσει όταν ήμουν 15 ετών !
Κοιμόμασταν στο ίδιο κρεββάτι στο εξοχικό , αυτή
ήταν 25 και ενώ κοιμόταν τον έβγαλα καβλωμένο και
και της τον ακούμπησα στην κωλάρα χωρίς
να καταλάβει τίποτα !
Το ήξερα Κώστα Λαδάκη. Φιλοφρόνηση ήταν.
Cavalaris ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο νόμος του Picker προτείνει έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στην εγκράτεια, την οργάνωση και την απόλυτη ειλικρίνεια. Επειδή τα χαρακτηριστικά αυτά πολύ δύσκολα τα συναντάς στον μέσο Έλληνα, είναι λογικό να έχει πολλούς εχθρούς και να προκαλεί αντιδράσεις. Ίσως στη Γερμανία να είχε περισσότερους οπαδούς.
Στέκα είσαι ένα γελοίο υποκείμενο, ένα ελεεινό λαμόγιο, η ντροπή της δεξιάς. Άντε τώρα να κάνεις κάνεις κανέναν ακόμα κλώνο για να με βγάλεις Μίστερ Μαλάκα. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
...ο αυτιστικός πίθηκος άνοιξε λογαριασμό justin bieber δήθεν για να μου επιτεθεί με κάτι που ξερει ότι ειναι μαλακια ,επειδή δεν έχει δυνατότητα σκέψης για να απαντήσει σαν ανθρωπος και μετά πάλι έσβησε το λογαριασμό επειδή τον βασανιζαν κάποιες αλλες φοβικές ενοχικές ιδεοληψίες ...μιλάμε για εγκεφαλο αυτιστικού πιθηκοειδούς καμένου απο την ιδεοψυψαναγκαστική δ/χη χωρις καμια ικανοτητα σκέψης παραμόνο επιθετικής αντιδρασης σε όσα ερεθισματα νιωθει ότι τον απειλούν ...
παλι γκεη ανεβάζεις ρε? γινε λιγο αντραςΤο τραγούδι της ημέρας:
Λες πως είσαι ειλικρινης, για πες μας ποσους κλωνους εχεις, εκτος του τασου78?
Κανέναν κλώνο δεν έχω πέραν του Tasos78 ο οποίος είναι λογαριασμός του ξαδέρφου μου που τον διαχειρίζομαι πλέον εγώ.
Μπορει οντως να πηγαινεις 4 φορες σε μπουρδελο την εβδομαδα, αλλά μόνο για να στραπονιαστείς.
παλι γκεη ανεβάζεις ρε? γινε λιγο αντρας
Τελικά είσαι πιο ηλίθιος απο όσο δείχνεις!!!!Κανέναν κλώνο δεν έχω πέραν του Tasos78 ο οποίος είναι λογαριασμός του ξαδέρφου μου που τον διαχειρίζομαι πλέον εγώ.